Stiri

Ulefone Mix 2 smartphone cu ecran de 5.7 inch HD+ cu aspect 18:9 si baterie de 3000 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Ulefone a lansat pe finalul lunii octombrie smartphone-ul Ulefone Mix, o noutate pentru producator prin aspectul sau borderless. Iata ca la scurt timp distanta, producatorul chinez vine cu o noua propunere atractiva: Ulefone Mix 2, device cu display 18:9 si alte cateva specificatii suficient de valoroase. Aflam mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Ulefone Mix 2 specificatii tehnice si detalii oficiale

Cu un display destul de mare si aspect 18:9 , noul Ulefone Mix 2 are un raport ecran-corp de 90.1%, ceea ce este impresionant. Daca detaliul este corect si se transpune in realitate, ei bine acest device ar putea intra in acest top 10 telefoane cu ecran bezel-less si format 18:9. Informatia oferita de Gizmochina pare insa credibila, iar primele imagini cu Ulefone Mix 2 sunt splendide. Device-ul are marginile curbate si colturi rotunjite, iar manevrarea sa se va face realmente usor, asigurand utilizatorului o experienta spectaculoasa. Diagonala este una mare, 5.7-inch, iar rezolutia una buna: HD+.

Ulefone Mix 2

In departamentul hardware, telefonul ofera cateva detalii placute si unele mai putin spectaculoase. Spre exemplu, mi se pare trist ca producatorul a reusit sa asigure un design remarcabil acestui device, dar i-a oferit doar 2 GB pentru memoria sa RAM. Capacitatea de stocare este de asemenea una foarte mica (16 GB), dar poate fi din fericire extinsa pana la 256 GB prin carduri de memorie micro SD. Sub capota, Ulefone a decis sa cupleze memoria RAM de 2GB cu un procesor MT6737 de la MediaTek, destul de modest. Acest quad-core ales de Ulefone nu este deloc unul rau, dar parca nici el nu se ridica la nivelul remarcabil al design-ului telefonului.

In compartimentul foto, Ulefone Mix 2 propune un setup dual pe partea din spate, camera principala fiind echipata cu doi senzori de imagine de cate 13, respectiv 5 megapixeli, la care se adauga sepcificatia „Catchy” a efectului bokeh. Frontal, Ulefone Mix 2 propune o camera foto bunicica, echipata cu un senzor de 8 megapixeli, suficient de puternic in opinia mea pentru selfie-uri si video calling. Autonomia trece in sarcina unui acumulator de 3300 de miliamperi, iar producatorul ne asigura ca Ulefone Mix 2 va trece fara probleme o zi de utilizare in ritm intens.

Ulefone Mix 2 (2)

Mix 2 de la Ulefone ruleaza Android 7.0 Nougat preinstalat si are senzor de amprente pe partea din spate. Detalii complete despre acest telefon gasiti pe pagina oficiala a producatorului. In acest moment, prin intermediul magazinului oficial Ulefone AliExpress, smartphone-ul poate fi pre-comandat pentru aproximativ 120 de dolari. Conform producatorului, Ulefone Mix 2 va fi prezentat si in cadrul unui eveniment special.

Plusuri si minusuri Ulefone Mix 2

Fara indoiala, device-ul este unul foarte atractiv din punct de vedere estetic. Este de altfel marele plus al telefonului, dublat de excelentul raport calitate-pret. Telefonul costa in aceasta perioada de pre-comanda doar 130 de dolari, asa ca nu poti cere mai mult de la un device care in acest bani ofera un design atragator, 2GB RAM, o baterie de 3000 de miliamperi si ecran cu rezolutie HD+  si format 18:9. Din pacate, capacitatea de stocare este una foarte mica, iar procesorul nu are un nivel extraordinar, insa Ulefone Mix 2 are suficient de multe plusuri raportat la pretul sau de achizitie.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ULEFONE
Product Name
Ulefone Mix 2