Reviews, Stiri

UMIDIGI C2 pret, specificatii, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMIDIGI C2 > FHD 5.5 ” » procesor MediaTek 1.5 Ghz »4GB  » 64 GB ROM  » 4000 mAh baterie »13 + 5 MP camera

UMIDIGI C2 a fost lansat oficial de catre compania chineza si este un smartphone atragator, cu cateva caracteristici interesante plus un design aspectuos. Puteti consulta pe site-ul nostru un review Umidigi C Note 2 pentru a observa ceea ce urmeaza sa sustinem si noi in acest mini articol: UMIDIGI C2 si Umidigi C Note 2 sunt practic aceleasi telefoane, cu o usoara diferenta de componente. Ce vrea sa obtina compania chineza din aceasta similitudine mai mult sau mai putin intamplatoare, nu stim.

UMIDIGI C2 (2)

Cert este ca atat ca design, cat si ca marea majoritate a specificatiilor, cele doua telefoane sunt aproape identice. E drept, noul UMIDIGI C2 are un ecran mai mai, in timp ce Note 2, celalalt component al gamei C de ela Umidigi, este un smartphone de tip phablet cu ecran de 5.5 inch.

UMIDIGI C2 specificatii tehnice si pareri

Noul model UMIDIGI C2 vine cu aceeasi constructie metalica de tip unibody. Este un telefon destul de bine construit, relativ subtire (masoara 9.5 milimetri grosime) si foarte usor (cantareste doar 148 de grame).

Asa cum spuneam, display-ul asigura prima si cea mai importanta diferenta dintre acest model si smartphone-ul C Note 2, telefon lansat si el destul de recent, in debutul lunii iulie. UMIDIGI C2 vine cu un ecran Full HD cu diagonala de 5 inch, model Sharp IGZO. Acest ecran in 16 milioane de culori este imbracat in sticla 2.5D si protejat prin Corning Gorilla Glass 4.

Producatorul chinez a preferat sa motorizeze si acest device, cu acelasi tip de procesor pe care l-a alaturat modelului C Note 2. Este vorba despre un procesor marca MediaTek, MT6750T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acest chipset este cuplat la fel ca si la modelul C Note 2 cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Acceleratorul grafic la care a apelat compania chineza este ARM MALI-T860 MP2, tactat la frecventa de 600 Mhz.

Handset-ul vine cu un sistem de camere tipic pentru gama mid-range. Mai exact, UMIDIGI C2 se bazeaza pe o camera principala cu senzor de imagine Samsung de 13 megapixeli si pe o camera frontala, pentru iubitorii de selfie-uri, cu senzor de imagine de 8 megapixeli. Camera principala a telefonului primeste functii speciale precum PDAF sau Flash Led.

UMIDIGI C2

Smartphone-ul UMIDIGI C2 va avea o autonomie buna, iar acumulatorul sau este unul dintre punctele cheie ale noului terminal. C2 se va baza pe o baterie cu capacitate de 4000 miliamperi, ceea ce ar trebui sa asigure pana la 2 zile de functionare normala a terminalului. Autonomia in convorbiri este depasita insa de autonomia standby categoric: UMIDIGI C2 se presupune ca ar avea o autonomie de pana la 18 zile in standby si pana la 14 ore de functionare in gaming. Daca este intr-adevar asa nu stim, dar cifrele par cu adevarat promitatoare.

UMIDIGI C2 pret si verdict

La fel ca si telefonul cu care seamana vizibil, UMIDIGI C2 poate fi achizitionat pe culori precum negru si albastru. Strategia companiei chineze s-ar putea sa fie una buna, dar s-ar putea sa nasca si destule confuzii. Per total, C2 nu arata si nu se misca deloc rau.
Are in plus, un pret bun de achizitie: pe Aliexpress telefonul poate fi achizitionat cu numai 170 de dolari.

Este un device interesant, cu ecran Full HD, baterie foarte puternica, conectivitate buna la 4G, sistem decent de camere foto si 4GB memorie RAM in spate. Pentru aceasta suma mi se pare o investitie acceptabila.

Sursa: Umidigi.com

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
UmiDigi
Product Name
UMIDIGI C2
Price
$ 170