Reviews

Ulefone Power 3 lansat oficial » pret, specificatii, tehnice pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

La inceputul lunii decembrie va anuntam ca cei de la Ulefone pregatesc o lansare spectaculoasa a device-ului Ulefone Power 3, cel care devine in mod oficial succesorul modelului Ulefone Power 2. Acest telefon apare acum in mod oficial pe site-ul Aliexpress, iar la precomanda are un pret excelent: 300 de dolari. Intr-adevar, pretul de achizitie pare destul de mare, insa trebuie sa recunoastem ca Ulefone Power 3 are cateva “argumente” solide in favoarea sa. Iata ce specificatii aduce si prin ce se remarca noul terminal din gama Power de la Ulefone.

Ulefone Power 3 specificatii tehnice si detalii oficiale

S-a zvonit ca acest device va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, dar, din cate se pare, Ulefone Power 3 va primi update la acest sistem de operare in foarte scurt timp. Pentru moment, din listarea de pe Aliexpress aflam ca Power 3 vine cu Android 7.1 Nougat, dar update-ul este cert, tinand cont ca insasi producatorul l-a confirmat.

Ulefone Power 3

Ulefone Power 3

Evident, Ulefone Power 3 este un phablet. Ba chiar un phablet de mari dimensiuni. Telefonul afiseaza elegantul display cu diagonala de 6-inch si se lauda cu aspectul sau 18:9. Rezolutia pe care o suporta acest ecran este Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Ecranul beneficiaza de multitouch in 5 puncte si de protectie Corning Gorilla Glass 5.

Sub ecran, producatorul s-a oprit asupra unui procesor de calitate de la MediaTek. Compania taiwaneza este cea care a produs chipset-ul Helio P23, tactat pe Ulefone Power 3 la frecventa de 2.0 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali G71 MP2 de 700 de Mhz.

Platforma Mediatek este asociata de catre producator cu 6 Gb memorie RAM si cu 64 GB memorie interna. Capacitatea de stocare a datelor poate fi extinsa printr-un card de memorie microSD pana la 256 GB.

Ulefone Power 3 (1)

Imbracat intr-o carcasa eleganta din metal, Ulefone Power 3 beneficiaza de procesor audio HiFi AW8736 si de o camera foto principala duala. Aceasta foloseste senzori Samsung, iar cel principal, poate atinge prin interpolare, 21 de megapixeli (16 megapixeli in versiunea originala). Senzorul secundar are 5 megapixeli, iar camera vine cu flash LED Dual, apertura F2.0, PDAF si lentile 5P.

Pe de alta parte, camera frontala este de asemenea duala si poate ajunge la 13 megapixeli prin interpolare (8 megapixeli in varianta standard) pe senzorul ei principal. Senzorul secundar are 5 megapixeli. Pe camera frontala avem apertura F2.2, flash LED softlight si functii esentiale precum Beauty Mode sau Bokeh.

Ulefone Power 3 vede 4G VoLTE, este dual SIM Dual Standby si beneficiaza de port USB Type C. Nu lipsesc optiunea GPS (cu Glonass), functia radio FM si tehnologii ca Bluetooth, Miracast sau Hotknot. In schimb, device-ul nu are mufa pentru casti de 3.5 mm.

Acumulatorul este unul spectaculos. Power 3 vine cu baterie de 6080 de miliamperi si va asigura o autonomie excelenta. Se spune ca Ulefone a facut propriile teste, iar in standby, telefonul ar putea depasi 2 luni, ceea ce suna cu adevarat fabulos. La fel si in ceea ce priveste autonomia in convorbiri, care conform presei chineze depaseste 60 de ore. Din nou, fabulos! Acumulatorul beneficiaza si de tehnologie Quick Charge 3A, care asigura in 5-10 minute de incarcare pana la o ora si jumatate sau chiar 2 de convorbiri telefonice.

Ulefone Power 3 (2)

Senzorul de amprente al terminalului este pozitionat pe spate, iar marea noutate pe care o anuntam si noi in urma cu cateva saptamani, tehnologia de recunoastere faciala (Face ID) este de asemenea prezenta. Ulefone Power 3 are o greutate de 210 grame (destul de mare) si o grosime de 9.85 milimetri. Telefonul va fi disponibil pe culori precum negru sau roz auriu. Ce impresie va lasa noul Ulefone Power 3?

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Power 3
Price
$ 300