Reviews, Stiri

UMIDIGI C Note 2 review, specificatii, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMIDIGI C Note 2 este un nou model pe care compania chineza ni-l propune in aceasta perioada a anului. In martie, analizam pe catmobile.ro pablet-ul UMIDIGI C note, un terminal atractiv cu pret destul de mic. Din aceeasi gama, vom arunca astazi o privire peste UMIDIGI C Note 2.

UMIDIGI C Note 2 specificatii si opinii

Umidigi a stat destul de bine in ultima vreme pe sectorul mid-range, un segment pe care compania il trateaza cu seriozitate si caruia de regula ii atribuie preturi bune. UMIDIGI C Note 2 se incadreaza in aceasta categorie si propune cateva caracateristici interesante la un pret de achizitie decent.

UMIDIGI C Note 2

Terminalul se remarca prin acumulatorul sau puternic de 4000 miliamperi, o baterie capabila sa atinge aproape trei saptamani de autonomie in standby si peste doua zile de utilizare normala. Utilizatorii hardcore se vor putea „juca” totusi cu acest device pentru aproximativ o zi, dar vestea buna este ca terminalul se incarca relativ repede, datorita tehnologiei de incarcare rapida prezenta la nivel de acumulator. Alimentarea acestei baterii se face prin port micro USB 2.0 compatibil cu tehnologia USB on the go.

Smartphone-ul se prezinta cu acelasi design atragator intr-o nota obinuita a celor de la Umidigi, care ne rasfata in ultima vreme la acest capitol. UMIDIGI C Note 2 are doar 8 milimetri grosime si cantareste numai 160 de grame, semn ca avem de-a face cu un terminal nu doar usor ci si foarte slim.

Culorile sunt bine alese de producator, pentru ca atat albastrul cat si negrul clasic asigura o nota de sobrietate evidenta. Pare un telefon office, destuld de pocket friendly, dar care sunt convins ca va lasa o impresie buna si reprezentatelor sexului feminin dar si barbatilor.

UMIDIGI C Note 2 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat customizat cu UMI OS. Terminalul 4G LTE, beneficiaza de conectivitate Wi-Fi de ultima generatie si de un senzor de amprente foarte rapid.

Display-uy sau are o diagonala de 5.5 inch si vine cu rezolutie Full HD. Capacitiv si multitouch, acesta este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 4 si imbraca o sticla curbata 2.5D. UMIDIGI C Note 2 este motorizat de un procesor octa-core MT6750 de la Mediatek, chipset tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta este cuplat cu placa video ARM MALI T860 MP2 de 650 Mhz si cu 4GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB in versiunea standard, dar poate fi marita la 256 GB prin carduri de tip microSD.

UMIDIGI C Note 2 (3)

Dotarile foto ale terminalului sunt decente, mai ales ca in ceea ce priveste camera principala, UMIDIGI C Note 2 se bazeaza pe un senzor Samsung S5K3L8 de 13 megapixeli. Selfie-cam-ul are o rezolutie de doar 5 megapixeli, dar am mai vazut aceasta rezolutie la telefoanele Umidigi si pot spune ca pasionatii de selfie-uri nu vor fi dezamagiti.

Listat deja la vanzare pe Aliexpress.com, UMIDIGI C Note 2 costa numai 160 de dolari, o suma excelenta din punctul meu de vedere, putin mai mare asa cum era normal, fata de pretul C Note. Cu putin peste 600 de lei puteti achizitiona un device elegant, cu design atragator, specificatii destul de bune pentru un mid-range care vine din China, plus cel mai nou sistem de operare Google.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
UMIDIGI
Product Name
UMIDIGI C Note 2
Price
RON 645