Stiri, Top list

Top 5 phablete la inceput de 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Top 5 phablete la inceput de 2017 →Xiaomi Mi Mix→ Samsung Galaxy S7 edge→ OnePlus 3T →Huawei Mate 9 Huawei → Zte Axon 7

Ne-am gandit la toti utilizatorii interesati de achizitionarea unui smartphone de tip phablet, cu ecran mare si performante corespunzatoare. In alcatuirea Top 5 phablete la inceput de 2017 am tinut cont de mai multe detalii, printre care in mod evident si de pretul fiecarui dispozitiv in parte, pret pe care il puteti consulta mai jos.

Top 5 phablete la inceput de 2017

De foarte multe ori atunci cand postam recenzia unui telefon amintim ca respectivul device nu poate fi usor controlat din cauza dimensiunilor sale, necesitand folosirea ambelor maini pentru manevrarea sa corespunzatoare. Insa fiecare dintre noi e diferit si multi spre foarte multi utilizatori cauta phablete cu ecrane foarte mari si caracteristici de top. Top 5 phablete la inceput de 2017 se vrea a fi un indrumar, dar in acelasi timp o ierarhie. La modul general vorbind, o phableta este o combinatie (de cele mai multe ori reusita) intre un smartphone si o tableta.

Dimensiunile gigantice ale display-ului coroborate cu buna calitate a specificatiilor fac aceste terminale din ce in ce mai cautate pe piata smartphone. Aceste dispozitive ofera multe avantaje, dincolo de calitatea lor si de proprietatile atipice si utile ale ecranului de mari dimensiuni. Avand caracase mari, ele pot incorpora baterii foarte rezistente si de mari capacitati. De asemenea majoritatea ofera ecrane nu doar mari ca dimensiuni ci si de o calitate foarte buna. Un display Quad-HD de dimensiuni mari, va fi mereu apreciat de piata decat la un smartphone normal cu dimensiuni sa zicem sub 5.5 inch. Asteptam in 2017 o serie de terminale noi de aceste dimensiuni in frunte cu mult asteptatul Samsung Galaxy S8 care ar putea modifica acest Top 5 phablete la inceput de 2017.

De aceea am si folosit pentru moment „la inceput de 2017”, pentru ca foarte posibil, in curand topul s-ar putea modifica. Pana atunci, haideti sa aruncam impreuna o privire peste propunerile noastre, mentionand ca va asteptam cu propriile concluzii si argumentatii care, de ce nu, sa schimbe acest clasament interimar.

Locul 1: Xiaomi Mi Mix
-pret: 4800-5000 RON

Top 5 phablete la inceput de 2017: Xiaomi Mi Mix

Top 5 phablete la inceput de 2017: Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix este un device impresionant. Absolut impresionat! Phablet-ul a devenit primul smartphone din lume cu ecran extins pana in marginile de sus si lateral asigurand utilizatorilor o diagonala de 6.4 inch intr-o carcasa de numai 6.0 inch. Practic, ecranul acopera mai bine de 90% din suprafata frontala a carcasei!

Construit din ceramica finisata manual, foarte rezistent si extrem de atragator din punct de vedere al design-ului, Xiaomi Mi Mix ofera specificatii de top, dupa cum urmeaza: procesor Qualcomm Snapdragon 821 pe 4 nuclee tactat la 2.34 Ghz, placa video Adreno 530, sistem dual de camere foto (cu senzori de 16 respectiv 5 megapixeli) si un acumulator de 4400 mAh cu fast charging. O constructie realmente spectaculoasa atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere grafic sau al caracteristicilor incorporate.

Este intr-adevar un smartphone scump, dar corespunde cerintelor pietei si ofera cam tot ceea ce ai nevoie. Acest phablet nu este genul de device pe care sa-ti propui sa-l cumperi daca ti-ai stabilit un buget fix. Cu siguranta ti-l doresti, dar trebuie sa tii cont de toate detaliile, sa le cantaresti bine si sa analizezi daca merita investita. Pentru tine, pentru ca in general, investitia in Xiaomi Mi Mix mi se pare una excelenta! Am analizat si noi acest dispozitiv, astfel ca puteti citi pe larg un review Xiaomi Mi Mix pe blogul nostru.

Caracteristici Xiaomi Mi Mix

  • Lansare: noiembrie 2016
  • Display: 6.4 inch
  • Rezolutie: 2040×1080
  • Protectie: Corning Gorilla Glass
  • Sistem de operare: Andorid OS v6.0 upgradabil la v7.0 Nougat
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 821
  • CPU: (2×2.35 GHz Kryo & 2×2.19 GHz Kryo)
  • GPU: Adreno 530
  • Camera foto 1: 16 megapixeli
  • Camera foto 2: 5 megapixeli
  • Greutate: 209 grame
  • Sim: dual SIM (Nano SIM)
  • Baterie: 4400 mAh cu fast charging

