Reviews

Ulefone Armor 6 pret, specificatii tehnice, pareri, detalii oficiale, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Pe finalul acestui an am discutat despre noile telefoane pe care le pregateste compania Ulefone, iar Ulefone S10 Pro este unul dintre modelele care au ajuns deja pe piata. Ne indreptam astazi atentia spre noul model din gama Armor, smartphone-ul Ulefone Armor 6, un telefon rugged, cu certificare IP68. Noul device pastreaza formatul de tip ”breton” de pe Ulefone Armor 5

Ulefone a introdus in aceasta saptamana noul sau smartphone high-end, shockproof si waterproof, Ulefone Armor 6. Acesta combina o contructie redutabila, cu cateva specificatii tehnice puternice, atractive si de inalta performanta.

Fara indoiala se adreseaza unui anumit segment al pietei si este incarcat de cateva aplicatii dedicate unor activitati mai putin obisnuite pentru un telefon, asa cum sunt aplicatiile dedicate calatoriilor, conditiilor meteo excesive si asa mai departe.

Ulefone Armor 6, design comun pentru un telefon rugged

Nu iese din tiparul telefoanelor rezistente care se bazeaza pe o constructie foarte solida, design rugged, display comun si care pun mai putin accent pe partea de inalta performanta dedicata unui telefon mobil. La exterior, noul Ulefone Armor 6 are o carcasa rezistenta, acoperita cu cauciuc de protectie si un cadru turnat sub presiune, plus cateva insertii de culoare rosie si gri.

Telefonul este rezistent la scufundarile in apa de pana la 1.5 metri (pentru maxim 60 de minute), si are capacitatea de a rezista la socuri termice puternice, medii corozive si asa mai departe. Afisajul sau nu este impresionant, dar beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass 5. Avem tehnologie IPS LCD in spate, cu o diagonala de 6.2-inch pe ecran si o rezolutie 2246 x 1080 pixeli. Telefonul are 160 de milimetri inaltime si o grosime de 13.3 milimetri. Greutatea sa ajunge la 228 de grame.

Ulefone Armor 6, specificatii excelente la interior

Daca este sa-l analizam cu alte terminale din zona rugged, acest nou Ulefone Armor 6, impresioneaza profund. Evident, o comparatie cu un high-end din alta zona nu-l avantajeaza, dar nici nu este acesta scopul pentru care a fost creat Armor 6.

Ulefone Armor 6 are senzor ultraviolet si primeste certificari IP68 si MIL-STD-810G (certificare militara), fiind de asemenea sustinut de impresionanta certificare IP69K. Sub capota sa, gasim un procesor foarte bun pentru zona rugged.

Helio P60 de la MediaTek este un procesor de tip ocra-core, cuplat cu o placa video buna asa cum este Mali G72 MP3 GPU si cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 128 GB, dar poate fi extinsa folosind un card de memorie microSD pana la 256 GB

Noul smartphone din sectorul rugged ruleaza Android 8.1 Oreo din fabrica si este un dual-sim capabil de conectivitate 4G VoLTE. Camera sa foto principala este duala si are rezolutii de 21 de megapixeli (prin interpolare) si 13 megapixeli (tot prin interpolare). Diaframa avantajeaza cadrele de buna calitate: f/2.0. In ceea ce priveste selfie-urile, acestea cad pe seama unei camere foto frontale cu rezolutie de 13 megapixeli si o diafragma f/2.0.

5000 de miliamperi are bateria lui Ulefone Armor 6, o baterie echipata cu tehnologie de incarcare rapida, dar si cu tehnologie wireless, ceea ce suna cu atat mai impresionant pentru un telefon din zona rugged.

Noul smartphone Ulefone Armor 6 va putea fi achizitionat pe culori precum rosu si negru, iar pretul sau momentan este necunoscut, dar va fi anuntat in urmatoarele zile chiar de catre producatorul chinez.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Armor 6