Reviews, Stiri

UMIDIGI S review » pret, specificatii si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Producatorul chinez UMIDIGI este din nou in prim plan dupa ce si-a lansat noul telefon, UMIDIGI S. Desigur, nu avem de a face cu un smartphone puternic asa cum sunt UMIDIGI Z1 si Z1 Pro, dar compania asiatica a lansat prin acest model inca o optiune pentru gama mid-range, una destul de interesanta cu cateva specificatii de top.

UMIDIGI S review: aspect, constructie, display

Smartphone-ul UMIDIGI S review se remarca printr-o constructie metalica eleganta. Modelul pare unul destul de ergonomic, aspectuos si relativ usor, tinand cont de dimensiunile sale si greutatea oficiala anuntata de producator (167 de grame). In acelasi timp insa, UMIDIGI S este un telefon slim, aproape ultra-slim pentru ca grosimea sa atinge doar 7.98 milimetri. In general telefoanele create de acest producator au constructii remarcabile si chiar daca nu toate sunt realizate dupa idei originale, materialele folosite si aspectul general sunt destul de imbucuratoare.

UMIDIGI S

Este si cazul UMIDIGI S, un telefon care vine cu ecran mare, dar si cu un aspect placut. Device-ul are senzorul de amprente montat pe partea din fata si beneficiaza de un display cu diagonala de 5.5 inch. Ecranul telefonului este un model Sharp IGZO si vine cu rezolutie Full HD, in spea 1920 x 1080 pixeli. Este imbracat in sticla curbata cu profil 2.5 D si primeste protectie Corning Gorilla Glass, ceea ce asigura un durabilitate mult mai mare.

UMIDIGI S review: sistem de operare si autonomie

Noul UMIDIGI S beneficiaza de prezenta unei interfate proprietare a producatorului. Este vorba despre UMI OS, o interfata destul de prietenoasa si aspectuoasa. Ea are la baza cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.0 Nougat, a carui prezenta asigura o experienta facila si placuta utilizatorului, dar in acelasi timp garanteaza o mai buna autonomie a telefonului.

UMIDIGI S review

De altfel, modelul UMIDIGI S are la bord o baterie Lithium-Ion nedetasabila si destul de puternica. Acest acumulator are o capacitate de 4000 miliamperi si vine cu tehnologie PE si de incarcare rapida (Quick Charge). El se incarca prin portul USB Tip C si pare sa asigure o autonomie de o zi, in conditii de utilizare intensa. Producatorul ne anunta ca UMIDIGI S este pregatit sa ofere 12 ore de navigare pe internet si alte 48 de ore in convorbiri. Ramane de vazut…insa cu siguranta UMIDIGI S va putea asigura o zi de utilizare aproape continua.

UMIDIGI S review: procesor, memorie si placa video

UMIDIGI S este pus in functiune de o platforma destul de puternica pentru gama mid-range. Device-ul are la baza un octa-core pe 64 de biti via MediaTek. Este vorba despre modelul Helio P20, chipset tactat la frecventa de 2.3 Ghz.

UMIDIGI S review (3)

El functioneaza alaturi de placa video ARM Mali-T880 MP2 de 900 Mhz si este cuplat cu o memorie RAM de 4GB si cu cei 64 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Acest spatiu poate fi extins pana la 256 GB prin intermediul slotului pentru carduri si a cardurilor de tip microSD.

UMIDIGI S review: dotari foto

Neasteptat de puternic acest segment foto la noul model al celor de la UMIDIGI. Device-ul beneficiaza de un senzor produs de Samsung si de prezenta unei camere foto principale duale. La baza acestei camere se afla doi senzori de cate 13 respectiv 5 megapixeli, iar capacitatea excelenta a camerei este explicata si de prezenta flash LED-ului cu patru blitzuri, capabil de efect bokeh. Camera poate captura imagini video la rezolutie Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda, ceea ce mi se pare entuziasmant pentru acest nivel. Diafragma camerei principale este F/2.2 si da, poate aici Umidigi ar fi putut umbla putin pentru a garanta cadre si mai bune indiferent de conditiile de afara. Camera pentru amatorii de selfie-uri are o rezolutie de 5 megapixeli si se incadreaza in peisajul mid-range accesibil.

UMIDIGI S review: pret, concluzii, verdict

Fara indoiala, compania chineza a reusit sa creeze un nou mid-range destul de puternic. Daca veti trece peste ideea ca telefonul provine dintr-o zona unde telefoanele nu au nume neaparat importante si apar ca ciupercile dupa ploaie, s-ar putea sa aveti oportunitatea de a descoperi un compagnon placut.

UMIDIGI S review (2)

UMIDIGI S este atragator, bine construit, inspira rafinament si stil, avand fara dubii o constructie puternica. Terminalul vine cu baterie mare, o camera foto duala puternica (cu patru blitz-uri), are un procesor destul de rapid de 2.3 Ghz, cel mai nou sistem de operare Google si compatibilitate cu tehnologia 4G Lte.

De unde cumparam UMIDIGI S » Terminalul este disponibil la precomanda pe site-ul TomTop: UMIDIGI S pret de achizitie » 200 de dolari » Poate fi comandat pana la finalul acestei luni pentru acest pret.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
UmiDigi
Product Name
UMIDIGI S
Price
$ 200