Locul 2: Samsung Galaxy S7 edge
-pret: 2700-3000 RON la emag.ro

Top 5 phablete la inceput de 2017: Samsung Galaxy S7 Edge

Top 5 phablete la inceput de 2017: Samsung Galaxy S7 Edge

Un smartphone de tip phablet incantator, care nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Samsung Galaxy S7 EDGE a fost considerat probabil cel mai bun smartphone care rula in 2016 pe Android. Am luat in calcul telefoane de tip phablet care propun ecrane de minim 5.5 inch, iar mizeaza pe un ecran Super AMOLED de 5.5 inch protejat de Corning Gorilla Glass cu o rezolutie de 1440×2560. Lansat oficial in martie 2016, Samsung Galaxy S7 Edge ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow (a primit insa deja update la Nougat) si beneficiaza de un chipset Qualcomm MSM 8996 Snapdragon 820 Exynos 8890 Octa impartit astfel: Quad-core (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo) sau Octa-core (4×2.3 GHz Mongoose & 4×1.6 GHz Cortex-A53). In sprijinul sau, Adreno 530 sau Mali T880 MP12 ridica nivelul grafic spre borna exceptional. Telefonul celor de la Samsung are slot de card care poate extinde memoria sa pana la 256 GB si ofera utilizatorului 4 GB RAM. Camera foto principala a sa atinge 12 megapixeli (f/1.7, 26mm, phase detection autofocus, OIS, LED flash) si poate inregistra Ultra HD 4K, in timp ce camera secundara are 5 megapixeli, dar garanteaza imagini de o calitate exceptionala. In cazul Samsung Galaxy S7 EDGE, sud-coreeni au implementat o baterie Li-Ion de 3600 mAh care se comporta excelent. Review Samsung Galaxy S7 Edge complet gasesti pe blogul nostru. Toti aici poti arunca o privire peste huse Samsung Galaxy S7 Edge exclusiviste si de cea mai buna calitate.

Locul 3: OnePlus 3T
pret: 2400-2700 RON

Top 5 phablete la inceput de 2017: OnePlus 3T

Top 5 phablete la inceput de 2017: OnePlus 3T

OnePlus 3T este un smartphone de dimensiuni mari care are cam tot ceea ce un smartphone modern ar trebui sa aiba: este subtire, rapid, extrem de „responsive”, are o baterie care-i asigura o durata de viata destul de lunga si un sistem dual de camere care sunt capabile sa surprinda imagini excelente indiferent de momentul zilei. Pe langa toate aceste detalii, OnePlus 3T adauga si pretul sau de achizitie la peisajul ideal din jurul sau.

Costa mai putin decat primele doua clasate in acest clasament, iar pentru acea suma, achizitionarea sa exprima un raport calitate-pret de invidiat. Daca nu esti pasionat de brand-ul din spatele unui device de acest tip, One Plus 3T poate deveni cea mai buna optiune din acest clasament. Si n-am nicio urma de indoiala cand spun asta. Versiunea sa noua, imbunatateste mult varianta standard a telefonului, iar daca doresti mai multe detalii, poti arunca o privire peste recenzia OnePlus 3T pe care am propus-o si noi pe blogul Catmobile.

Locul 4: Huawei Mate 9
-pret: 2700-3000 RON

Top 5 phablete la inceput de 2017: Huawei Mate 9

Top 5 phablete la inceput de 2017: Huawei Mate 9

Pentru multi, inclusiv pentru mine, Huawei Mate 9 este poate cea mai buna „creatie” a companiei din Shenzen in materie de smartphone. Phablet-ul Huawei Mate 9 ofera utilizatorului un display IPS generos de 5.9 inch cu rezolutie Full HD, un super procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 la 2.4 Ghz, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare flash plus slot de card microSD. Este conceput din metal, dar se poate manevra destul de usor, fiind in ciuda primei impresii, un smartphone destul de usor. EMUI 5 imbunataste fara indoiala experienta utilizatorului, iar testele benchmark asigura orice persoana interesata de achizitionarea acestei phablete ca nu face nicio secunda o alegere gresita. Desigur, despre Huawei Mate 9 am discutat mai mult in aceasta recenzie astfel ca va invit sa cititi acolo de ce ar trebui sa mizati pe acest device elegant si valoros.

5. ZTE AXON 7
-pret 2000 RON

Top 5 phablete la inceput de 2017: ZTE Axon 7

Top 5 phablete la inceput de 2017: ZTE Axon 7

Am stat putin sa ma gandesc cu cine ar trebui sa incheiem acest clasament. O clipa, mi-am indreptat atentia spre Nexus 6P, apoi evident ca mi-a trecut prin cap Apple iPhone 7 Plus.

Ulterior am ajuns la concluzia ca topul are destule phablete scumpe si mi-am asumat curajul de a inchide topul cu o propunere ceva mai accesibila, dar pe care am testat-o personal si despre care pot spune ca-si merita acest loc. Nu are dimensiunile majoritatii, dar asa cum am mai spus, am alcatuit topul plecand de la smartphone-uri cu diagonale de 5.5 inch. ZTE AXON 7 are aceasta diagonala, ofera un acumulator puternic si rezistent de 3250 mAh, garanteaza un ecran excelent QHD si mizeaza pe rapiditatea si nivelul impresionant al chipsetului Snapdragon 820 de 2.15 Ghz.

In plus, memoria de 4GB RAM, eventual chiar 6GB daca optati pentru varianta mai scumpa, joaca si ea un rol semnificativ. Da, ZTE AXON 7 este un flagship killer, asa cum explicam si in recenzia sa, nu se poate compara ca brand cu terminale precum iPhone 7, Samsung Galaxy S7 sau LG V20, dar merita banii la fel ca si LeEco LePro 3. Astfel ca, incheiem acest Top 5 phablete la inceput de 2017 cu aceasta propunere. Care ar fi insa propunerile dumneavoastra? Va asteptam cu sugestii si completari.

Top 5 phablete la inceput de 2017

Top 5 phablete la inceput de 2017

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes