Reviews

Ulefone S9 Pro lansat oficial: specificatii tehnice si primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Ulefone anunta oficial noul model din seria „S”. Din aceeasi gama din care mai fac parte modelele Ulefone S8 Pro si Ulefone S8, compania din China anunta acum modelul Ulefone S9 Pro, terminal care aduce un ecran full screen atractiv, un design admirabil si camera foto duala. Este un telefon care se adreseaza segmentului mid-range si care va beneficia de un pret de achizitie foarte bun.

Specificatii tehnice Ulefone S9 Pro si pareri despre noul telefon din gama „S” de la Ulefone

Noul device din seria S de la Ulefone are un ecran de 5.5 inch in diagonala, cu format 18:9 si margini foarte subtiri in partile sale laterale. Sus si jos insa, marginile telefonului par destul de evidente.

Experienta pe care o ofera diagonala mare a ecranului este excelenta si utila pentru sesiunile de browsing, gaming sau video si filme, insa in acelasi timp pastreaza un aspect potrivit device-ului, detaliu care ar trebui sa-l faca pe Ulefone S9 Pro nu doar usor de manevrat ci si excelent pentru ochiul uman.

Pe de alta parte, nu te poti astepta de la acest device la performante de flagship, chiar daca dispozitivul are acum camera foto duala (13 megapixeli), capabila inclusiv de efect bokeh.

Pentru o camera puternica trebuie sa investesti ceva mai mult si ti-as putea recomanda un telefon rezonabil ca raport calitate pret cu o excelenta camera duala. Gasesti detalii despre el in acest review hands-on Xiaomi Mi Mix 2S telefon pe care l-am testat si noi saptamanile trecute.

Ulefone S9 Pro (1)

Revenind la modelul Ulefone S9 Pro, putem spune ca procesorul sau MT6739 de la MediaTek este unul destul de modest pentru o activitate de performanta. Cuplat cu doar 2 GB RAM si cu o memorie nativa de 16 GB, acest chipset nu asigura modelului S9 Pro un nivel de performanta optim pentru sectorul mid-range. Capacitatea de stocare poate fi extinsa pana la 128 GB via micro SD in schimb, ceea ce este un lucru pozitiv.

Ulefone S9 Pro (2)

Ulefone S9 Pro

Ulefone S9 Pro ruleaza proaspat scos din cutie Android 8.1 Oreo, un sistem de operare care pare bine optimizat si destul de curat. Acumulatorul device-ului are o capacitate de 3.300 de miliamperi, adica putin peste nivelul standard al pietei.

Cred insa ca puterea acestei baterii raportate la ceea ce ofera device-ul asigura o buna autonomie terminalului Ulefone S9 Pro. Producatorul sustine ca nivelul de autonomie ajunge la 250 de ore in standby si la 20 de ore de muzica in continuu, in timp ce la nivel de convorbiri, autonomia Ulefone S9 Pro se indreapta spre 18 ore.

Ulefone S9 Pro (3)

Nu in ultimul rand, Ulefone S9 Pro beneficiaza de doua metode de deblocare si securitate: senzorul clasic de amprente (pe spate, 0.1 secunde), dar si capacitatea de deblocare faciala de tip Android. Grosimea sa atinge 8.8 milimetri, iar in interior se gaseste un chipset audio independent (AW8736FCR) care ar trebui sa amplifice corespunzator nivelul sunetului de pe acest telefon.

Ulefone S9 Pro culori

Culorile Ulefone S9 Pro

Conform paginii oficiale a modelului de pe site-ul ulefone.com, S9 Pro va fi disponibil pe piata in trei culori: auriu, negru si albastru. Momentan nu se cunoaste pretul exact de achizitie al device-ului, dar vom reveni cu amanunte despre el in zilele urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S9 Pro