Reviews, Stiri

Ulefone S8 Pro versiunea mai puternica a terminalului standard lansat in iunie

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la Ulefone cauta prin orice mijloace sa iasa in evidenta in aceasta perioada in care producatorii chinezi lanseaza telefoane puternice si cu preturi atractive, pe banda rulanta. La mijlocul lunii iunie, acest producator lansa versiunea standard a modelului despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

La scurt timp distanta, iata ca Ulefone vine si cu o versiune mai performanta din aceeasi gama, pentru acelasi model de telefon. Un Ulefone S8 review poate fi deja citit si pe site-ul nostru, ca urmare a lansarii oficiale a modelului din data de 15 iunie. Astazi este insa timpul sa aruncam o privire peste versiunea mai puternica a acestui model promitator din gama entry-level: Ulefone S8 Pro.

Ulefone S8 Pro specificatii, diferente fata de versiunea anterioara si detalii oficiale

Ulefone S8 Pro specificatii » Noul entry-level al producatorului pastreaza acelasi design (si aceeasi carcasa cu rama metaliica), dar vine cu imbunatatiri pe partea de memorie. Telefonul ruleaza din fabrica cea mai noua versiune de Android de pe piata (7.0 Nougat) si foloseste acelasi tip de procesor: un chipset MediaTek, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. E drept, aceasta versiune a telefonului se foloseste de modelul MT 6737, una diferita de cea folosita de Ulefone S8.

Ulefone S8 Pro

Ulefone S8 Pro are in schimb acelasi display IPS LCD de 5.3 inch cu rezolutie HD si 277 . Ecranul este imbracat in sticla 2.5D si beneficiaza de 16 milioane de culori. Vorbim despre un IPS cu multitouch in 5 puncte, destul de calitativ pentru acest nivel, dar fara o performanta generala care sa impresioneze.

Smartphone-ul este sustinut de o baterie destul de puternica. Acumlatorul noului Ulefone S8 Pro are o capacitate de 3000 miliamperi si asigura conform producatorului nu mai putin de 9 ore de filmare, 26 de ore de muzica si peste 13 ore in convorbiri.

Cea mai importanta diferenta fata de versiunea standard lansata la mijlocul lunii iunie o regasim atunci cand vine vorba despre memoria telefonului. Noul Ulefone S8 Pro beneficiaza de o memorie RAM de 2GB (dubla fata de capacitatea memoriei standard), respectiv de 16 GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor. De altfel, memoria flash a device-ului poate fi extinsa prin slot pentru carduri microSD pana la 128 GB, la fel ca si la modelul Ulefone S8, doar ca de data aceasta, producatorul asigura o memorie de baza dubla.

Ulefone S8 Pro (2)

Ulefone S8 Pro vine cu odtari foto interesante tinand cont de gama din care provine. Avem o camera principala duala la dispozitie, camera cu senzori de 13, respectiv 5 megapixeli, plus flash LED dual si deschidere f/2.2. Camera frontala, pentru iubitorii de poze de tip selfie, are o rezolutie de 5 megapixeli si beneficiaza de asemenea de flash Led.

Ulefone S8 Pro pret si verdict

Noul Ulefone S8 Pro masoara 9.2 milimetri grosime si este echipat cu senzor de amprente pe partea din spate. Modelul este unul 4G LTE, dual sim, cu functii de conectivitate importante precum microUSB, GPS cu A-GPS, bluetooth 4.0 sau wi-fi 802.11.

Chiar daca dotarile sale sunt entry-level, pretul sau este unul atractiv: 90 de dolari pe site-ul Aliexpress.com. Daca tinem cont de faptul ca are o baterie buna, vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat, are camera foto duala pe partea din spate si un design atragator, cred ca pretul de achizitie impus de Ulefone este unul bun. Ulefone S8 Pro este un model entry-level demn de luat in calcul in opinia mea.

UPDATE: La scurt timp de la lansarea sa oficiala, modelul S8 Pro de la Ulefone ajunge si in Romania. Puteti achizitiona acest terminal de pe site-ul eMag.ro pentru un pret excelent!

Pret Ulefone S8 Pro » 499 RON pe site-ul eMag.ro (poti economisi 23% din pretul de baza cifrat la 650 de lei)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S8 Pro
Price
$ 90