Reviews, Stiri

Ulefone Armor 2 review, pareri, specificatii tehnice » super smartphone rugged

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone Armor 2 review, pareri, specificatii tehnice » super smartphone rugged » Competitia pe piata telefoanelor de tip rugged, creste! Ulefone a anuntat oficial noul Ulefone Armor 2, un terminal cu o configuratie extrem de atragatoare, foarte rezistent, care poate deveni un rival pe masura pentru Blackview BV8000 Pro, probabil cel mai puternic smartphone rugged al momentului. Ce ne propune noul Armor 2, care sunt atuurile sale, o lista completa de specificatii Ulefone Armor 2, precum si pretul sau de achizitie, in cele ce urmeaza.

Ulefone Armor 2 specificatii tehnice

  • Display: IPS LCD Sharp, diagonala de 5 inch, rezolutie Full HD, multitouch in 5 puncte, Corning Gorilla Glass 3
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
  • Acumulator: 4700 mAh cu tehnologie fast charging
  • Senzor de amprente: Da
  • Slot microSD: Da
  • Procesor: Helio P25 octa-core de la MediaTek, 2.6 Ghz
  • Placa video: ARM Mali T880 de 1 Ghz
  • Dotari foto: camera principala 16 MP, camera frontala 13 MP
  • 4G: Da
  • Greutate: 270 de grame
  • Grosime: 14.5 milimetri
  • GPS: Da
  • Giroscop: Da
  • Senzor barometric: Da

Ulefone Armor 2 review: constructie, concept, aspect

Noul device al celor de la Ulefone este fara discutie construit in ideea de a rezista in foarte multe situatii fortuite si periculoase. Carcasa acestui telefon este una ultra-durabila si pare proiectata pentru a rezista in special la lovituri si socuri.

Ulefone Armor 2 vine si cu certificare IP68, ceea ce inseamna ca telefonul va rezista la contactul cu apa sau praful. Corpul sau reprezinta o combinatie inspirata de plastic si cauciuc puternic, ceea ce aproape sigur va determina utilizarea modelului in aproape orice conditii.

Ulefone Armor 2 review (2)

Display-ul este protejat prin sticla Corning Gorilla Glass 3, iar partile laterale vin cu butoane fizice, atat pentru captura foto cat si pentru volum sau pornire/oprire. Constructia sa este una eminamente rugged, un capitol pe care Ulefone il acopera parca din ce in ce mai bine.

Ulefone Armor 2 review: hardware si software

Noul Ulefone Armor 2 nu impresioneaza doar din punct de vedere al rezistentei sale evidente. In mod remarcabil, compania chineza a reusit sa aseze in interiorul telefonului de tip rugged o configuratie hardware si software foarte puternica.

Inainte de toate, trebuie sa precizam ca Ulefone Armor 2 ruleaza Android 7.0 Nougat din cutie, un Nougat pur din cate se pare, la prima vedere. Nu vom avea aplicatii inutile sau alte bloatware plictisitoare si amenintatoare.

Procesorul telefonului ne da pe spate. Putini se asteapta ca un smartphone rugged sa vina cu o asemenea combinatie potenta, dar Armor 2 este un rugged neobisnuit. Telefonul se bazeaza pe 6GB memorie RAM (!) si pe 64 GB pentru stocarea datelor (extensibila aceasta capacitate pana la 256 GB). In plus, aceasta configuratie este cuplata cu o platforma MediaTek foarte puternica: procesor octa-core Helio P25 de 2.6 Ghz si accelerator grafic ARM Mali T880 de 1 Ghz. Impresionat, nu-i asa? Si din punct de vedere audio, terminalul sta foarte bine, in primul rand pentru ca beneficiaza de aportul unui procesor HiFi model FS1601U, cu rezultate excelente.

Ulefone Armor 2 review: ecran, autonomie si dotari foto

Daca aveati impresia ca asta este tot ceea ce ne impresioneaza la Ulefone Armor 2, ei bine, mai asteptati putin. Smartphone-ul de tip rugged vine cu un display IPS LCD cu rezolutie Full HD (in speta, 1920×1080 pixeli). Ecranul este protejat asa cum spuneam anterior de Corning Gorilla Glass, beneficiaza de multitouch in 5 puncte si are o diagonala de 5 inch.

Ulefone Armor 2 review (3)

Pe de alta parte, Ulefone Armor 2 vine cu dotari foto neasteptat de bune! Camera selfie are un senzor de imagine de 13 megapixeli cu deschidere F2.2, in timp ce camera principala vine cu senzor de imagine de 16 megapixeli si deschidere F2.0, deci este mai sensibila la lumina. Nu lipseste flash LED-ul dual si nici capacitatea de filmare in rezolutie Full HD.

Acumulatorul sau are o capacitate generoasa de 4700 miliamperi si beneficiaza de tehnologie fast charging. Conform producatorului, in standby, telefonul atinge chiar si 640 de ore de functionare!

Ulefone Armor 2 review: pret si verdict

Armor 2 stie 4G LTE, este dual nano SIM si cantareste 270 de grame. Grosimea sa este de 14.5 milimetri, dar inaltimea atinge doar 159 milimetri. Beneficiaza de senzor barometric, giroscop si compass, nu este privat de senzorul de amprente (care pare pozitionat frontal din cate ne dam seama) si se poate incarca prin slot USB Tip C 2.0 cu OTG.

Culorile disponibile pentru achizitie sunt gri si auriu. Pretul sau oficial in acest moment este de 270 de dolari, dar foarte posibil sa mai scada intre timp. Chiar si-asa, acest smartphone de tip rugged, oarecum atipic de performant, costa putin peste 1000 de lei, o suma pe care eu, personal, o consider excelenta.

Seamana cu Blackview BV8000 Pro, cu care fara indoiala va intra in competitie. Are o configuratie similara in ceea ce priveste memoria (atat RAM cat si Flash), acelasi sistem de operare (Nougat V7.0), acelasi ecran Full HD , dar un procesor mai bun. In plus este ceva mai greu si mai gros, ceea ce pentru un smartphone de tip rugged nu este neaparat ceva rau. Dotarile foto de asemenea sunt superioare in special pe partea de selfie cam. Optiunea este fara indoiala, a clientilor, care au insa de unde alege, chiar si pe acest segment rugged. Cert este ca Ulefone Armor 2 este un super smartphone rugged!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 11 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Armor 2
Price
RON 1000