Top list

Top 5 tablete bune pentru 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Daca esti in cautarea unei tablete performante sau daca pur si simplu te intrebi ce tablete sunt bune si accesibile in acest moment pe piata, nu strica sa arunci o privire peste acest Top 5 tablete bune pentru 2018.

Desigur, pretul de achizitie nu e intotdeauna permisiv, insa nici nu trebuie sa fie unul prohibitiv, atunci cand cautam o tableta buna. Topul nostru face insa rabat de pretul de achizitie al acestor dispozitive si cauta sa va prezinte o oferta atractiva, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, din care dumneavoastra sa selectati cele mai bune tablete pentru bugetul si strategia de la care plecati.

Ce tableta sa cumpar?

Nu e o intrebare atat de usoara pe cat ne asteptam, dar vom incerca sa te ajutam, atat cat putem, de la distanta. Am observat in ultimele doua-trei luni, chiar si pe #blogul nostru, ca interesul pentru aceste device-uri a crescut.

Top 5 tablete bune pe care le poti cumpara in 2018 (2)

Chiar ieri am descoperit printre cautarile random pe care cititorii nostri le-au facut, expresia tablete ieftine Bucuresti. Chiar n-as stii ce locuri din Capitala sa-ti recomand pentru a gasi astfel de tablete, cu exceptia magazinelor foarte cunoscute, care nu mai au nevoie de nicio reclama. Cand te intrebi insa „ce tableta sa cumpar?” gandeste-te din start la cateva criterii de baza si stabileste-ti din prima clipa un buget, pe care te sfatuiesc sa nu-l depasesti. Apoi, fie ca vei cauta tablete pe eMag, fie ca te vor duce cautarile spre alte magazine importante de acelasi gen, incearca sa nu te entuziasmezi rapid si sa alegi cu grija, dupa ce analizezi foarte bine piata.

🔔 Citeste si »» Top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018

Aceste dispozitive la care ne-am gandit noi, pentru a le include in Top 5 tablete bune pentru 2018, sunt incarcate de optiuni spectaculoase si ofera preturi pe care noi le consideram in acest moment, potrivite, chiar si pentru piata din Romania.

In general, o tableta are un ecran mai mare decat phablet-urile care au impanzit in ultimii doi ani piata. Ea poate avea in schimb specificatii interne destul de apropiate valoric de un telefon puternic. Tinand cont de dimensiunile pe care le au, toate aceste device-uri din Top 5 tablete bune pentru 2018 nu pot fi tinute in buzunar. In schimb iti ofera alte avantaje, pe care noi le consideram a fi importante.

Retineti insa ca nu toate tabletele disponibile astazi pe piata de la noi pot fi considerate tablete bune si ieftine. Raportul pret calitate functioneaza si aici la fel ca si in domeniul telefoanelor mobile. Am gasit totusi cateva astfel de dispozitive foarte interesante, care si-au facut destul de usor loc, in Top 5 tablete bune pentru 2018. Verifica ceea ce urmeaza, analizeaza optiunile si vezi daca vreuna dintre ele se incadreaza in ceea ce-ti doresti.

Top 5 tablete bune pentru 2018

Ne-am gandit la un astfel de top pentru a-ti usura misiunea, pentru ca stim ca nu e vorba de o cautare usoara. As vrea sa tii cont de faptul ca acest articol nu este unul menit sa promoveze produsele din anumite magazine, pentru ca nu vrem sa traiesti cu impresia ca ne-am propus sa te pacalim cu ceva.

🔔 Citeste si »» Top 5 gadget-uri in 2018

Tocmai din acest motiv, nu-ti vom face recomandari de magazine pentru aceste produse, dar iti vom oferi un pret estimativ si cateva argumente care te vor face sa te gandesti la tabletele asupra carora ne-am oprit. Pana sa debutam topul, arunca o privire peste oferta noastra pentru huse tablete si profita de reducerile din perioada asta.

#1 ✔️ iPad (2017)

pret: intre 1400 si 1600 de lei
raport calitate-pret: ★★★★★

Foarte multi dintre voi sunt deja fani Apple. Cei care nu sunt, nu cred ca au dubii in privinta produselor pe care le ofera americanii. Tinand cont ca brandul lor simbolizeaza pana la urma calitatea, tabletele denumite iPad nu puteau sa nu-si faca simtita prezenta in Top 5 tablete bune pentru 2018.

iPad (2017)

iPad (2017)

Iar #1 din dreptul iPad (2017) are legatura cu raportul calitate-pret pe care il ofera. Consideram ca iPad (2017) este o tableta excelenta la acesti bani si ti-o recomandam in topul nostur. Iti ofera clasa, stil, stabilitate, performanta, multa energie si multa valoare pentru pretul final de achizitie.

iPad (2017) vine cu un ecran superb de 9.7 -inch (tehnologie IPS LCD LED) cu rezolutie 2048 x 1536. Ascunde la interior un procesor A9 cu doua nuclee si o frecventa de 1.85 Ghz, iar memoria are 2 Gb. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 32 Gb. Device-ul are camera principala de 8 megapixeli si camera secundara de 1.2 megapixeli. Ruleaza iOS 10.3 si are doar 7.5 milimetri grosime. Atentie, greutatea sa atinge numai 469 de grame, Apple fiind o companie recunoscuta pentru felul in care reuseste sa gestioneze greutatea si dimensiunea telefoanelor sau tabletelor sale.

#2 ✔️ Microsoft Surface Pro

pret: intre 3800 si 4800 lei
raport calitate-pret: ★★★★

Facem un salt destul de mare si plecat de la Apple spre Microsoft. Tableta Surface Pro este una dintre cele mai puternice de pe piata si iese din categoria in care am inclus iPad (2017). Tinand cont de pretul mare de achizitie, dar si de specificatiile sale, ne-am decis ca merita sa o includem inTop 5 tablete bune pentru 2018.

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro

Si asta, in special, pentru ca acest top cauta sa asigure o oferta pentru toate gusturile si toate buzunarele. Tableta arata impecabil, iti ofera Windows 10 Pro din fabrica si se bazeaza pe un display spectaculos de 12.3″ (PixelSense) cu rezolutie 2736 x 1824 pixeli. Acest ecran are un aspect 3:2, o densitate a pixelilor de 267 pixeli per inch si multi-touch in 10 puncte.

Procesorul este un Intel Core i5 (a saptea generatie) iar placa video este Intel HD Graphics 620. Pe Microsoft Surface Pro, memoria RAM ajunge la 4GB, iar camerele au senzori de 8, respectiv 5 megapixeli. Suna spectaculos pe hartie si chiar este!

#3. ✔️ iPad Pro 10.5

pret: intre 4000 si 4200 lei
raport calitate-pret: ★★★★

Avem in acest Top 5 tablete bune pentru 2018 si o super tableta de la Apple. Modelul iPad Pro 10.5 a fost lansat anul trecut si acum costa cu aproape 1000 de lei mai putin in Romania.

iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5

Nu te speria de pret, pentru ca iPad Pro 10.5 merita! Este echipat cu un ecran IPS LCD de 10.5 inch (de aici si numele), ruleaza din fabrica iOS 10.3.1 si foloseste un chipset foarte puternic, Apple A10X Fusion. Memoria RAM atinge 4 GB , iar capacitatea de stocare a datelor este de 512 Gb.

Aceasta tableta iti ofera calitate si in compartimentul foto, acolo unde iti propune un modul format din senzori de 12 megapixeli pe spate (f/1.8, phase detection autofocus, OIS, quad-LED dual tone flash si filmare 4K) respectiv 7 megapixeli pe fata (f/2.2, 32mm, 1080p@30fps, 720p@240fps, face detection, HDR, panorama). O poti lua in calcul daca iti doresti intr-adevar sa investesti serios intr-o tableta de calitate.

#4 ✔️ Samsung Galaxy Tab S3

pret: 2300-2500 lei
raport calitate – pret: ★★★★

Trecem de la un rival la altul. In periplul nostru prin lumea tabletelor am descoperit si modelul Samsung Galaxy Tab S3, un device care atrage atentia imediat.

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Acest device are ecran Super AMOLED de 9.7-inch cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli. Sub capota ascunde un procesor Snapdragon 820 cu viteza maxima de 2.15 Ghz, iar sistemul de operare este Android 7.0 Nougat. Memoria atinge 4 GB RAM, iar stocarea de date 32 Gb. In sectorul foto descoperim o camera principala de 13 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli. Prima dintre ele poate filma 4K.

#5. ✔️ iPad Mini 4

pret: 1700 lei
raport calitate-pret: ★★★

Am inceput Top 5 tablete bune pentru 2018 cu Apple si il incheiem la fel. iPad Mini 4 arata spectaculos, nu costa deloc mult si asigura performante foarte bune. Chiar daca este o tableta mai veche, acum e timpul sa o cumperi.

iPad Mini 4

iPad Mini 4

Probabil ca ti-ai dat seama dupa denumire ca este o tableta de dimensiuni mai mici. Ecranul sau are doar 7.9-inch, dar o rezolutie buna (2048 x 1536 pixeli). Device-ul este foarte usor (299 grame) si foarte subtire (6.1 milimetri). iPad Mini 4 este o bijuterie! Are procesor Apple A8 de generatie mai veche, adica un dual core de 1.5 Ghz si ruleaza iOS 9. Memoria are 2 Gb RAM si 128 Gb pentru stocarea de date, iar fotografiile si sesiunile de video-calling vor fi asigurate de camere de 8, respectiv 1.2 megapixeli. Eu cred ca este o tableta care nu merita ocolita nici in 2018.

Acesta a fost Top 5 tablete bune pentru 2018. Daca ai alte propuneri, te invitam sa le exprimi in rubrica de comentarii a acestui articol. Ce sugestii de tablete bune si ieftine ai pentru noi?

Summary
Article Name
Top 5 tablete bune pentru 2018
Description
Top 5 tablete bune pe care le poti cumpara in 2018: cele mai bune si ieftine tablete pe care le poti cumpara in acest an
Author
Publisher Name
Catmobile Accesories SRL