Reviews

Ulefone Armor 2s, smartphone rugged » pareri, specificatii tehnice, detalii

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ulefone Armor 2 este probabil unul dintre cele mai puternice 3 telefoane rugged de pe piata. Device-ul are baterie de 4700 mAh, ecran cu rezolutie Full HD, 6GB RAM, procesor Helio P25 de 2.6 Ghz, camere foto puternice (16+13 megapixeli), dar si o constructie extrem de rezistenta. Ei bine, device-ul are de acum si un frate mai mic. Ulefone Armor 2s seamana izbitor la exterior cu Armor 2, insa la interior, lucrurile difera. Mult!

Specificatii tehnice Ulefone Armor 2s

Conform listarii sale de pe Aliexpress, noul Ulefone Armor 2s nu se poate lauda cu aceeasi configuratie interna, puternica, precum a fratelului sau de gama.

Device-ul ruleaza Android 7.0 Nougat la fel ca Ulefone Armor 2, dar sub capota ascunde o platforma mult mai modesta.

Armos 2s se bazeaza pe un procesor Mediatek, cu patru nuclee, tactate la frecventa de 1.5Ghz. Acest chipset este cuplat cu placa video Mali T720 si cu doar 2 GB RAM!

Ulefone Armor 2s

Cand citesti si vezi ca Ulefone Armor 2 are 6 GB RAM la bord, iar Ulefone Armor 2s doar 2GB RAM este clar ca realizezi instant ca intre cele doua „telefoane partenere de gama”, diferentele sunt destul de mari.

Si totusi, Ulefone Armor 2s se bucura de aceiasi factori de protectie si poate fi considerat un rugged normal. Avem certificare IP68 si pe acest device si o constructie foarte solida.

Ecranul are 5-inch in diagonala si rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) plus protectie Corning Gorilla Glass si strat anti-amprente. Densitatea pixelilor este de 441 pixeli per inch.

In ceea ce priveste dotarile foto ale dispozitivului, Ulefone Armor 2s nu sta tocmai rau. Nu depaseste totusi capabilitatile unui entry level spre mid-range obisnuit.

Avem 13 megapixeli pe spate plus flash LED dual si diafragma F2.0. Frontal, producatorul ne ofera 8 megapixeli si diagrafma F2.2 semn ca telefonul se va descurca acceptabil (poate chiar bine) si la lumina mai redusa.

Acumulatorul sau are o capacitate remarcabila si se spune ca va asigura o autonomie impresionanta. 4700 de miliamperi este capacitatea acestuia, iar producatorul surprinde prin faptul ca a inclus un port USB Tip C in structura device-ului. Totodata, dincolo de tehnologia de incarcare rapida, pe Ulefone Armor 2s avem si reverse charging, ceea ce inseamna ca terminalul poate alimenta alte telefoane sau gadget-uri.

Ulefone Armor 2s (2)

Ulefone Armor 2s este 4G LTE si dual SIM, are scannerul de amprente amplasat frontal si beneficiaza de „ustensile” importante ca:

  • – barometru
  • – giroscop
  • – lanterna
  • – senzor de puls
  • – pedometru
  • – bluetooth 4.0
  • – GPS/ GLONASS
  • – NFC
  • – USB Tip C

Ulefone Armor 2s poate fi achizitionat pe culori precum auriu si gri, cantareste 270 de grame si masoara doar 14.5 milimetri grosime. Dimensiunile si greutatea sa sunt identice cu cele ale partenerului sau de gama.

Dotarile sale sunt utile, dar, din pacate, costa aproximativ 200 de dolari, ceea ce mi se pare destul de mult in comparatie cu modelul standard Ulefone Armor 2s. Poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Armor 2s