Reviews

UMIDIGI A3 Pro pret, pareri, specificatii tehnice, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Compania UMIDIGI a lansat oficial trei noi device-uri. Este vorba despre telefoanele UMIDIGI A3, UMIDIGI A3 Pro si UMIDIGI A3 Max. Toate se doresc a fi terminale din zona mid-range si au intr-adevar cateva specificatii atractive si un design foarte placut. Noi povestim pentru inceput cate ceva despre UMIDIGI A3 Pro, poate cel mai interesant device dintre cele trei propuse de producatorul chinez.

UMIDIGI A3 Pro: Design si ecran

Pentru un producator fara pretentii prea mari, UMIDIGI a reusit sa ofere un ecran captivant pe UMIDIGI A3 Pro. Este spectaculos, are margini subtiri, un aspect modern (19:9) si un raport ecran-corp de 90% (cel putin asta sustine producatorul). Vorbim despre un panel cu diagonala de 5.7-inch, inconjurat de rama metalica si cu breton de tip iPhone X.

Umidigi A3 Pro (3)

Marginea de jos este putin mai groasa, dar arata bine. De fapt, la prima vedere, UMIDIGI A3 Pro arata in linii mari surprinzator de bine si nu pare deloc un telefon accesibil ca pret. Inclusiv la nivel de materiale, UMIDIGI a acordat ceva mai multa atentie, iar asta se vede. Panelul are rezolutie 1520 x 720 pixeli la o densitate de 287 ppi. Grosimea terminalului atinge 8.3 milimetri, ceea ce mi se pare mai mult decat suficient.

UMIDIGI A3 Pro: Memorie, procesor, sistem de operare

Noul UMIDIGI A3 Pro vine intr-o formula deja clasica pentru zona China: 3 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date. Procesorul ales de producator este un MediaTEK 6739, cu viteza maxima de 1.5 Ghz, combinat cu placa video Power VR IMG 8XE de 700 Mhz, in timp ce sistemul de operare este Android 8.1 Oreo.

Citeste si:  Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2

Iar vestea buna este ca aceasta versiune de Android vine intr-o versiune stock! O treaba excelenta a facut UMIDIGI si la acest capitol.

UMIDIGI A3 Pro: Dotari foto, baterie, conectivitate

Noul device al companiei din China se bazeaza pe un modul foto dual pe partea din spate si o puternica rezolutie a camerei frontale. Avem o combinatie de 12 si 5 megapixeli pe spatele telefonului, care foloseste un dual LED Flash, are apertura f/2.0 si lentile 6-element.

Umidigi A3 Pro (2)

Printre functiile importante ale camerei enumeram panorama, PDAF si capacitate de inregistrare video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Nu lipseste tehnologia de recunoastere faciala, o importanta posibilitate de deblocare a telefonului. Camera pentru selfie-uri are 8 megapixeli si apertura f/2.0. Bateria de pe UMIDIGI A3 Pro are 3.300 de miliamperi si beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida.

Citeste si: review Umidigi A1 Pro

In zona de conectivitate am remarcat cateva detalii importante pe care merita sa le semnalam. Telefonul vine cu suport pentur tehnologie 4G si beneficiaza de GPS/AGPS/GLONASS. Slotul microSD poate extinde capacitatea de stocare la 256GB, iar portul USB este de tip C. Terminalul are doua difuzoare, care asigura un sunet de calitate, puternic si clar. Senzorul de amprente este in lateral.

Concluzie UMIDIGI A3 Pro

Noul device UMIDIGI A3 Pro pare un entry level spre mid-range, arata foarte bine si include faimoasa tehnologie cu breton lansata de Apple. Specificatiile sale sunt interesante pentru acest nivel, iar camera de 16 Megapixeli de pe fata surprinde in mod placut.

Umidigi A3 Pro (1)

De asemenea, prezenta unei memorii de 3GB RAM si a unui sistem de operare Android in versiune stock conteaza, mai ales ca telefonul va avea un pret mic de achizitie. Din primele informatii, device-ul va costa 140 de dolari, ceea ce mi se pare absolut rezonabil. Daca il gasiti si nu vreti sa investiti prea multi bani intr-un telefon, cred ca UMIDIGI A3 Pro este o solutie buna.

Specificatii tehnice

Dimensiuni: 147.2 x 70.2 x 8.5mm
Greutate: 187 grame
Procesor: MediaTeK MT6739 de 1.5 Ghz
Placa video Power VR IMG 8XE
Display: 5.7 inch 1520 x 720 rezolutie
Camera principala duala OmniVision OV12870 12MP+5MP, apertura F2.0, flash LED dual, panorama, Face recognition, video 1080p
Camera secundara OmniVision OV8856 8MP, apertura F2.0
Conectica: port MicroUSB 2.0, jack de 3.5mm, WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, WiFi Display, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, compas, senzor lumina, senzor proximitate

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 5 votes
Brand Name
Umidigi
Product Name
Umidigi A3 Pro