Stiri, Top list

Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate: iPhone 7

Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate: Samsung Galaxy J5 2017»»iPhone SE»»Google Pixel»»Sony Xperia X Compact»» Sony Xperia Z5 Compact. Cu siguranta nu-ti imaginezi ca intr-o lume in care se cauta dimensiuni din ce in ce mai mari pe piata smartphone, pentru diversele dispozitive care apar, un telefon cu ecran mic poate face atat de usor diferenta in favoarea ta. In timp ce in 2015, media normala a dimensiunilor unui smartphone oscila intre 4.5 si 5 inch, astazi, afluenta de telefoane de pe piata incepe de la 5 inch si continua spre 5.5 inch, apoi 5.7 inch, 6 inch si chiar mai sus. Foarte multa lume apreciaza aceste dimensiuni mari cand vine vorba despre telefoane mobile, dar exista inca foarte multi utilizatori care le considera aproape imposibil de manevrat cu o singura mana. De aceea, ne-am gandit ca acest top telefoane cu ecran mic care merita cumparate s-ar putea demonstra util intr-un anumit context dat.

Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate

1. Samsung Galaxy J5 2017

O adevarata lovitura reusita de gigantul sud-coreean, care a reusit sa asigure prin editia din acest an a clasicului Galaxy J5, probabil cel mai bun telefon cu ecran mic. Pentru mine, ecranul de 5.2 inch al Samsung Galaxy J5 2017 este un ecran mic, spre decent. Nu coboara sub 5 inch, depaseste cu foarte putin aceasta limita, dar nici nu poate fi considerat un phablet. Ecranul sau este potrivit, dar dincolo de toate este remarcabil din foarte multe puncte de vedere. Avem un display 1,280 x 720 Super AMOLED, adica o rezolutie HD de cea mai buna calitate pe un afisaj de cea mai buna calitate. Pentru gama din care face parte este foarte probabil cel mai echilibrat si bine gandit ecran pe care il poti dori la un telefon. Spre exemplu, Moto G5 are un ecran excelent, dar incomparabil ca rezultate cu vibrantul super AMOLED de la J5. Pe blogul nostru, intr-un review Samsung Galaxy J5 2017 am explicat de ce acest ecran este unul impresionant daca ne raportam la pretul final de achizitie al telefonului. Il puteti urmari mai jos cum si cat de bine functioneaza.

2. iPhone SE

Daca te vei gandi la un ecran, chiar si mai mic, atunci poti incerca versiunea iPhone SE cu display de 4.7 inch. Aceasta versiune de iPhone este la fel de puternica precum versiunea standard, dar o sa va coste mai putin. Este un terminal la care vei gasi destul de putin defecte, iar daca adaugi in jur de 3-400 de lei in plus, poti achizitiona versiunea iPhone SE cu spatiu de stocare de 128 GB. Credeti-ne, merita!

3. Google Pixel

Versiunea mai mica a lui Google Pixel XL, Pixel are putine diferente vizibile fata de „fratele sau mai mare”, dar este un telefon excelent cu ecran de 5 inch. Avem o rezolutie 1920×1080 la dispozitie pe un AMOLED impecabil si o baterie buna de 2770 mAh. Calitate foto, design splendid, ecran suficient si mai ales valoros si procesor foarte bun. Google Pixel este o alegere excelenta si ocupa locul 3 in acest top telefoane cu ecran mic care merita cumparate.

4. Sony Xperia X Compact

A patra optiune pe care o propunem in top telefoane cu ecran mic care merita cumparate este Sony Xperia X Compact, un handset care desi are un design superb si o putere destul de mare, vine cu ecran mic, cu diagonala de 4.6 inch. Smartphone-ul produs de Sony a fost anuntat si lansat pe piata de telefoane mobile inteligente in luna septembrie a anului trecut. Nu are un display de mari dimensiuni, dar impresioneaza printr-o camera foto foarte interesanta si un procesor mid-range de foarte buna calitate. Sony Xperia X Compact este un smartphone usor, dar destul de gros. Ca sa va faceti o idee exacta, comparativ cu Sony Xperia Z5 care are un ecran mai mare, acest model cantareste mai putin (135 de grame, fata de 156), dar este mai gros (9.5 milimetri fata de 7.3 milimetri)

5. Sony Xperia Z5 Compact

Tot de la Sony vine si urmatoarea propunere, pe numele sau, Sony Xperia Z5 Compact. Va vine sa credeti, sau nu, acest device are un ecran chiar si mai mic decat cel al terminalului de mai sus, dar vine cu un procesor mai bun, un Snapdragon 810. Display-ul are 4.6 inch in diagonala, iar camera principala are tot 23 de megapixeli. Impresionant, nu? L-am trecut totusi un loc mai jos in acest top telefoane cu ecran mic care merita cumparate pentru ca spre deosebire de modelul anterior, acest Z5 Compact costa ceva mai mult.

Summary
Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate
Article Name
Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate
Description
Cu siguranta nu-ti imaginezi ca intr-o lume in care se cauta dimensiuni din ce in ce mai mari pe piata smartphone, pentru diversele dispozitive care apar, un telefon cu ecran mic poate face atat de usor diferenta in favoarea ta.