Reviews, Stiri

Ulefone Mix S pret, specificatii tehnice, detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ulefone Mix S este un noul telefon din portofoliul companiei Ulefone, care a fost oficializat in data de 5 ianuarie 2018. Handset-ul este de fapt o versiune ceva mai blanda a modelului Ulefone Mix de anul trecut. Toate detaliile despre acest device, in cele ce urmeaza.

Ulefone Mix S caracteristici, detalii tehnice oficiale si imagini

Noul Ulefone Mix S pare sa fie un model entry-level cu accente mid-range. Producatorul nu a schimbat prea multe la nivel de specificatii tehnice, in timp ce desing-ul bezel-less pare intact. Nici nu vad de ce ar fi schimbat acest capitol, intrucat Ulefone Mix este un device accesibil ca pret cu aspect foarte atractiv.

Ulefone MIX S

Specificatii tehnice Ulefone MIX S

Aspect si specificatii tehnice

Noua versiune cantareste 173 de grame si are o inaltime de 143 milimetri. Prin urmare, putem considera ca telefonul este unul dintre telefoanele aproape bezel-less de pe piata, foarte accesibile la pret si foarte usor de manevrat. Latimea sa insa atinge 75 de milimetri, in timp ce grosimea are 8.7 milimetri. Telefonul este usor lat, si nu neaparat slim, dar ramanem la parerea ca design-ul sau este unul foarte placut ochiului. Finisajele sunt de buna calitate, iar constructia pare eye-catching.

Ulefone MIX S (1)

Ecranul bezel-less este un IPS LCD (capacitive touchscreen) cu diagonala generoasa de 5.5 inch si o rezolutie 1280 x 720 pixeli. Acest ecran beneficiaza de suport multitouch si de sticla rezistenta, Corning Gorilla Glass 3. Densitatea pixelilor a fost calibrata ala 267 pixeli per inch.

Sub capota, terminalul ascunde un procesor quad-core de 1.25 Ghz pe ARM Cortez A-53. Acesta este cuplat cu placa video ARM Mali T720 MP2 de 550 Mhz si cu 2GB dedicati memoriei RAM. Capacitatea de stocare a datelor este de 16 GB, insa producatorul a decis includerea unui slot pentru carduri de memorie de tip microSd. Device-ul beneficiaza de senzor de amprente, dar si de prezenta unui senzor de lumina ambientala, a accelerometrului, a functiei Compass si a senzorului de proximitate.

Ulefone MIX S (3)

Direct din fabrica, Ulefone Mix S ruleaza Android 7.0 Nougat, sistem de operare customizat insa cu interfata proprietara Ulefone. In ceea ce priveste compartimentul foto, Mix S se bazeaza pe o camera principala duala care ascunde o combinatie de senzori de 13 si 5 megapixeli. Pe camera principala avem dual led flash si AF dual rear camera. De asemenea, aceasta camera poate filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Pentru selfie-uri si video-calling, viitorii utilizatori vor aprecia camera de 8 megapixeli de pe fata telefonului.

Optiuni de conectivitate Ulefone Mix S :

  • Wi-fi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, 2.4GHz, Wi-Fi Hotspot
  • USB: Micro USBv2.0 cu incarcare rapida
  • GPS: GPS cu A-GPS si GLONASS

Pret si disponibilitate

Autonomia Ulefone Mix S este asigurata de o baterie de 3.300 de miliamperi, nedetasabila. In video playback telefonul poate duce pana la 5 ore, iar autonomia pe durata unei zile poate atinge 20 de ore conform presei din China. Nu avem inca un pret pentru acest device , insa probabil ca el va fi unul foarte accesibil.

Ulefone MIX S (2)

Versiunea mai puternica a device-ului, Ulefone Mix, poate fi achizitionata spre exemplu, in aceasta perioada, pentru putin peste 130 de dolari si aduce 4GB memorie RAM. Cu siguranta, acest device va fi unul mai ieftin.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Mix S