Stiri

UHANS i8 Pro specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In finalul lunii noiembrie va scriam despre lansarea modelului de telefon UHANS I8, un device care aduce in premiera pe un dispozitiv al companiei, tehnologia de recunoastere faciala 3D. La aproape o luna distanta, apar primele informatii oficiale despre lansarea modelului UHANS i8 Pro, o versiune care, spun specialistii, va fi una mai puternica. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

UHANS i8 Pro specificatii tehnice

UHANS i8 Pro este o versiune de upgrade a modelului lansat in luna noiembrie. Prin comparatie cu precedenta versiune, acest model aduce un plus la capitolul RAM si procesor, dar pastreaza ecranul de foarte buna calitate cu format 18:9.

Noul model UHANS i8 Pro adopta o platforma MediaTek bazata pe procesorul MTK6763 construit pe un proces de 16 nm. Octa – core-ul pe care UHANS l-a alaturat configuratiei de pe UHANS i8 Pro are la bord 8 nuclee Cortex A53, este tactat la frecventa de 2.0 Ghz si asigura o calitate mult mai mare la nivel foto.

UHANS i8 Pro

In acelasi timp, noua versiune aduce un plus de eficienta pentru toti cei care cauta o experienta de calitate pe un smartphone full-screen de noua generatie.

La capitolul RAMi, noul UHANS i8 Pro pluseaza categoric fata de ceea ce ofera UHANS i8. Avem de aceasta data 6 GB memorie RAM la dispozitie, in timp ce in versiunea precedenta din noiembrie trebuia sa ne multumim cu cei 4 GB RAMi. Evident, cresterea la capitolul stocare de date este normala, astfel ca UHANS i8 Pro propune o formula cu 64 GB memorie flash, capacitate care poate fi extinsa pana la 256 GB prin carduri de memorie externa.

Aceasta crestere inseamna totodata mai multa capacitate pentru device in ceea ce priveste aplicatiile foto, video si mai mult loc pentru restul aplicatiilor. Modulul RAM va fi LPDDR4 care va asigura totodata un plus de 50% la capitolul performanta.

UHANS i8 Pro va putea rula fara probleme marea majoritate a jocurilor (fie ele si solicitante) dar si toate procesele de zi cu zi la care se poate gandi un utilizator.

Pana cand UHANS i8 Pro va ajunge pe piata, UHANS i8 va reamintim ca este deja diosponibil. Mai multe detalii despre el si achizitionarea sa puteti gasi chiar pe site-ul oficial al companiei UHANS.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes