Reviews

UMI London review, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMI London este un smartphone lansat pe piata din China de compania UMi. Telefonul se poate incadra in segmentul entry-level, iar designul sau este inspirat de catre podul Tower Bridge. Indiscutabil, din denumirea sa, gandul ne zboara catre Londra, iar explicatia companiei chinezesti leaga intr-adevar denumirea de capitala Angliei. Daca esti interesat de un astfel de smartphone arunca o privire peste acest articol. Analizeaza UMI London review si stai cu ochii pe UMI London pret si opinii pentru ca se prea poate sa te ajutam sa te edifici asupra acestui terminal, usor necunoscut pentru piata din Romania.

UMI London review

Chinezii au construit un nou smartphone cu un design extrem de placut. Eleganta imprimata de UMi in acest terminal ajuta produsul sa fie vizibil si usor de apreciat. Constructia sa este una din plastic, rama UMI London este insa una din aluminiu. Pe fata vom descoperi un display de tip Sharp care beneficiaza de o sticla de protectie dubla. UMi a introdus acest terminal intr-o categorie aparte, intrucat i-a implementat tehnologia DG Twin Shield, o tehnologie care promite o rezistenta sporita in caz de socuri. In ceea ce priveste sistemul de operare, terminalul UMI London vine cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat, ceea ce este intr-adevar o veste bune. Displayul sa atinge 5 inch, iar frecventa procesorului Quad-Core MediaTEK MT6580 este de 1.3 Ghz. Performanta acestui smartphone este sustinuta printr-un GB RAM si prin 8 GB spatiu de stocare interna in timp ce sistemul dual de camere propune utilizatorilor o camera foto principala cu rezolutie de 8 megapixeli si senzor SONY IMX149, dar si o camera secundara cu rezolutie de 2 megapixeli.

…. vezi Huse si carcase pentru telefoane mobile

UMI London pret si opinii

Asa cum aminteam telefonul beneficiaza de un desgin destul de placut ochiului, i-as spune eu destul de premium. Personalizat si rafinat, cu aliaj de aluminiu si dubla protectie a ecranului IPS SHARP, UMI London trece fara probleme clasa la acest capitol. Rezistenta la socuri o vad ca un plus, dar nu recomand testarea noii tehnologii implementate de UMI acestui terminal.

Culorile pe care le veti descoperi pe ecranul sau nu sunt supra saturate (aici UMi a lucrat foarte bine), unghiurile sunt largi, iar pe timpul zilei luminozitatea te va ajuta sa nu ai probleme in a urmari ceea ce-ti doresti, chiar daca afara e soare puternic. Daca UMi mergea pe varianta 2 GB RAM memorie telefonul nu ar fi costat atat cat costa in acest moment, dar pentru pretul de vanzare si felul in care se misca, varianta 1GB RAM este acceptabila. Androidul se misca binisor, cu anumite urme de lag in functie de aplicatii insa per total este bine optimizat. Terminalul nu este unul impunator, dar face fara indoiala acesti bani. Raportul calitate pret este unul optim, cu toate ca eu personal i-as fi facut anumite imbunatatiri. Evident insa, pentru a se incadra intr-un pret rezonabil, UMi a ales aceasta paleta de caracteristici, dar cred eu ca a ales bine. Voi ce alegeti? Merita UMI London acesti bani? V-a trezit interesul?

UMI London review, pret si specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
UMI
Product Name
UMI London