Stiri

UMIDIGI A1 Pro este oficial: ecran bezel-less, 3GB RAM, Oreo pur, recunoastere faciala si pret mic

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa succesul inregistrat cu modelul Umidigi S2 Pro, cei de la UMIDIGI vin acum pe piata si cu alte smartphone-uri, ceva mai putin atractive ca specificatii. Scopul e simplu: compania incearca sa evolueze cat mai mult si pe piata entry-level, dupa ce a obtinut rezultate bune in 2017 pe sectorul mid-range. Noul UMIDIGI A1 Pro este un entry-level, care „loveste” piata Android in aceste zile. Device-ul a fost oficial anuntat in aceste zile. Aruncam o privire peste ceea ce ofera el, in cele ce urmeaza.

UMIDIGI A1 Pro specificatii tehnice importante

  • Ecran : 18:9 Full Screen, 5.5 inch
  • Procesor: MediaTek MT6739
  • Memorie: 3 GB RAM
  • Sistem de operare: Android 8.1 Oreo pur
  • Incarcare rapida Type-C (5V/2A)
  • Recunoastere faciala (Face ID)
  • Dual 4G LTE

UMIDIGI A1 Pro primele pareri si impresii

Pana ieri, prea putine informatii legate de A1 Pro ajunsesera in mediul online. Dar, device-ul, chiar daca este un entry level, ofera mult mai multe decat ne asteptam cu totii.

In primul rand, observam ca UMIDIGI A1 Pro are ecran in format 18:9 (cel putin teoretic). Este vorba despre un bezel-less de 5.5 inch, pe un ecran care acopera aproape toate suprafata frontala a telefonului. Constructia terminalului este foarte atractiva, in sensul ca sticla din fata este „dublata” ca efect de felul in care este construit telefonul pe spate. Avem un fel de „imitatie din sticla” pe spate, care pare chiar mai rezistenta si mai durabila si ofera si cateva efecte si reflectii interesante. Per total, un aspect care nu tradeaza nicidecum pretul final de achizitie al UMIDIGI A1 Pro.

Si asta nu e tot! Pentru un pret foarte mic, UMIDIGI a inclus pe modelul sau A1 Pro inclusiv recunoastere faciala! Ba chiar si un Android 8.1 Oreo, pur! Nice job, UMIDIGI!

Device-ul are la bord un procesor Mediatek, model MT6739, acompaniat de 3 GB memorie RAM care fluidizeaza procesele de multitasking si gaming. Noul UMIDIGI A1 Pro are port Type C (5V/2A) care permite incarcarea rapida si este considerat de catre producator un Dual 4G LTE.

UMIDIGI A1 Pro (2)

Pe spate, avem o camera duala care incorporeaza senzori de 13, respectiv 5 megapixeli. Noul UMIDIGI A1 Pro va fi disponibil pe culori precum argintiu, albastru si negru si va costa doar 99.99$ in perioada de presale. Atentie: UMIDIGI A1 Pro se lanseaza pe site-ul oficial printr-un giveaway. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscri pe pagina de presale a produsului. O maniera interesanta de a lansa un entry level atat de atractiv.

Summary
UMIDIGI A1 Pro este oficial: ecran bezel-less, 3GB RAM, Oreo pur, recunoastere faciala si pret mic
Article Name
UMIDIGI A1 Pro este oficial: ecran bezel-less, 3GB RAM, Oreo pur, recunoastere faciala si pret mic
Description
UMIDIGI A1 Pro este un entry level extrem de atractiv. Costa doar 100 de dolari in presale si ofera specificatii excelente