Stiri

Uhans Max 2 phablet cu ecran de 6.44 inch si 4GB la bord

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Telefoanele cu ecran foarte mare par din ce in ce mai cautate pe piata din China, dar mai nou si in zona europeana. Uhans, un producator chinez destul de important la nivel national, face o propunere interesanta pe acest segment, lansand oficial terminalul Uhans Max 2. Acest device vine cu un ecran gigantic, cu diagonala de 6.44 inch si rezolutie Full HD, plus o constructie splendida la un pret destul de mic. Merita mai multe detalii, nu?

Uhans Max 2 specificatii tehnice, impresii si imagini

Phabletul mamut al compania Uhans are intr-adevar proportii impresionante, dar vine totusi cu un design destul de slim. Doar 9.2 milimetri grosime are Uhans Max 2, asigurand utilizatorul de prezenta unor margini inguste pe partea din fata si colturi rotunjite. CEl mai atractiv pare sa fie intr-adevar ecranul sau gigantic, dar si celelalte specificatii par foarte interesante pentru pretul final cu care a fost listat Uhans Max 2.

Uhans Max 2

Asadar, partea din fata a telefonului este dominata de un display foarte mare. 6.44 inch in diagonala are acest panel, care vine in plus cu rezolutie Full HD, multitouch si o densitate a pixelilor de 342 pixeli per inch. IPS LCD-ul este imbracat in sticla 2.5D curbata, detaliu care-i sporeste securitatea, dar si nivelul de eleganta.

Telefonul nu se bazeaza pe un procesor impresionat, da MediaTek MT6750T mi se pare un chipset destul de decent. El este tactat la frecventa de 1.5 Ghz si functioneaza in tandem cu placa video Mali T860 MP2. 4Gb a alocat producatorul memoriei de tip RAM, in timp ce memoria nativa de stocare a datelor a fost stabilita la 64 GB. Aceasta poate fi extinsa insa prin card microSD pana la 128 GB.

Chiar daca Uhans Max 2 este un telefon destul de slim, greutatea sa nu putea fi decat una destul de mare. Nu mai putin de 242 de grame cantareste acest phablet urias, care in plus are o inaltime de 176,5 milimetri. Prin urmare, Uhans Max 2 cred ca va avea vizibilul dezavantaj de a fi greu controlabil si manevrabil. Totusi, corpul metalic, ecranul atragator si materialele de calitate folosite de Uhans ne fac sa credem ca Uhans Max 2 va avea un design care cu certitudine va fi unul dintre punctele sale forte.

Uhans Max 2 (2)

Avem dotari foto bune, cu camere duale, atat pe fata, cat si pe spate. Surprinzator, dar adevarat! Camera principala duala are doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixeli si vine cu flash LED, autofocus si posibilitate de filmare video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Aceeasi componenta o are si camera duala pentru selfie-uri, mai putin autofocus si capacitatea de filmare Full HD.

Uhans Max 2 este 4G LTE, vine cu wi-fi dual band si microUSB 2.0 cu OTG. Terminalul beneficiaza de GPS cu AGPS si GLONASS si ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat. Acumulatorul sau este unul mare si tinand cont de dimensiunile phablet-ului este extrem de firesc sa fie asa. 4300 mAh capacitate are bateria Uhans Max 2, care se presupune ca va asigura o autonomie excelenta. Smartphone-ul de tip phablet al chinezilor poate fi achizitionat pe negru si auriu si va costa 160 de dolari, adica in jur de 620 de lei la data redactarii acestui articol.

 

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Uhans
Product Name
Uhans Max 2
Price
$ 160