Reviews

Ulefone Armor 5, primul telefon rezistent cu breton a fost anuntat oficial

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Producatorul chinez Ulefone a lansat oficial miercuri, primul smartphone rugged cu breton din lume. Device-ul arata spectaculos pentru un telefon din gama rugged, are atat deblocare faciala cat si deblocare clasica prin senzor de amprente, ruleaza cea mai noua versiune de Oreo si este motorizat de un procesor mid-range de calitate.

Ulefone Armor 5 specificatii tehnice, impresii, imagini

Noul model Ulefone Armor 5 vine cu un ecran fantastic de 5.85-inch, in care se remarca fara doar si poate bretonul in stil iPhone X. Rezolutia acestui ecran ajunge la 1512 x 720 px, iar display-ul are capacitatea de a reda culori exacte si imagini foarte bune.

Dincolo de faptul ca aspectul 18.9:9 face ca Ulefone Armor 5 sa fie un telefon mult mai atractiv si mai trendy, acest aspect ajuta la utilizarea telefonului cu o singura mana. Conform producatorului raportul dintre ecran si corp atinge un procent de 91%. Display-ul modelului Ulefone Armor 5 are protectie Corning Gorilla Glass 4.

Ulefone Armor 5 (3)

Un detaliu semnificativ pentru un smartphone rugged este faptul ca Ulefone Armor 5 primeste certificare IP68. Aceasta certificare ii asigura supravietuirea in cazul in care telefonul este scapat in apa la o adancime de 1.5 metri pentru 24 de ore. De asemenea, la utilizarea de zi cu zi veti putea folosi Armor 5 la bazinul de inot sau la diversele activitati in aer liber. Este rezistent, durabil si fara indoiala aspectuos. Certificarea pe care a primit-o il face si rezistent la socuri sau la picaturi de ploaie.

Ulefone Armor 5 review

Spre deosebire de alte telefoane rugged, modelul Ulefone Armor 5 beneficiaza de un grip foarte confortabil, nu este foarte greu, iar finisajele sale sunt spectaculoase, in ciuda faptului ca suprafata sa este una anti abraziva. Terminalul este motorizat de un procesor octa core puternic.

Ulefone Armor 5 include in configuratia sa chipsetul MT6763, un procesor pe 64 de biti, tactat la viteza maxima de 2.0 Ghz. Alaturi de acest procesor, functioneaza o memorie RAM de 4GB si o memorie nativa de 64 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256GB pentru ca utilizatorul sa poata stoca cat mai multe imagini, jocuri, filme si tot felul de fisiere suplimentare.

Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5

Camera sa de pe spate este duala si are senzori de 16 megapixeli si 5 megapixeli. Poate filma la rezolutie Full HD. Camera frontala este una de 13 megapixeli si beneficiaza de functia beauty mode.

Citeste si: Top 5 telefoane rugged in 2018

Unul dintre cele mai puternice atuurie ale Ulefone Armor 5 este bateria sa de 5.000 de miliamperi. Conform producatorului, aceasta baterie asigura:

  • – pana la 440 de ore de autonomie in standby
  • – pana la 18 ore de autonomie in convorbiri
  • – pana la 10 ore de autonomie la rulaj video continuu
  • – pana la 38 de ore de autonomie la ascultare muzica in continuu
  • – incarcare completa in mai putin de 3 ore

In plus, datorita tehnologie Qi-Wireless, nu vei avea nevoie de cabluri pentru a-ti incarca Ulefone Armor 5. Evident daca nu vrei sa folosesti incarcatorul cu care telefonul vine deja echipat.

Conform celor de la Ulefone, deblocarea prin senzorul clasic de amprente se face in 0.1 secunde. In aceasi timp, deblocarea faciala nu este chiar la fel de rapida, dar se poate face conform Ulefone in 0.2 secunde.

Ulefone Armor 5 (1)

Ulefone Armor 5 ruleaza cea mai buna versiune de Oreo de pe piata, Android v8.1 asigurandu-va astfel de o experienta software de ce amai buna calitate.

Momentan, nici pe site-ul oficial si nici in presa chineza, Ulefone Armor 5 nu a primit un pret final de achizitie, dar vom updata acest articol imediat ce producatorul va anunta pentru ce suma poate fi achizitionat noul sau model rugged, primul din lume cu ecran decupat in stil iPhone X.

Telefonul este disponibil in acest moment pe site-ul Banggood  la pretul promotional de 250 de euro.

Summary
product image
Aggregate Rating
2.5 based on 2 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Armor 5
Price
Euro 250