Top list

Top 5 gadget-uri in 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 gadget-uri in 2018 ➡ Imprumutat din limba engleza, cuvantul gadget se explica destul de usor. De multe ori neobisnuite si, de fiecare data, ingenioase, gadget-urile sunt de regula obiecte tehnologice care indeplinesc un anumit rol sau o anumita functie, mult mai bine decat alte obiecte tehnologie la momentul inventiei lor. Acest termen, desi pare unul foarte nou, dateaza inca din anii 1800, cand a fost folosit pentru prima data in literatura de Robert Brown.

Top 5 gadget-uri in 2018

Top 5 gadget-uri in 2018 se bazeaza pe informatiile oferite de cei de la TechRadar, care au adus in prim plan cele mai importante astfel de obiecte lansate pe piata in acest inceput de an. Sursa citata nu s-a oprit la o anumita categorie ci a incercat sa alcatuiasca acest top 5 gadget-uri in 2018 bazandu-se pe cele mai importante aparitii din fiecare categorie considerata importanta pentru tehnologie.

Daca esti o persoana foarte interesata de tehnologie si de nou, nu rata acest top 5 gadget-uri in 2018. In lista de mai jos, s-ar putea sa descoperi exact gadget-ul care-ti lipseste.

Categoriile selectate de TechRadar pentru top gadget-uri in 2018 sunt: cel mai bun telefon, cel mai bun laptop, cea mai buna camera, cea mai buna consola si cel mai bun set realitate virtuala.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes