Stiri

Ultimul update OxygenOS aduce imbunatatiri evidente pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OxygenOSOnePlus a lansat in sfarsit oficial actualizarea Android 8.0 Oreo pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T. Producatorul chinez a lansat pe piata de fapt noi beta-uri bazate pe Oreo: Beta 17 pentru OnePlus 3T si Beta 26 pentru OnePlus 3.

Cel mai nou OxygenOS pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T

Noul update pentru super telefoanele lansate anul trecut de producatorul chinez aduce inapoi aplicatia Feeback, diverse imbunatatiri la nivel de Wi-Fi, conectivitate de date, NFC si stabilitatea optiunii Picture in Picture. Totodata, acest update rezolva mai multe probleme de sistem.

OxygenOS update

Producatorul chinez nu se ascunde si anunta ca ar putea exista inca probleme la utilizarea amprentei digitale si la alte actiuni si optimizari pentru terte aplicatii. Iata schimbarile pe care le aduce acest update OxygenOS pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T:

– Reintroducerea aplicatii FeedBack: se vor putea raporta erori prin intermediul acestei aplicatii din nou

– Conectivitate imbunatatita la nivel de wi-fi si conexiune de date

– Imbunatatirea performantei NFC

– Stabilitate excelenta pentru optiunea Picture in Picture: orice aplicatii acceptate de aceasta optiune au sanse mult mai reduse pentru a provoca restartul dispozitivelor

– Scadarea probablitatii de incalzire a telefoanelor in anumite circumstante

– Rezolrvarea erorirlor din tab-ul voicemail (dialer)

– Alte imbunatatiri generale care salveaza performanta telefoanelor (problema punctului de notificare, afisarea ambientala, reboot-ul aleatoriu, calbirarea stocarii de date si asa mai departe).

Actualizarea are o dimensiune de 180 MP pentru modelele OnePlus 3 si OnePlus 3T. Daca ati trecut deja la o versiune anterioara Open Beta veti primi aceasta actualizare automat prin OTA. Daca nu ati facut-o o puteti descarca manual de pe downloads.oneplus.net.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes