Reviews, Top list

Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon

Home  »  Reviews  »  Top list

catmobile

acum 8 ani

Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon

Telefoanele sunt un accesoriu indispensabil in viata noastra, fie ca ne ajuta sa comunicam fie ca folosim aplicatiile instalate pentru a ne usura munca sau satisface curiozitatile, smartphonurile sunt prietenul nostru de zi cu zi. Desi este in sine un accesoriu, telefonul are la randul lui nevoie de niste accesorii pentru a se integra cat mai bine in activitatea la care este folosit, accesorii pe care le-a organizat intr-un top 5, luand in considerare importanta lor si timpul total de folosire.

5. Suport auto / Docking pentru telefon

accesorii telefoane »» suport auto / Docking

Suport auto / Docking - Accesorii - Telefoane | catmobile.ro

Suport auto / Docking

Locul 5 este ocupat de suportul auto pentru device. Venind in toate formele, culorile si sistemele de atasare pe bord sau parbriz, aceste obiecte permit folosirea telefonului, evident, cand suntem la volan, lasandu-ne mainile libere pentru a ne concentra la condus. Plasand device-ul intr-un suport il putem folosi ca sistem de navigare cu ajutorul aplicatiilor, sau ca centru media in cazul in care sistemul masinii suporta o conexiune cu acesta, dar si pentru a vorbi la el. Totusi suportul auto este folosit doar in cazul in care conducem, iar pentru majoritatea utilizatorilor obisnuiti aceasta se intampla foarte putin comparativ cu timpul total de utilizare a device-ului. Un accesoriu util soferilor si taximetristilor, dar care ocupa doar utlima pozitie din topul nostru.

? Cauta suport auto / docking pentru telefonul tau » catmobile.ro

4. Casti si handsfree pentru telefon

accesorii telefoane »» casti audio / casti handsfree

Casti si handsfree - Accesorii - Telefoane | catmobile.ro

Casti si handsfree

Pozitia 4 revine castilor si handsfree-urilor, accesorii foarte des intalnite. Le folosim in multe situatii, cand mergem spre munca ascultand muzica, cand sofam sau cand lucram intr-o echipa si trebuie sa comunicam cu colegii. Castile sunt de toate formele, marimile si preturile iar majoritatea au integrat si microfon, avand si conexiune wireless in cazul castilor bluetooth. Parerile sunt impartite in cazul castilor cu fir si wireless, aici avand multe argumente pro si contra, in functie de preferintele fiecaruia. In final avem un accesoriu care ne ajuta destul de mult in utilizarea smartphone-ului, dar care este folosit numai in anumite situatii, iar in cazul celor cu fir avand pericol de accidentare in cazul in care se agata firul, fara sa mai vorbim de riscul la care este supus auzul, fiecare producator recomandand un volum moderat.

? Cauta casti si handsfree pentru telefonul tau » catmobile.ro

3. Baterii externe pentru telefon

accesorii telefoane »» baterii externe / acumulatori externi

Baterii externe pentru telefon - Accesorii - Telefoane | catmobile.ro

Baterii externe

Pe locul 3 se situeaza bateria externa, un gadget ce ne poate scoate din multe situatii limita. Cel mai important aspect ce tine de bateria externa este capacitatea sa, care cu cat este mai mare cu atat mai bine. De regula formele sunt apropiate de ale telefonului, ce si dimensiunile, totusi bateria fiind mai groasa si mai grea. Multe modele au si lanerna inclusa, iar cele high-end ofera display-uri pe care sunt afisate diverse informatii. Aceste baterii pot fi alimentate cu un incarcator normal, iar apoi puse in geanta pentru cazul in care este nevoie de ele. Pe acest gadget l-am situat in a treia pozitie deoarece nu poate fi folosit in toate situatiile, fiind destul de greu pentru a fi purtat in buzunar tot timpul. Locul lui cel mai bun este intr-o geanta, care insa nu este folosita mereu, existand situatii gen mers la plaja sau o intalnire formala unde geanta sau ghiozdanul nu isi au locul.

? Cauta acumulatori externi pentru telefonul tau » catmobile.ro

2. Huse de protectie pentru telefon

accesorii telefoane »» huse de protectie pentru telefoane

Huse de protectie pentru telefon - Accesorii - Telefoane | catmobile.ro

Huse de protectie

Locul secund in clasament este tinut de husa de protectie. Aici vorbim de un accesoriu la fel de popular ca si telefonul. Folosita pentru a proteja de uzura si zgarieturi, sau pentru a da un nou look, vedem huse de protectie pe majoritatea device-urilor. Exista mii de variante de forme, de la bumpere ce imbraca doar lateralele pana la huse fip care arata ca o carte si acopera tot terminalul, dand un aspect elegant, aparte. Desigur, exista modele de telefoane care pur si simplu nu arata bine cu o husa pe ele, vorbim aici de modelele high end, cu carcase personalizate sau imbracate in piele. Totusi locul 2 se potriveste perfect pentru acest accesoriu.

? Cauta huse de protectie pentru telefonul tau » catmobile.ro

1. Folii de protectie pentru telefon

accesorii telefoane »» folii de protectie pentru telefoane

Folii de protectie pentru telefon - Accesorii - Telefoane | catmobile.ro

Folii de protectie

Pe prima pozitie a topului nostru am situat folia de protectie, deoarece este accesoriul cel mai folosit, care are rolul unic de a proteja ecranul si de a-l pastra intact. Foliile sunt fabricate specific pentru fiecare model in parte, avand grosimi diferite si fiind realizate din materiale cat mai sofisticate. Exista folii de sticla, destul de groase, care sunt ideale impotriva loviturilor iar o simpla inlocuire ne reda telefonul intact. Foliile de plastic sunt subtiri, si ofera rezistenta la zgarieturi, fiind folosite cu precadere pe modele de telefon la care sticla ar da un aspect butucanos. Cu ajutorul acestui accesoriu nedezlipit putem prelungi durata de viata a device-ului, protejandu-l de cazaturi sau zgarieturi.

? Cauta folii de protectie pentru telefonul tau » catmobile.ro

Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon

Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon

Summary
Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon
Article Name
Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon
Description
Top Smartphone 2016: top 5 accesorii pentru telefon »» Desi este in sine un accesoriu, telefonul are la randul lui nevoie de niste accesorii pentru a se integra cat mai bine in activitatea la care este folosit, accesorii pe care le-a organizat intr-un top 5, luand in considerare importanta lor si timpul total de folosire.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo