Stiri

Ulefone pregateste un telefon uluitor: Ulefone Power Max cu baterie de 13 000 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania chineza Ulefone a dat lovitura cu handset-ul Ulefone S8, smartphone lansat in luna iunie si care se vinde deja foarte bine in special in zona China. Insa, urmand exemplul celor de la Oukitel care au scos pe piata modelul Oukitel K10000 Pro, producatorul chinez se pregateste sa „arunce” pe piata acum un spectaculos smartphone bazat pe autonomie.

Ulefone Power Max telefon cu baterie de 13 000 mAh

Viitorul handset al companiei se remarca printr-o baterie gigantica. Pana acum, producatorul chinez a lansat pe piata doua telefoane cu baterii de 6050 mAh, ambele foarte bine primite de clienti. Urmatorul Ulefone din gama Power va avea insa o capacitate dubla!

Se spune ca producatorul lucreaza deja la lansarea unui terminal intitulat acum Ulefone Power Max, care va avea o baterie cu capacitate de 13,000 miliamperi! Compania pregateste momentan Ulefone Power 3 care va pastra acumulatorul de 6050 mAh al predecesorului sau (Ulefone Power 2).

» citeste un review Ulefone Power 2 si alte detalii despre acest device

Celelalt telefon insa, Ulefone Power Max, se pare ca va incorpora aceasta baterie mamut de 13.000 miliamperi, o capacitate absolut uriasa, fara precedent pe piata. Ambele terminale ar urma sa apara in scurt timp, foarte probabil pana la finalul anului.

Vom reveni insa cu alte amanunte despre Ulefone Power Max in perioada urmatoare. Momentan, informatia se claseaza la categoria zvonuri, dar este confirmata din mai multe surse, desi nu exista alte detalii concrete despre celelalte posibile specificatii ale device-ului.

Summary
Article Name
Ulefone pregateste un telefon uluitor: Ulefone Power Max cu baterie de 13 000 mAh
Description
Ulefone Power Max ar putea fi unul dintre cele mai puternice terminale de pe piata chineza in ceea ce priveste autonomia bateriei sale
Author
Publisher Name
Catmobile