Top list

Top 5 telefoane Honor in 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 telefoane Honor in 2018 » Cred ca cea mai simpla descriere a telefoanelor Honor este urmatoarea: genul de telefoane care iti ofera mult, fara sa-ti faca gaura in buzunare. Suna un pic neprofesional ceea ce am scris, dar mi se pare cea mai buna explicatie si pe intelesul tuturor.

Avem pentru dumneavoastra un top 5 telefoane Honor in 2018, adica telefoane ale acestui brand, cu cele mai bune rezultate, specificatii si preturi, pe care le puteti achizitiona in acest an. Ne-am gandit la o astfel de statistica pentru ca stim ca brandul a inceput sa se bucure de o reputatie din ce in ce mai buna si la nivel intern.

De altfel, Honor incepe sa-si faca un nume din ce in ce mai important la nivel global pe piata de telefoane mobile in ultima vreme. Detinut de Huawei, brandul s-a remarcat in ultimii doi ani prin faptul ca da nastere unor terminale foarte apropiate valoric de telefoanele Huawei, pe care le rebranduieste si le vinde mai ieftin. Se pare ca acest lucru e un real castig pentru tine, in calitate de consumator.

Pareri despre telefoanele Honor si detalii despre brand

Sub-divizia Honor isi are sediul central in Shenzhen, China si produce in general smartphone-uri, dar si tablete sau diferite purtabile.

Honor tine de Huawei si este parte a Grupului din 2011. Scopul infiintarii de catre cel mai mare producator din China al acestei sub-divizii este unul cat se poate de simplu: Huawei reuseste prin telefoanele Honor sa devina competitiv si pe linia de buget, acolo unde multi producatori mai mici incepusera sa ameninte puternic aceasta piata low-end.

Telefoane Honor

Expansiunea la nivel global a companiei Honor a inceput in 2014, cand a fost lansat in Malayezia telefonului Honor 3C. In Europa, Honor a ajuns cateva luni mai tarziu, cand a prezentat la Berlin telefonul Honor 6.

Nu mai putin de 20 de milioane de telefoane a vandut Huawei prin Honor in primele sase luni din 2015, imediat ce aceasta expansiune s-a produs. Din junie 2015, brandul s-a extins in 74 de tari, printre care si Romania, dar si zone importante din Asia precum Japonia si India. Pe finalul anului 2015 si inceputul anului 2016, compania a anuntat ca a facut un profit de 5 miliarde de dolari, anuntandu-si planurile elaborate de a se focusa pe zona India.

Interesant este ca 2016 gaseste Honor si in Statele Unite, acolo unde si-a prezentat modelul Honor 5X, dar si cateva purtabile de calitate. Cel mai important telefon lansat in 2017 a fost Honor 9, care a debutat in Iunie anul trecut si care a depasit 1 milion de unitati vandute in prima luna de la aparitie. Brandul Honor este condus de George Zhao, in timp ce cel mai important om din Europa al sub-diviziei Huawei este o femeie: Eva Wimmers.

Telefoanele Honor sunt foarte apreciate pentru ca ofera un raport calitate-pret foarte bun, dar si constructii bune, moderne si minimaliste. In acest an, compania a lansat Honor 10, un telefon care a fost excelent intampinat pe piata asiatica, si care va ajunge in scurt timp si in Europa la un pret foarte bun. Citeste in continuare un Top 5 telefoane Honor in 2018, adica un top al celor mai bune telefoane ale brandului pe care le poti achizitiona in acest an.

Top 5 telefoane Honor in 2018

De regula, telefoanele Honor beneficiaza nu doar de preturi excelente, ci si de detalii valoroase pentru piata acestui an. In cele mai multe cazuri vom gasi telefoane ale brandului cu design atractiv si modern, cu camere foto duale si inteligenta artificiala, optiuni de software excelente si specificatii bune. Honor se adreseaza tuturor buzunarelor, dar se va intampla rareori sa gasesti un telefon al brandului pe care sa nu ti-l poti cu adevarat permite. De la zona celor mai accesibile telefoane, pana la sectorul premium, Honor cauta sa isi extinda oferta, ceea ce creste usor confuzia la nivel de perceptie publica. Sa nu mai pierdem insa timpul si sa vedem care sunt cele mai bune telefoane ale brandului pentru acest an, in cadrul acestui Top 5 telefoane Honor in 2018.

#1 Honor 10
data de lansare: mai 2018
rating: ★★★★★

Huawei Honor 10 este centrul atentiei in acest moment pentru sub-divizia Huawei. Nu puteam incepe Top 5 telefoane Honor in 2018 fara „vedeta” brandului din acest an. Si nici nu puteam sa-l ocolim pentru ca este cel mai puternic telefon Honor din acest moment. Pentru pretul sau de achizitie, Honor 10 este un telefon exceptional.

Top 5 telefoane Honor in 2018 - Honor 10

Top 5 telefoane Honor in 2018 – Honor 10

Display-ul, camerele, calitatea sa si felul in care este gandit si construit, ne fac sa credem ca Honor abia ce a lansat cel mai bun telefon al sau. Partea de software este acoperita de EMUI (interfata in-house a producatorului) si pare cea mai buna experienta de pana acum de pe telefoanele care au purtat brandul Honor.

