Reviews

UMIDIGI One si One Pro anuntate oficial: specificatii si detalii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Compania UMIDIGI a anuntat oficial noul duo, UMIDIGI One si One Pro, doua „suplimente” pentru telefoanele UMIDIGI Z2 si UMIDIGI Z2 Pro. Producatorul chinez le denumeste flagship-uri compacte si le incadreaza in sectorul mid-range al pietei. Iata ce specificatii tehnice aduc Umidigi One si One Pro.

Specificatii si detalii tehnice pentru Umidigi One si One Pro

Noile telefoane ale producatorului chinez ruleaza din fabrica o versiune stock de Android. Sistemul de operare al acestora este unul pur si contribuie la viteza de miscare a device-urilor, precum si la economisirea energiei lor.

Fara indoiala, pentru Umidigi One si One Pro, sistemul de operare Android 8.1 Oreo lipsit de aplicatii inutile reprezinta un mare avantaj.

Noile modele Umidigi One si One Pro se bazeaza pe ecrane mari cu rezolutii decente si un format modern. Ambele handset-uri au ecrane cu diagonala de 5.9-inch, tehnologie IPS LCD si rezolutie HD+ (adica 1520 x 720 pixeli). Formatul acestor ecrane este 19:9, iar densitatea pixelilor ajunge la 287 pixeli per inch.

Producatorul a ales pentru Umidigi One si One Pro un procesor rapid si util cand vine vorba de prelungirea duratei de viata a bateriei. Modelul Helio P23 de la MediaTek este un octa-core care se bazeaza pe patru nuclee de 2Ghz si alte patru nuclee de 1.5 Ghz. Suficient de bun pentru a asigura o experienta optima in gaming, procesorul celor de la MediaTek este cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali G71 MP2 de 700 Mhz.

Umidigi One (2)

Daca Umidigi One si One Pro beneficiaza de aceeasi memorie RAM (4GB), observam ca modelul One Pro are o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 GB, in timp ce Umidigi One are doar 32 GB.

In schimb, modelul standard, Umidigi One vine cu o baterie mai mare: 3.550 miliamperi, fata de 3.250 miliamperi cat are acumulatorul de pe Umidigi One Pro.

Umidigi One (1)

Si in departamentul foto lucrurile par similare pentru Umidigi One si One Pro. Ambele handset-uri se bazeaza pe o camera foto duala pe spate, cu senzori de 12MP (apertura F/2.0) si 5 MP, o camera echipata cu autofocus (PDAF) si dual LED flash. Frontal, cele doua telefoane de la Umidigi au o camera de 16 MP cu apertura F/2.0. Se pare ca este vorba despre un senzor de imagine Samsung S5K3P3.

Umidigi One si One Pro

Umidigi One si One Pro nu inregistreaza diferente la nivelul dimensiunilor si nici in ceea ce priveste constructia sau greutatea. Modelul One Pro are in schimb NFC si beneficiaza totodata de incarcare wireless (15W). Va prezentam mai jos un tabel comparativ al specificatiilor modelelor Umidigi One si One Pro:

Specificatii Umidigi One si One Pro

Specificatii Umidigi One si One Pro

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Umidigi
Product Name
Umidigi One si One Pro