Reviews, Stiri

Ulefone Mix: specificatii tehnice, pareri, imagini, pret pentru Romania

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ulefone Mix (2)Nu mai departe de ieri analizam inca o clona de Xiaomi Mi Mix. Oukitel Mix 2 ne-a placut si nu face parte dintre „clonele” nereusite de pe piata chineza. Chiar daca v-ati plictisit probabil de astfel de telefoane, nu se cade sa sarim peste clona celor de la Ulefone, un smartphone borderless pe 3 laturi care se anunta destul de atractiv. La prima vedere…pentru ca in detaliu, ramane de vazut cat de mare va fi atractia.

Ulefone Mix pareri, specificatii tehnice, imagini

Ulefone abia s-a urcat in trenul tehnologiei bezeless, dar ne face o propunere interesanta in aceasta luna septembrie: noul Ulefone Mix, o clona creata si gandita de Ulefone dupa structura Mix de la Xiaomi.

Majoritatea competitorilor de pe piata chineza au scos pe piata astfel de telefoane bezel-less, astfel ca Ulefone nu putea astepta linistita, intr-un colt, succesul altor companii rivale.

E drept insa, noul Ulefone Mix este o noutate pentru producator, dar pare destul destul de departe de standardele pe care compania le anunta. Totusi … Ulefone Mix nu este deloc un smartphone bordeless pe trei laturi de neglijat! Arata bine, are specificatii bune si atractive, pare usor de utilizat si – de ce sa n-o spunem- este o clona reusita!

Ulefone Mix (3)

Stilul, conceptul, plasarea senzorului de amprente, ecranul curbat, camera duala, ecranul (nelipsitul ecran) beze-less nu sunt o noutate. Am mai vazut parca acest telefon si la alte companii, dar Ulefone incearca sa ne convinga ca Ulefone Mix este special.

Mix de la Ulefone este bine construit, pare destul de organic si cred ca nu arata/functioneaza deloc rau pentru un smartphone cu dimensiuni de phablet. Ecranul bezeless de pe Ulefone Mix are 6 inch in diagonala, origini IPS si o rezolutie 2160 x 1080 pixeli! Luminozitatea si contrastul sunt foarte bune pentru nivelul pe care il asteptat de la Ulefone Mix, iar detaliile per imagine sunt „high level”.

La nivel de procesor, Ulefone a introdus un chipset octa-core model MT6757T (adica Helio P25 de 2,5GHz) pe care l-a cuplat cu 6GB memorie RAM si cu placa video Mali T880MP2. Pentru majoritatea jocurilor moderne din acest an, aceasta configuratie ar trebui sa fie una suficienta. Memoria nativa a terminalului ajunge la 64 GB, dar Ulefone a introdus si slot pentru carduri microSd, astfel incat capacitatea de stocare a datelor poate fi extinsa.

Ulefone Mix

Setup-ul foto este unul destul de potent. Pe Ulefone Mix vom avea poze de o foarte buna calitate datorita senzorilor de 16 si 13 megapixeli de pe fata, respectv spate. E greu sa spui totusi ca pozele pe care Ulefone Mix le va face vor fi de acelasi nivel, naturalete si reproducere a culorilor ca pe flagship-urile din acest an, dar modulul foto este unul bun. Autonomia terminalului trece de 7-8 ore cu ecranul aprins in hard mode! Bateria de pe Ulefone Mix este „de vina” pentru acest lucru, dar si capacitatea sa foarte mare de 4000 miliamperi. In standby telefonul poate atinge si pana la 5-6 zile de functionare, iar in convorbiri pana la 25 de ore.

Phabletul ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat.

Ulefone Mix performante AnTuTu

Phablet-ul Ulefone Mix a inregistrat un scor de 69000 in teste AnTuTu, adica un scor mai slab decat Bluboo S1, dar mai bun decat Meizu Pro 7, Maze Alpha sau noul Xiaomi Mi A1.

Ulefone Mix retele, conectivitate

Connectivity 4G (LTE)
Frecvente 2G (GSM): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G (WCDMA): 850 / 900 / 2100 MHz 4G (FDD-LTE): B1(2100) / B3(1800) / B7(2600)
Sim card: 1 slot: nanoSIM, 2 slot: nanoSIM sau TF Card

[UPDATE] Smartphone-ul atractiv al companiei Ulefone a ajuns si in Romania. Device-ul poate fi acum achizitionat prin intermediul site-ului eMag » Ulefone MIX pret eMag : 750 RON.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Mix