Stiri

UMIDIGI S2 Pro testat in apa: phablet-ul impresioneaza si la acest capitol!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

UMIDIGI S2 ProCreat conform trendului din 2017 cu aspect bezel-less UMIDIGI S2 Pro este un device care a atras incontestabil atentia tuturor pasionatilor de smartphone-uri. In primul rand pentru ca are o constructie foarte atractiva, in al doilea rand pentru ca vine cu specificatii extrem de bune. Si nu in ultimul rand, pentru ca are un pret foarte bun de achizitie. Un review UMIDIGI S2 Pro gasiti si pe site-ul nostru care a analizat phablet-ul considerat „World’s first 2-day lasting full-screen phone”.

Practic, UMIDIGI S2 Pro poate fi considerat unul dintre performerii acestui an de pe piata chineza. Si asta in primul rand pentru ca ofera un ecran de tip Infinity Display pe care il gasim si pe varful de gama de la Samsung, Galaxy S8, la un pret chiar mai mic de jumatate din pretul high-end-ului sud-coreenilor.

Modelul S2 Pro este poate cea mai bine deschisa portita de pana acum a companiei UMIDIGI, prin care acest producator demonstreaza ca poate construi telefoane de o excelenta calitate, la preturi destul de mici. Si cand te gandesti ca acest telefon arata (cel putin din fata) aproape la fel ca Galaxy S8 si ofera specificatii excelente pentru bani mult mai putini, te intrebi inevitabil, unde a fost UMIDIGI ascuns pana acum?

Revenind insa la discutia despre UMIDIGI S2 Pro, unul dintre detaliile la care putini s-au asteptat insa a fost cel legat de specificatia „waterproof” de pe acest nou phablet de la UMIDIGI. S2 Pro beneficiaza de aceasta certificare si conform producatorului, vine insotit de eticheta IP67. Aceasta certificare nu ofera protectie doar pentru eventualele stropiri accidentale la care poate fi supus device-ul ci si la contactul cu lichide pentru mai mult timp.

Compania demonstreaza printr-un video postat pe toate retelele de socializare cat si cum rezista acest phablet la contactul cu apa. In clipul de mai jos veti observa ca smartphone-ul UMIDIGI S2 Pro este scapat in mod intentionat in apa si chiar pus sub jetul de apa de la robinet. Raspunsul sau este excelent, iar device-ul pare sa functioneze ireprosabil in continuare.

UMIDIGI S2 Pro Under The Water!

SPECIFICATII TEHNICE UMIDIGI S2 PRO

Ecran: bezel-less, 18:9, diagonala 5.99″, rezolutie 2160×1080 px
Protectie: Corning Gorilla Glass
Baterie: Li-Po 5100 mAh
Procesor: Octa-Core, MediaTek Helio P25 MT6757 de 2.6 Ghz
Placa video: ARM Mali T880
Memorie RAM: 6GB
Memorie ROM: 256 GB
Camera foto principala duala cu senzori de 13 si 5 megapixeli
Conectivitate: 4G LTE
Dual SIM: Da
USB Type C: Da
Senzor de amprente: Da (montat pe partea din spate)
Sistem de operare: Nougat (7.0 sau 7.1.1 cu interfata grafica

Summary
UMIDIGI S2 Pro testat in apa: phablet-ul impresioneaza si la acest capitol!
Article Name
UMIDIGI S2 Pro testat in apa: phablet-ul impresioneaza si la acest capitol!
Description
UMIDIGI S2 Pro este protagonist in cel mai recent clip al companiei, demonstrandu-si stabilitatea si rezistenta la contactul cu apa
Author
Publisher Name
Catmobile