Top list

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018. iPhone 7 a fost lansat pe piata in septembrie 2016. Au trecut aproape doi ani de la momentul in care Apple si-a prezentat flagship-ul, iar pretul device-ului n-a scazut dramatic pe piata din Romania. In schimb, important de semnalat este ca a scazut!

Ceea ce e absolut firesc dupa aparitiile iPhone 8 si iPhone 8 Plus de anul trecut, dar si dupa lansarea noului „star” de la Apple, iPhone X. iPhone 7 pare acum o a patra optiune in preferintelor fanilor Apple, insa cu siguranta daca analizam ceea ce ofera piata si comparam acest fost varf de gama cu alte telefoane care costa cam la fel de mult, se poate naste intrebarea: mai merita sa cumperi iPhone 7 in 2018?

M-am gandit si eu la acest aspect si asa am ajuns la ideea de-ti oferi acest Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018. Vei descoperi mai jos 5 motive pro iPhone 7 in 2018, in cadrul unui articol al carui scop nu este sa te determine sa cumperi acest device, ci mai degraba sa-ti clarifice cateva detalii legate de el si de felul in care raportul calitate-pret al iPhone 7 din 2018 te poate determina sa-l alegi, in detrimentul altor telefoane lansate in acest an. Asadar: top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

Pret iPhone 7 in Romania in 2018

Desigur, inainte sa-ti oferim cele 5 motive importante in opinia noastra, pentru care merita sa mai cumperi iPhone 7 in acest an, incepem cu un detaliu informativ important. Ca varf de gama in 2016, Apple iPhone 7 costa de doua ori mai mult. La doi ani distanta, device-ul poate fi achizitionat in Romania cu sume cuprinse intre 2.200 si 2.600 de lei. Exista desigur si alternativa mai ieftina de a-ti cumpara iPhone 7 de pe Olx sau dintr-o casa de amanet, iar atunci vei plati pentru el undeva la 1400-1600 de lei. Ceea ce de altfel iti si recomand pentru ca veti obtine un deal mult mai bun. Dar atentie, la ceea ce cumperi!

🔔 Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

Inainte sa discutam concret despre ceea ce inca iti poate oferi iPhone 7 in 2018, hai sa-ti zic pe scurt, ce specificatii are telefonul. Le gasesti in lista de mai jos:

iPhone 7 specificatii tehnice

iPhone 7 specificatii tehnice

Sa trecem acum la ceea ce ne-am propus de fapt: iata 5 motive pentru care merita sa cumperi iPhone 7 in 2018

# 1️⃣ iPhone 7 ramane in continuare un telefon mai bun decat iPhone 6S, chiar daca poate la un moment dat te vei intreba de ce ar trebui sa platesti ceva mai multi bani pentru generatia care a succedat lui iPhone 6S. Dincolo de aspectul general al performantei superioare si al butonului Home (care e de aceasta data mult mai atractiv ca pe 6S) iPhone 7 merita achizitionat pentru ca asigura mult mai multi ani de suport pentru iOS.

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018 (1)

Telefonul vine cu iOS 10 si a primit intre timp update la iOS 11. Va primi insa garantat, atat update-ul la iOS 12, cat si la iOS 13. Pe surse s-a confirmat deja ca iPhone 7 va avea suport si pentru un eventual iOS 14 si, foarte probabil si pentru iOS 15. Bine, cred ca ai inteles ideea. Este un telefon de generatie mai noua, care aduce incontestabil un plus la nivelul sistemului de operare si actualizarile pe care acesta le va primi. Pentru mine este un detaliu important si ma determina sa-l includ in Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

# 2️⃣ Desi lansat in 2016, iPhone 7 iti poate inca pune la dispozitie o camera foto remarcabila. Si da, acesta este al doilea argument important din lista celor cinci, pe care le aduc in acest Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018. Chiar daca este privat de setup-ul dual pe care l-au primit iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus si iPhone X, cred in continuare ca aceasta camera a sa este una excelenta si te poate ajuta sa capturezi cele mai importante si speciale momente la calitate foarte buna.

 Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

De asemenea poti filma la rezolutie 4K cu iPhone 7 si camera sa, iar potentialul ramane unul remarcabil chiar si la doi ani distanta de cand a fost lansat. Prin comparatie, nu vad de ce ai prefera camera duala a unui telefon chinezesc in detrimentul acestei camere single de 12 Mp de pe iPhone 7.

# 3️⃣ In opinia mea, iPhone 7 are mai multe optiuni premium decat multe terminale lansate in acest an pe piata si mai multe decat versiuni precum iPhone 6, iPhone 6S sau iPhone SE.

Dincolo de celebrul Touch ID, care pe iPhone 7 are o alta calitate decat pe generatia anterioara, pe acest device ai Siri, WiFi dual band, difuzoare stereo, un GPS excelent si multe altele. In plus, doar gandeste-te: o sa vina update-ul la iOS 12, apoi la iOS 13.

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018 (1)

Vei dori un iPhone care sa aiba cat mai multe optiuni pe care alte telefoane abia le-au implementat in acest an (daca le-au implementat).

# 4️⃣ Unul dintre cele mai importante din cele 5 motive pentru care merita sa cumperi iPhone 7 in 2018 este faptul ca iPhone 7 este inca un smartphone super rapid. Practic, acest handset este capabil si in 2018 sa faca tot ceea ce-i ceri, de la multitasking, pana la gaming, browsing, socializing, etc.

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018 (3)

Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018 (3)

Chiar daca are doar 2GB RAM la bord, Apple A10 Fusion, procesorul sau de 2.34 Ghz cu nuclee Hurricane si Zephyr il fac sa ramana un telefon puternic si rapid. Probabil chiar mai rapid decat multe alte telefoane mid-range pe care le vei vedea lansate in acest an, la preturi de 1500-1600 de lei.

# 5️⃣ Evident ca nu puteam ocoli detaliul cel mai important: raportul calitate-pret. Faptul ca poti cumpara iPhone 7 (indiferent de sursa din care il achizitionezi) cu sume cuprinse intre 1400 si 2500 de lei, mi se pare un castig. Diferenta intre el si iPhone X este considerabila, nu neaga nimeni asta, insa diferenta dintre iPhone 7 si alte telefoane cu preturi de pana in 1700 de lei sa zicem, din acest an, e aproape insesizabila daca pui cap la cap performantele lor. Ba chiar uneori vei ramane surprins sa vezi ca in benchmark iPhone 7 le depaseste.

 Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018

Prin urmare, consider ca in acest Top 5 motive in favoarea iPhone 7 in 2018 pe care le-am adunat in articol, acest al cincilea este foarte important. Raportul calitate pret al iPhone 7 este unul foarte bun si potrivit pentru 2018 si iti recomand sa te gandesti serios la el daca ai ocazia sa-l cumperi undeva sub 1800 de lei si nu ti-ai propus sa investesti mai mult de atat intr-un telefon. Daca ai deja un astfel de device sau intentionezi sa-l cumperi nu uita sa-l accesorizezi pe masura. Iti recomand casti iPhone 7 si huse iPhone 7 din oferta CatMobile.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 8 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone 7