Reviews

Ulefone S7 Plus » smartphone 3G cu Android Stock si pret foarte mic

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ulefone S7 Plus reviewUlefone S7 este un terminal despre care v-am scris si noi in octombrie. Un telefon de buget, cu aspect foarte placut, o textura foarte eleganta, cu margini netede si curbate plus cateva specificatii tehnice interesante, chiar daca nu spectaculoase.

Astazi, vom arunca o privire si peste fratele sau mai mare, Ulefone S7 Plus, in asteptarea lansarii oficiale a impresionantului Ulefone T2 Pro, cel care va deveni primul smartphone din lume cu procesor Helio P70 si ecran 19:9.

Ulefone S7 Plus: specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

La Ulefone S7 Plus doua detalii iti vor atrage imediat atentia. Chiar daca este un smartphone entry-level, credem ca nu este deloc un telefon care trebuie ignorat.

In primul rand, la Ulefone S7 Plus o sa-ti placa design-ul. Chiar daca marginea de jos a telefonului este un groasa si aduce aminte de telefoanele din 2016 care nu se incadrau in trendul bezel-less, constructia este una neasteptat de placuta. Finisaje realiste si aspectuoase, margini rotunde si un aspect care nu tradeaza neaparat conceptul entry-level. Apoi, fara indoiala, ceea ce o sa-ti placa si mai mult la el, este pretul oficial de achizitie, putin peste 300 de lei.

Ulefone S7 Plus

Si totusi, pentru un telefon care costa atat de putin, putem gasi usor si alte avantaje destul de surprinzatoare. Printre ele, faptul ca Ulefone S7 Plus ruleaza din fabrica un sistem de operare in stare pura, Android 7.0 Nougat. Asadar, nu vom avea aplicatii inutile pe acest telefon, ceea ce merita salutat.

Spre deosebire de versiunea de baza, Ulefone S7 Plus are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie ROM, iar capacitatea de stocare a datelor se poate extinde pana la 128 GB. In spatele acestor date sta un procesor decent pentru acest nivel, quad-core-ul MediaTek, MT6580A, tactat la frecventa 1.3 Ghz.

Ulefone S7 Plus (2)

Cu siguranta insa, poate cel mai important minus al acestui device este faptul ca este privat de conectivitate 4G. Da, din pacate, Ulefone S7 Plus este un smartphone 3G, dar nu trebuie privit totusi acest detaliu ca un dezastru, pentru ca nu este.

In ceea ce priveste display-ul telefonului, modelul Ulefone S7 Plus se bazeaza pe un IPS LCD cu diagonala de 5-inch. Ecranul suporta rezolutie HD (1280 x 720 pixeli) si pare sa ofere imagini destul de clare.

Dotarile foto mi se par destul de atractive pentru acest nivel. Camera principala este duala si are o combinatie de senzori interesanta: 8+5 megapixeli.

Camera principala poate filma la rezolutie Full HD si poate realiza poze cu efect Bokeh. In ceea ce priveste selfie-urile, din pacate, Ulefone S7 Plus se bazeaza pe o rezolutie modesta de doar 2 megapixeli, care rezolutie insa prin upgrade de software poate atinge 5 megapixeli. O solutie de compromis acceptata usor de asiatici.

Ulefone S7 Plus baterie

Autonomia este asigurata de o baterie de 2.500 de miliamperi in timp ce telefonul se remarca prin optiunile de conectivitate comune (dar necesare) Wi-Fi 802.11 b/g/n, tehnologia bluetooth 4.0, portul microUSB 2.0 si GPS-ul cu A-GPS.

Ulefone S7 Plus se gaseste in momentul de fata si in oferta emag.ro. Pentru a-l achizitiona, trebuie sa scoateti din buzunare 319.99 lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S7 Plus