Reviews

Ulefone Power 3L pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Aici ai pareri despre Ulefone Power 3L, informatii si pret de achizitie in Romania. Noul smartphone Ulefone Power 3L este un device cu ecran mare, baterie gigantica si procesor bun de la Ulefone.

Specificatii tehnice si pareri Ulefone Power 3L

Daca te-ai gandit vreodata ce bine ti-ar prinde un telefon cu autonomie a bateriei foarte mare, dar care sa nu te coste foarte multi bani, Ulefone Power 3L s-ar putea sa fie o solutie excelenta pentru tine.

Noul device al companiei din China are la bord un acumulator cu capacitate de 6350 de miliamperi, care nu doar ca te va ajuta sa depasesti usor o zi intreaga de utilizare in care te vei folosit de toate aplicatiile si jocurile pe care le-ai „pus” in el, dar iti va asigura inca o zi in plus de autonomie. Pe scurt, Ulefone Power 3L rezista pana la 2 zile dupa o singura incarcare si impresioneaza categoric la acest capitol, astfel ca este o optiune serioasa pentru cei interesati sa cumpere un telefon bazat pe acest detaliu al autonomiei. Si nici nu costa mult: la emag, Ulefone Power 3L costa putin peste 700 de lei, iar marele avantaj este ca la acest bani nu primesti doar un telefon cu rol de powerbank, ci un telefon capabil sa-si faca treaba la mai multe capitole.

Device-ul nu are deloc un aspect respingator. Ok, formatul nu este poate cel mai nou si mai atractiv, dar mai ales daca nu esti un fan al telefoanelor cu decupaj s-ar putea sa-l gasesti chiar atragator. Ulefone Power 3L are 10.7 milimetri grosime si o inaltime de 159.3 milimetri. Ascunde sub capota sa un procesor de la MediaTek, model MT6739 cu viteza maxima de 1.5 Ghz. Acesta are in componenta sa patru nuclee ARM Cortex A53 si mizeaza puternic pe placa video PowerVR GE 8100. Memoria RAM a telefonului ajunge la 2GB, iar capacitatea de stocare in varianta standard este de 16GB. Ea poate fi insa extinsa printr-un card microSD, pentru ca telefonul incorporeaza un slot dedicat pentru astfel de carduri de memorie.

Ecranul are 6.0-inch in diagonala si foloseste tehnologie IPS. Rezolutia sa merge pana la 1440 x 720 pixeli, iar sistemul de operare cu care functioneaza acest device este Android 8.1 Oreo. Nu se vorbeste despre un update imediat la Android 9.0 Pie, astfel ca va trebui sa asteptati si sa observat in timp daca Ulefone permite acest upgrade la nivel de software.

In schimb, Ulefone Power 3L este dotat cu o camera foto duala pe spate, aceasta avand rezolutiie de 13 si 5 megapixeli. Camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli si te ajuta sa capturezi imagini de buna calitate si selfie-uri speciale in orice moment. Ulefone Power 3L beneficiaza de senzor de amprente clasic si de tehnologie de deblocare faciala, astfel ca device-ul are un plus atunci cand vine vorba de securitate. Este construit din sticla (fata) si plastic (spate), iar printre senzorii importanti inclusi in configuratia sa am mai descoperit in lista de specificatii accelerometrul, senzorul de lumina si senzorul de proximitate.

La putin peste 700 de lei pare sa fie unul dintre cele mai de incredere telefoane chinezesti cand vine vorba de autonomie. Ulefone este de altfel o companie care a mai dat cateva lovituri pe aceasta piata astfel ca merita testata si aceasta varianta. In Romania terminalul Ulefone Power 3L poate fi achizitionat pe culori precum auriu si negru. Trebuie precizat ca ecranul in 16 milioane de culori al telefonului este acoperit de sticla de protectie Corning Gorilla Glass 4, iar camerele foto pot primi un upgrade, iar prin interpolare isi pot „mari” rezolutia. Incarcarea uriasei baterii a telefonului s eface prin port USB de tip C. In opinia mea, Ulefone Power 3L este un device bazat pe autonomie, fara prea mari pretentii „pe alte teritorii” dar care poate fi o solutie decenta pentru cei interesati sa foloseasca un telefon la greu, pentru cat mai multe ore.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Power 3L
Price
RON 760