Stiri

Ulefone Power 3 primul smartphone din lume cu baterie de 6100 mAh care ruleaza Android 8.1 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ulefone Power 3 va fi urmatorul device important pe care compania chineza il va lansa pe piata in perioada urmatoare. Acest device este succesorul oficial al modelului Ulefone Power 2 si se va baza de asemenea pe o baterie foarte mare. Noutatea? Device-ul ar urma sa ruleze din cutie, Android 8.1 Oreo, cel mai nou sistem de operare al Google.

Ulefone Power 3 primele informatii

La fel ca si predecesorii sai, Ulefone Power 3, care ar urma sa fie lansat in decembrie, va avea sub capota o baterie foarte mare. Se aude ca Power 3 va avea un acumulator cu capacitate de 6100 de mAh, ceea ce inseamna ca modelul va oferi o autonomie de pana la 4 zile la o utilizare normala.

Conform companiei Ulefone, modelul Ulefone Power 3 va avea un ecran in format 18:9, incadrandu-se in trendul anului 2017. In acest context, experienta vizuala a utilizatorul va creste precum si aspectul estetic al telefonului.

Mai mult decat atat, cele mai noi informatii din China crediteaza ideea ca Ulefone Power 3 se va baza din fabrica pe Android 8.1 Oreo, cel mai nou sistem de operare al Google. Ar fi o lovitura puternica de imagine pe care o da Ulefone, o companie care nu ne-a obisnuit pana acum cu astfel de episoade fericite in materie de software.. Practic, modelul ar deveni primul smartphone cu baterie de 6100 mAh si Android 8.1 Oreo la bord.

Ulefone Power 3

Mai multe informatii despre Ulefone Power 3 vom afla in perioada urmatoare, dar puteti citi cele mai noi informatii despre acest device pe site-ul producatorului sau pe blogul nostru in perioada urmatoare. Cel mai probabil, Ulefone Power 3 va fi lansat in luna decembrie.

El va inlocui modelul Ulefone Power 2, device cu ecran de 5.5 inch in rezolutie Full HD, 4GB memorie RAM si 64 Gb memorie Flash, Android 7.0 Nougat si camera principala de 16 megapixeli. Acumulatorul de pe Power 2 de la Ulefone are o capacitate de 6050 mah. Smartphone-ul echipat cu procesor octa-core de la MediaTek s-a bucurat de o receptie buna pe piata asiatica si poate fi inca achizitionat de pe site-ul Aliexpres pentru 175 de dolari.

UPDATE: Se confirma ca Ulefone Power 3 va avea o puternica si atractiva combinatie de patru camera foto. Ultimele informatii anunta o combinatie de 13+5 megapixeli pentru camera selfie si de 16 + 5 megapixeli pentru camera principala. Aproape sigur, Power 3 de la Ulefone va avea sistem de identificare facial, un fel de Face ID care va fi dublat insa si de prezenta unui senzor clasic de amprente.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes