Top list

Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei » Acest articol este dedicat celor care nu doresc sa investeasca prea multi bani intr-un telefon mobil, dar care isi doresc sa achizitioneze un device capabil sa performeze decent la un anumit modern. Am stabilit ca un pret care sa nu depaseasca un buget de 1000 de lei este unul decent pentru aceasta perioada si am ales cateva telefoane ieftine si bune din oferta eMag in 2020 despre care vom discuta in continuare, incercand sa va oferim plusurile si minusurile lor, in speranta ca vom putea sa va usuram misiunea.

Ne-am gandit la un prag si la cateva detalii calitative importante: de la procesor, pana la nivelul de memorie RAM si baterie. Cam asa s-a nascut acest Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei . Discutam despre el, in cele ce urmeaza.

Inca de la inceputul anului, ai gasit la eMag telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, doua dintre cele mai cautate branduri ale momentului. Chinezii aplica puternic pentru prezenta in acest top si prin intermediul celor de la Xiaomi, al doilea brand de telefoane mobile din China ca importanta in acest moment. Sa nu ne mai pierdem insa printre detalii si sa vedem cum arata acest top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei

Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei

In oferta eMag vei gasi mai multe terminale interesante care nu depasesc pragul de 1000 de lei. Consulta si propunerile noastre de mai jos care se regasesc in acest Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei.

Acest articol nu are insa decat un caracter informational, nicidecum unul publicitar, asa ca iti vom prezenta mai jos, doar modelele pe care le-am testat, printr-o metoda sau alta. Toate aceste telefoane iti garanteaza o experienta placuta atat din punct de vedere software, cat si din punct de vedere hardware. Sunt telefoane decente ca nivel de performanta, cu minusuri si plusuri, dar care s-ar putea sa merite atentia ta. Sa trecem la treaba.


  • 👉Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei
  • 👉Xiaomi Redmi Note 9
  • 👉Pret: 999 ron (Iulie)

Probabil cel mai strong dintre telefoanele pe care le poti cumpara acum de la eMag sub acest prag pe care l-am stabilit pentru acest articol. Redmi Note 9 mi se pare optiunea cea mai atractiva in Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei. Ai un super design, o constructie excelenta, o capacitate mare a bateriei, un ecran mare cu imagini foarte bune si optiune dual SIM.

In materie de specificatii tehnice, Xiaomi Redmi Note 9 sta chiar foarte bine pentru acest segment de pret.

Device-ul ruleaza Android 10 si se foloseste de un procesor foarte bun de la MediaTek, Helio G85, cu viteza maxima de 2 Ghz. Ecranul sau are 6.53-inch, este protejat de Corning Gorilla Glass 5 si are o rezoluie de 2340 x 1080 pixeli pe tehnologie IPS. In timp ce memoria interna este impresionanta (128GB), pe Redmi Note 9 ai o memorie RAM de 4GB si un slot dedicat pentru memorie microSD prin care poti extinde capacitatea memoriei native.

Sectorul foto mi se pare de asemenea impresionant pentru acest segment de piata. Camera principala are nu mai putin de patru senzori, intre care il remarcam pe cel de 48 de megapixeli cu apertura f/1.8. Al doilea senzor (ultrawide) are 8 megapixeli, iar urmatorii doi vin cu rezolutii de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, device-ul iti porpune o camera single de 13 megapixeli cu apertura f/2.3 si capacitate de filmare la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

La toate acestea se adauga o baterie de 5.020 de miliamperi, care beneficiaza de incarcare rapida la 18W, dar si de reverse charging la 9W. Ceea ce nu mi se pare deloc putin lucru. Iti reamintesc ca device-ul a obtinut un scor de 200414 puncte in antutu si de 1292 de puncte in testele geekbench, ceea ce vorbeste cumva de la sine despre nivelul sau de performanta. Una foarte buna pentru acest segment de pret. El ar fi si prima noastra optiune din Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei 

Iti recomand sa arunci o privire peste acest telefon mobil Xiaomi Redmi Note 9, Dual SIM, 128GB, 4G, Midnight Grey si sa profiti de pretul sau bun raportat la nivelul de performanta pe care il ofera


  • 👉Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei
  • 👉Samsung Galaxy A30s
  • 👉Pret: 849 ron (iulie)

Introdus oficial pe piata in vara anului trecut, modelul Samsung Galaxy A30s a ajuns in Europa in luna septembrie. Este un telefon usor, subtire si usor de manevrat, cu aspect placut, design modern si un look care cu siguranta, atrage. Pretul modelului Galaxy A30s este plasat de producator undeva intre Galaxy A40 si Galaxy A50. La interiorul sau gasim un procesor bun pentru zona midrange (Exynos 7904) si 4GB dedicati memoriei RAM, plus placa video ARM Mali-G71 MP2 GPU si cei 64 de GB dedicati stocarii de date. Interesant este ca Samsung s-a folosit cam de aceleasi detalii hardware din interiorul Galaxy A40, dar pe un telefon cu ecran ceva mai mare. La nivelul ecranului sau, Samsung Galaxy A30s mizeaza, asa cum spuneam pe o diagonala mare.

Avem 6.4-inch pe un aspect modern (19.5:9) cu o rezolutie 1560 x 720 pixeli, una pe care eu o consider potrivita pentru acest display. Un display care foloseste tehnologie Super AMOLED, este capacitiv si glossy. Acest telefon are 7.8 milimetri grosime si o greutate de 166 de grame. Adica se incadreaza in parametrii pe care ii asteptam de la un telefon cu ecran de 6.4-inch.

Device-ul este dual SIM si permite extinderea memoriei native printr-un microSD, are voice over LTE (VoLTE) si VoWifi, dar fac precizarea ca el se poate folosi de aceste tehnologii daca operatorul pe care il utilizati le are incluse in reteaua sa. Galaxy A30s A30 are trei camere orientate spre spate și una frontală. Senzorul primar de pe acest model este un senzor de 25 MP care are o diafragmă f / 1,7, pe care Samsung îl completează cu un senzor de adâncime de 5 MP și o cameră ultra-lată de 8 MP care ambele au diafragme f / 2.2. În partea sa frontala, există o cameră de 16 MP în față cu o deschidere f / 2.0. In opinia mea, modelul va gestiona mai bine fotografiile macro, cu senzorul său de 25 MP capabil să capteze mai multe detalii decât în ​​cazul fotografiilor generale.

Marginile obiectelor se disting mai mult, în timp ce încețoșarea se instalează doar la niveluri mari de zoom. Pe de altă parte, camera primară va avea dificultati în condiții de lumină scăzută. Retineti ca jocuri complexe precum Asphalt 9: Legends vor împinge telefonul până la limitele sale. Bateria device-ului mi se pare una buna, dar performantele in Wi-Fi sunt relativ lente. Pe de alta parte, senzorul de amprente nu mi se pare o reusita. Tinand cont de pretul sau, Samsung Galaxy A30s se ridica exact la aceste asteptari.

Daca te hotarasti ca vrei un Telefon mobil Samsung Galaxy A30s, Dual SIM, 64GB, 4G, Black am gasit cea mai buna oferta pentru tine. Beneficiezi de o reducere de 30% printr-un simplu click pe link-ul anterior. Ramai alaturi de noi in continuare si citeste si alte variante propuse de acest Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei


  • 👉Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei
  • 👉Huawei P30 Lite
  • 👉Pret: 899 ron (Iulie)

O alta propunere interesanta pentru Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei este acest model de la Huawei. Modelul Huawei P30 Lite se bazeaza pe un ecran de buna calitate. Acesta se prezinta cu decupaj in partea sa de sus, dar si cu sticla curbata 2.5D deasupra. Rezolutia ecranului ajunge la 2312 x 1080 pixeli, iar aspectul sau este unul cat se poate de modern, 19.5:9. Totul suna foarte bine, mai ales ca diagonala este si ea una care avantjeaza device-ul: 6.15-inch in diagonala pe o rezolutie Full HD Plus. Asta promite un nivel de performanta excelent.