Device-ul ofera 128 Gb pentru stocarea de date, dar si un slot dual SIM. Honor 10 are pana si mufa pentru casti , dar si 4 sau 6 Gb RAM, un procesor de top (HiSilicon Kirin 970), camere duale de 24+16 megapixeli pe spate si camera selfie de 24 megapixeli pe fata, dar si o baterie de 3400 mAh.

A ajuns in premiera in Romania la eMag, unde costa 2.000 de lei. Putin mai scump decat afara, dar Honor 10 are toate sansele sa devina un best-buy, fiind unul dintre cele mai bune telefoane mid-range ale momentului. Am scris si noi despre el in acest review Honor 10 iar de pe catmobile.ro poti achizitiona in premiera huse Honor 10 de cea mai buna calitate.

#2 Honor View 10
data de lansare: decembrie 2017
rating: ★★★★★

Cele doua terminale nu trebuie confundate, in ciuda asemanarii de nume. Intr-adevar este vorba despre un alt flagship Honor prezent in Top 5 telefoane Honor in 2018 , un flagship care promite specificatii de top la un pret bun.

Top 5 telefoane Honor in 2018 - Honor View 10

Top 5 telefoane Honor in 2018 – Honor View 10

Telefonul seamana destul de mult cu modelul Honor 8 Pro si renunta la spectaculosul spate din sticla pentru o experienta Oreo de cea mai buna calitate si optiunile de inteligenta artificiala implementate. Are un pret apropiat de Honor 10, ceea ce pentru Romania mi se pare destul de gresit, in conditiile in care la aceiasi bani, poti pune mana pe un OnePlus 5T.

Plusurile sale sunt procesorul Kirin 970, memoria RAM de 6Gb, ecranul mare de 6-inch si compartimentul foto, mai slab decat cel al Honor 10, dar suficient de impresionant. Gasesti detalii despre acest telefon in cadrul acestui review Honor View 10 de pe blogul nostru.

#3 Honor 9 Lite
data de lansare: decembrie 2017
rating: ★★★★

Un telefon bun, cu un pret la fel de bun si un loc de cinste in Top 5 telefoane Honor in 2018. Device-ul a fost confirmat deja pentru Europa si il vei putea achizitiona in curand si in Romania. Pretul sau probabil va fi undeva intre 1000 si 1200 de lei. Am putea spune ca acest Honor 9 Lite este echilvalentul noului Huawei P Smart, fata de care are cate ceva in plus la nivel de constructie.

Top 5 telefoane Honor in 2018 - Honor 9 Lite

Top 5 telefoane Honor in 2018 – Honor 9 Lite

Atrage printr-un ecran in format 18:9 cu diagonala 5.65 -inch si prin procesorul sau octa core Kirin 659, foarte bun pentru zona mid-range. Memoria RAM este de 3 Gb, iar sistemul de operare este Android 8.0 Oreo cu interfata EMUI 8.0 peste.

Este exact genul de telefon care face brandul Honor sa aiba succes. Pentru ca in ciuda aparentelor, nu flagship-urile companiei sunt cele mai de succes telefoane din portofoliul lor, ci astfel de telefoane decente, cu preturi echilibrate. Mi se pare Honor 9 Lite un telefon mai bun spre exemplu decat P Smart de la Huawei, desi costa mai putin decat acesta. V-am oferit si 3 motive in favoarea Honor 9 Lite pe site-ul nostru in acest sens.

#4. Honor 9
data de lansare: iunie 2017
rating: ★★★★

Flagshipul de anul trecut ramane in continuare in oferta si are destul de multe avantaje la dispozitie pentru a-l putea include in acest Top 5 telefoane Honor in 2018.

Daca il cumperi direct de la producator il vei achizitiona mai ieftin, daca o faci de la magazinele online de la noi, vei plati undeva la 1400-1500 de lei pentru el.

Top 5 telefoane Honor in 2018 - Honor 9

Top 5 telefoane Honor in 2018 – Honor 9

Iata ce specificatii cheie aduce acest device: procesor Kirin 960, (2.4 Ghz), 4Gb/6Gb ROM, Andorid Nougat (cu update), display Full HD de 5.15-inch, camera principala duala (20+12 megapixeli, flash LED dual tone, autofocus, apertura f/2.2, captura video 4K), Secundara (8 megapixeli, apertura f/2.0) plus o baterie de 3.200 mAh. Gasesti mai multe detalii despre el in acest articol dedicat Huawei Honor 9.

#5 Honor 7X
data de lansare: decembrie 2017
rating: ★★★

Incheiem acest top 5 telefoane Honor in 2018 cu modelul Honor 7X, lansat pe finalul anului trecut. La eMag, Honor 7X costa acum doar 1.005 lei, un pret foarte bun pentru un telefon care aduna specificatii optime pentru acest nivel si un aspect foarte placut.

Top 5 telefoane Honor in 2018 - Honor 7X

Top 5 telefoane Honor in 2018 – Honor 7X

Autonomia este foarte buna, camerele sunt acceptabile, iar ecranul in format 18:9 de mare folos. Device-ul este un dual sim, care din pacate este privat de optiuni precum port USB Tip C sau Wi-Fi pe doua benzi.

Gasesti mai multe detalii despre el in acest articol in care v-am impartasit parerile noastre despre model, dar si in aceasta comparatie Huawei Honor 7X VS Xiaomi Mi A1 de pe blogul nostru. Intre timp, Honor 7X a primit si update la Oreo.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes