Stiri

UMIDIGI S2 va fi lansat cu ecran bezel less si format 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Din ce in ce mai multi producatori fac saltul catre ecrane cu format 18:9 si bezel less. Se pare ca cei de la UMIDIGI nu concept sa fie lasati in afara trendului, astfel ca pregatesc un candidat serios si pe acest seglment. In categoria bezel-less, UMIDIGI a venit cu propunerea UMIDIGI Crystal, dar surse din apropierea companiei, citate de site-ul Gizmochina, dezvaluie ca producatorul chinez lucreaza si la un alt terminal cu astfel de „calitati”. Acesta ar urma sa se numeasca UMIDIGI S2.

UMIDIGI S2 noua provocare a companiei chineze

Pe o piata smartphone in care producatorii parca urmeaza cu totii acelasi trend, pare obligatoriu sa incerci sa iesi in evidenta, daca nu cumva ti-ai propus sa te pierzi in multime. UMIDIGI cauta insa sa iasa in evidenta si ultimele sale realizari in domeniu par nu doar calitative ci si aspectuoase.

UMIDIGI S2

Viitorul UMIDIGI S2 se vrea a fi o continuare a acestui proiect curajos, iar primele detalii despre acest telefon ne dezvaluie care este provocarea pe care producatorul chinez o cauta. UMIDIGI S2 va fi un device super atractiv din punct de vedere estetic si va cauta sa imbine acest lucru cu numeroase specificatii foarte bune.

Se vehiculeaza ca modelul UMIDIGI S2 va avea doar 7.8 milimetri grosime, un detaliu care il face chiar mai subtire decat flagshipul celor de la Samsung, Galaxy S8. Acesta din urma are 8 milimetri grosime si o baterie de 3000 mAh, in timp ce UMIDIGI S2 se anunta ca va avea un acumulator dublu.

Flagshipul UMIDIGI din acest an, modelul UMIDIGI Z1 Pro are o baterie de 4000 miliamperi si o grosime de doar 6.95 milimetri, astfel ca surpriza nu ar fi chiar atat de mare daca producatorul va reusi sa incorporeze o baterie de 6000 de miliamperi intr-un terminal cu grosime de 7.8 milimetri.

UMIDIGI S2 (2)

Pe de alta parte, alte zvonuri anunta ca UMIDIGI S2 va avea un ecran de 5.99 inch si va beneficia de NFC, suport wireless pentru incarcare rapida si camere duale de tip Sony pe partea din spate. Scannerul de amprente va fi pozitionat in partea de sus a telefonului, iar din pozele „scapate” pe net descoperim si un Led Flash.

Va reamintim ca acum puteti achizitiona noul model UMIDIGI Crystal cu preturi cuprinse intre 109 si 140 de dolari, in functie de versiunea dorita. Terminalul primeste aceste preturi pe site-ul banggood.com.

Summary
UMIDIGI S2 va fi lansat cu ecran bezel less si format 18:9
Article Name
UMIDIGI S2 va fi lansat cu ecran bezel less si format 18:9
Description
Compania chineza UMIDIGI pregateste lansarea unui telefon cu ecran bezel less si format 18:9. Acesta va purta numele de UMIDIGI S2