Stiri

Umidigi Crystal detalii, specificatii, concept

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Umidigi Crystal seamana izbitor cu Xiaomi Mi Mix, insa creatia noului parteneriat in care este implicat Umi nu are acelasi nivel. E drept, smartphone-ul arata foarte bine are o configuratie decenta si un display Sharp cu daigonala full HD de buna calitate. Umidigi Crystal este inca la nivel de prototip si va fi lansat oficial in perioada urmatoare.

Umidigi Crystal detalii si impresii

Umidigi cauta sa se evidentieze dupa ce parteneriatul a capatat o popularitate din ce in ce mai mare. Cu siguranta una dintre caile cele mai potrivite spre o evidentiere completa este lansarea unor dispozitive atragatoare, cu specificatii bune si preturi echilibrate.

In acest sens, recent, in Hong Kong, compania a prezentat handset-ul Umidigi Crystal, cu ocazia Global Sources Electronics Fair. Crystal este un smartphone cu dimensiuni de phablet care cucereste prin display-ul sau borderless si prin carcasa superba pe care o are.

Umidigi Crystal detalii, specificatii, concept

Detaliile oficiale ale noului Umidigi Crystal anunta un smartphone decent, dar cu siguranta vom avea parte de unul dintre cele mai aspectuoase terminale accesibile ca pret de pe piata. Chiar daca designul sau minimalist nu este unul original (am mentionat si mai sus asemanarea cu Xiaomi Mi Mix), Umidigi Crystal va lasa o buna impresie pe piata.

Terminalul ar putea suferi modificari la nivel de design daca cei de la Umidigi vor considera ca acest prototip nu-i multumeste. De asemenea la nivel de specificatii, GizmoChina scrie ca Umidigi inca testeaza alternative pentru procesor si camerele foto. Bazandu-ne insa pe prototipul prezentat in Hong Kong, Umidigi Crystal va beneficia aproape sigur de un display de tip Sharp cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli. Vom avea parte de camera foto duala si de un senzor de amprente performant, iar modelul de procesor utilizat va fi marca MediaTek.

Umidigi Crystal detalii, specificatii, concept 2

Acum, sigur, ramane de vazut ce fel de model de la MediaTek va alege intr-un final Umidigi, dar Crystal va conta se pare, daca informatiile se vor confirma, pe un quad-core pe 64 biti tactat la freceventa de 1.5 Ghz. Normal pe undeva, daca tinem cont ca terminalul nu va depasi probabil 150 de dolari la pretul oficial de vanzare. Nu vom avea multi „rami” pe acest Umidigi Crystal, cel mai probabil, Umidigi oprindu-se la nivelul 2GB RAM si 16 GB spatiu de stocare interna, plus slot pentru carduri microSD care va permite extinderea acestei capacitati de stocare pana la 64GB sau chiar pana la 128 GB. Daca procesorul va fi acest MediaTek de 1.5 Ghz MT6737T, fara indoiala, placa video va fi Mali T720.

Revenind la dotarile foto, Umidigi Crystal se va baza asa cum spuneam si mai sus pe o camera foto duala, ceea ce trebuie sa recunosc, merita salutat, macar din perspectiva efortului. Umidigi Crystal va incorpora un senzor Sony pentru camera sa principala de 13 megapixeli si un alt senzor de 5 megapixeli. Acest senzor secundar va asigura efecte de tip DoF si Bokeh pentru o mai buna calitate a imaginii. Nu va lipsit flash LED-ul de pe prima camera a terminalul si foarte posibil nici de pe cea de-a doua.

Un lucru cert este utilizarea unui sistem de operare de cel mai inalt nivel. Umidigi a anuntat deja ca Umidigi Crystal va rula inca din fabrica Android 7.0 Nougat, detaliu care ne bucura. Conexiunea la internet se va face prin wi-fi de ultima generatie, terminalul Umidigi Crystal urmand a beneficia si de conectivitate de tip 4G.

Umidigi Crystal detalii, specificatii, concept 3

Pana la lansarea oficiala a acestui device mai este destul de putin timp, cel mai probabil Umidigi Crystal urmand sa „vada lumina zilei” undeva spre finalul lunii mai. Mai mult ca sigur, specificatiile cu care Umidigi s-a prezentat in Hong Kong pentru modelul Crystal vor fi si cele oficiale, dar noi vom reveni cu detalii imediat ce handset-ul va fi oficial pe piata.

Cred ca Umidigi Crystal va fi un device interesant si sper din suflet sa-si pastreze design-ul minimalist, chiar daca nu pare neaparat unul original. Dar pentru cei care doresc un telefon de buget cu specificatii mid-range, cred ca Umidigi Crystal poate fi o solutie foarte ok. Daca sunteti interesati de alte produse Umidigi puteti gasi pe blogul nostru analize interesante pentru doua terminale de calitate lansate de companie in acest an: UmiDigi C Note (review aici) si UmiDigi Z Pro, flagship cu procesor deca-core si pret accesibil.

UPDATE: Modelul UMIDIGI Crystal a fost pus spre vanzare pe site-ul banggood.com. Terminalul poate fi achizitionat in doua versiuni diferite cu preturi diferite. dupa cum urmeaza:

Pret UmiDigi Crystal Romania device-ul poate fi achizitionat de pe site-ul eMag.ro pentru un pret excelent, 999 LEI, accesand link-ul anterior.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
UmiDigi
Product Name
Umidigi Crystal