Reviews

Ulefone Power 5 review » pareri, disponibilitate, imagini

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Ulefone n-au uitat de gama Power, cea care se axeaza pe autonomia telefonelor. Ei bine, incepand de astazi, a devenit oficial modelul Ulefone Power 5, cel mai nou dispozitiv din seria amintita. Avem detalii despre el, in cele ce urmeaza. Poti arunca o privire si peste alte modele Ulefone importante, mai jos:

➡Ulefone Power 2 review

➡Ulefone Power 3 review

Ulefone Power 5 specificatii tehnice

  • baterie de 13.000 mAh
  • incarcare wireless
  • 4 camere foto (doua pe fata, doua pe spate): 21/5MP cu 13/5 MP
  • memorie RAM de 6 GB
  • memorie ROM de 64 GB
  • ecran de 6-inch, format 18:9
  • Face ID
  • procesor octa-core, Mediatek MT6763

Ulefone Power 5 incorporeaza o splendida si generoasa baterie de 13.000 de miliamperi. Nu, nu este o gluma! Aceasta este capacitatea reala a bateriei noului model din gama Power. Conform producatorului, aceasta baterie poate asigura o autonomie de pana la o saptamana, cu o singura incarcare a device-ului. Ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de doar 52 de incarcari ale terminalului pe parcursul unui an.

Ulefone Power 5

Monstruosul acumulator „gandit” de Ulefone beneficiaza si de incarcare rapida (5V/5A), iar datorita acestei optiuni, el se poate incarca aproape complet in putin peste doua ore. De asemenea Ulefone Power 5 beneficiaza de incarcare rapida wireless (10W). Si da, in jurul acestui segment se invarte tot ceea ce e cu adevarat important pe noul Ulefone Power 5, un smartphone dedicat celor care doresc calitate si performanta, dar si anduranta cand vine vorba de acumulator.

Insa, pe langa baterie uriasa, noul Ulefone Power 5 vine si cu alte cateva specificatii spectaculoase. Iese in evidenta, indiscutabil, memoria de tip RAM a device-ului, care ofera 6 GB viitorilor utilizatori. Procesorul este un octa-core de la MediaTek (model MTK6763), in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 64 GB. Totul se traduce printr-o experienta placuta si eficienta, prin rapiditate, energie si overall performance. Ulefone Power 5 nu va avea nici lag nici slowdown (cel putin nu atat de des si iritant) indiferent de nivelul de multitasking pe care il soliciti sau de jocurile pe care doresti sa le joci.

Ecranul imbratiseaza tehnologia moderna 18:9 si are o rezolutie maxima Full HD Plus. Asta inseamna o calitate buna pentru un panel cu diagonala de 6-inch. Pe spate, descoperim finisaje elegante si rafinate din piele, o combinatie perfecta din punct de vedere vizual cu metalul folosit de producator. Fara discutie, prin felul in care este construit Ulefone Power 5, acesta faciliteaza prinderea in mana si totodata manevrarea sa.

In comparimentul foto, Ulefone Power 5 ne intampina cu un setup dual pe spate, bazat pe senzori de imagine Sony, cu rezolutii de 21, respectiv 5 megapixeli. Camera duala are Ulefone Power 5 si pe fata, acolo unde producatorul ne asigura de calitatea senzorilor de 13 si 5 megapixeli.

Aproape sigur nu va trebui sa-ti faci griji daca iti tremura mainile atunci cand faci un selfie, sau daca vrei sa filmezi un moment placut din viata ta. Printre celelalte optiuni importante ale noului Ulefone Power 5 amintim si procesul de recunoastere faciala, dar si prezenta unui sistem de operare foarte nou, asa cum este Android 8.1 Oreo.

Ulefone Mix S pret, specificatii tehnice, detalii oficiale

Mai multe detalii despre acest telefon si despre disponibilitatea sa imediata, gasiti pe site-ul oficial al producatorului.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Power 5