Sub capota, Huawei a optat pentru un procesor nou si modern, din zona mid-range. Este vorba despre deja cunoscutul Kirin 710, un octa core cuplat cu o placa video puternica precum ARM Mali G51 MP4 GPU. Huawei P30 Lite ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie cu interfata EMUI 9.0 deasupra, este un telefon hybrid dual SIM si pune un senzor clasic de amprente la dispozitia utilizatorului. Terminalul cantareste 159 de grame si are o grosime de doar 7.4 milimetri. Este capabil de conectivitate 4G VoLTE, beneficiaza de WiFi 802.11 ac si de tehnologie bluetooth 4.2, precum si de optiunea GPS cu GLONASS si de port USB de tip C. Prin intermediul acestuia din urma se poate incarca si bateria de 3340 de miliamperi, o baterie care asigura o zi de utilizare dupa o singura incarcare si care beneficiaza si de incarcare rapida (fast charging).

In sectorul foto, Huawei P30 Lite propune o camera foto frontala spectaculoasa de 32 de megapixeli, cu deschidere f/2.0. Camera principala este una tripla, la fel ca si pe modelul standard, Huawei P30. Avem 24 de megapixeli pe senzorul principal (plus LED Flash si deschidere f/1.8), alti 2 megapixeli pe senzorul secundar si un al treilea senzor de 8 megapixeli ultra wide camera.

In opinia mea este un telefon care isi merita banii, si care merita cu siguranta atentia dumneavoastra la aceasta super oferta pe care o face emag la data redactarii acestui articol.  Iti recomand sa arunci o privire peste acest telefon mobil Huawei P30 Lite, Dual SIM, 64GB, 4GB RAM, 4G, Peacock Blue si sa profiti de pretul sau bun raportat la nivelul de performanta pe care il ofera


  • 👉Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei
  • 👉Huawei Y6P
  • 👉Pret: 599 ron (Iulie)

Huawei Y6P este un telefon bun, cu baterie mare. Iti spun insa din start (si trebuie sa stii asta), device-ul este privat de Google Play, astfel ca te vei putea folosi doar de Huawei App (in care vei gasi inclusiv Facebook).

Iti recomand Aptoide, pe care dupa ce il descarci vei putea avea orice aplicatie pe care o gasesti practic si in Google Play. Tot din start, trebuie sa stii care iti sunt asteptarile cand platesti pe un telefon lansat in acest an, 600 de lei. Este clar ca nu se ridica la nivelul de performanta al celor doua terminale prezentate mai sus, dar beneficiezi de unul dintre cele mai populare branduri din lume, de un design foarte placut si modern, de un display generos si mai ales, de o baterie de capacitate mare. In plus, din proprie experienta, te asigur ca spre deosebire de alte terminale care se incadreaza in acest pret, Y6P de la Huawei are si un semnal bun.

Acest terminal vine cu un ecran de 6.3-inch in diagonala, cu 3 sau 4GB RAM in functie de versiune si cu o baterie de 5.000 de miliamperi. Are 9 mm grosime si o greutate optima de 185 de grame. Constructia sa aduce sticla pe partea din fata si plastic pe partea din spate, iar configuratia sa propune cateva elemente entry level spre mid-range de calitate. Avem un procesor Helio P22 de la MediaTek, cu viteza maxima de 2.0 Ghz cuplat cu placa video PowerVR GE8320. Memoria este de tip eMMC 5.1, iar in sectorul foto vei miza pe o camera tripla (formata dintr-un senzor de imagine de 13 megapixeli cu apertura f/1.8, un al doilea senzor ultrawide de 5 megapixeli si un al treilea senzor de 2 megapixeli) pe spate si o camera simpla pe fata pentru selfie-uri si sesiuni de video calling (8 megapixeli, apertura f/2.0). Bateria device-ului este unul dintre marile avantaje pentru ca are o capacitate foarte mare (5000 de miliamperi) si vine cu reverse charging, dar si cu incarcare rapida la 10W.

Iti recomand sa arunci o privire peste acest telefon mobil Telefon mobil Huawei Y6P, Dual SIM, 64GB, 4G, Midnight Black, iar daca te convinge, poti incerca sa-l cumperi. Cu el se incheie si ceea ce am gasit noi mai avantajos pentru acest Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei.

Top telefoane de la eMAG sub 1000 de lei >>> Aici gasesti mai multe oferte de telefoane mobile ieftine si bune sub 1000 de lei la eMag