Reviews, Stiri

UMIDIGI S2 Pro este oficial: ecran bezel-less 18:9, 6GB RAM si baterie 5100 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Umidigi a lansat pe site-ul sau oficial terminalul UMIDIGI S2 Pro, un fel de Samsung Galaxy S8, fara pretentia de a fi considerat o „clona” a celebrului flagship Samsung.

Noul terminal din oferta producatorului chinez are un panel extrem de interesant si un design super atragator.  Mai multe detalii, in cele ce urmeaza!

Specificatii tehnice UMIDIGI S2 Pro

Ecran: bezel-less, 18:9, diagonala 5.99″, rezolutie 2160×1080 px
Protectie: Corning Gorilla Glass
Baterie: Li-Po 5100 mAh
Procesor: Octa-Core, MediaTek Helio P25 MT6757 de 2.6 Ghz
Placa video: ARM Mali T880
Memorie RAM: 6GB
Memorie ROM: 256 GB
Camera foto principala duala cu senzori de 13 si 5 megapixeli
Conectivitate: 4G LTE
Dual SIM: Da
USB Type C: Da
Senzor de amprente: Da (montat pe partea din spate)
Sistem de operare: Nougat (7.0 sau 7.1.1 cu interfata grafica)

UMIDIGI S2 Pro: World’s First 2-Day Lasting Full-Screen Phone

UMIDIGI S2 Pro display: Fara indoiala, in jurul acestui ecran, Umidigi construieste mitul din spatele noului UMIDIGI S2 Pro. Panelul noului UMIDIGI S2 Pro ocupa aproape 90% din partea frontala a terminalului si vine cu o diagonala de 5.99 inch.

Modelul are margini aproape inexistente in timp ce partea de sus si partea de jos sunt foarte inguste. UMIDIGI S2 Pro propune un ecran cu rezolutie 2160×1080 pixeli si format 18:9, beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass si este imbracat in sticla curbata 2.5D. Fara indoiala, display-ul bezel less de pe UMIDIGI S2 Pro este unul dintre cele mai puternice „argumente” ale noului device al companiei chineze

UMIDIGI S2 Pro sistem de operare: Smartphone-ul de tip phablet va rula din fabrica Android 7.0 Nougat sau Android 7.1.1 Nougat, cu interfata grafica UMI oS.

UMIDIGI S2 Pro procesor si memorie: Producatorul a ales sa incorporeze o platforma hardware impresionanta pe noul sau model.Octa-core-ul pe 64 de biti, Helio P25 MT6757 de la MediaTek este „motorul” din spatele modelului UMIDIGI S2 Pro.

Acest chispet este tactat la frecventa de 2.6 Ghz si cuplat cu placa video ARM Mali T880, tactata la frecventa de 900 MHz. Alaturi de acest octa-core puternic, Umidigi a alaturat 6GB RAM LPDDR4x si 64GB dedicati memoriei interne.

Smartphone-ul nu este lipsit de slot pentru carduri microSD, „portita” prin care utilizatorul poate extinde capacitatea de stocare a datelor de pe UMIDIGI S2 Pro pana la 256GB.

UMIDIGI S2 Pro baterie: La asa specificatii, UMIDIGI S2 Pro avea nevoie de o baterie pe masura, iar producatorul chinez a reusit sa incorporeze un acumulator nedetasabil, Lithium Polymer cu capacitate de 5100 mAh. Acesta va asigura o autonomie buna terminalului, sau cel putin asta sustine producatorul. De remarcat ca UMIDIGI S2 Pro vine cu tehnologie MediaTek Pump Express, o tehnologie de incarcare rapida prin care device-ul ar urma sa castige cateva ore bune de utilizare dupa numai 15 minute de incarcare.

UMIDIGI S2 Pro dotari foto: Era de asteptat ca si la acest capitol chinezii sa incerce sa acopere cat mai bine dotarile telefonului. Au reusit, propunandu-ne o camera foto principala duala marca Sony cu doi senzori de imagine de 13, respectiv 5 megapixeli. Nu exista la aceasta ora din pacate mai multe detalii despre acest tip de camera si nici despre camera frontala a telefonului, dar ele nu vor fi lipsite de Flash LED si PDAF.

UMIDIGI S2 Pro conectivitate, constructie, concluzie: Indubitabil, UMIDIGI S2 Pro este un smartphone de mari dimensiuni extrem de atragator. Ecranul sau cu format 18:9 bezel-less va cuceri utilizatorul, iar constructia din metal a carcasei inspira stabilitate si rezistenta.

Device-ul se bucura de conectivitate de tip 4G, precum si de incarcare prin port USB Type C cu OTG. Wi-Fi-ul este de ultima generatie, iar senzorul de amprente este montat pe partea din spate. Din punct de vedere estetic, la prima vedere, acest phablet primeste toate aplauzele noastre virtuale. Ramane de vazut insa la ce pret il va oferi Umidigi pietei.

Umidigi S2 Pro

Daca acesta va fi unul bun, cu siguranta vom avea un model de mare succes al companiei, foarte probabil, unul dintre cele mai reusite terminale care vin de pe piata din China in 2017. Il vom vedea pe piata incepand cu luna octombrie!

Pana atunci, pe site-ul oficial al companiei, www.umidigi.com, va puteti inscrie cu adresa de email, iar in data de 25 septembrie unul dintre subscriberi poate castiga telefonul gratuit.

UPDATE: Cel mai recent flagship al companiei Umidigi este protagonistul unui clip interesant care ruleaza in ultimele zile pe internet. Performanta in gaming a dispozitivului este redata de catre companie intr-un clip in care Umidigi S2 este pus la incercare in fata unui joc destul de solicitant din punct de vedere al cerintelor, Glory of the King. Cum se descurca terminalul…aflati mai jos.

UPDATE 2: Pret Umidigi S2 Pro prin intermediul site-ului Gearbest: 339.9$ in perioada de pre-comanda

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 8 votes
Brand Name
Umidigi
Product Name
Umidigi S2 Pro