Top list

Top 5 cele mai subtiri smartphone din lume

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte multi dintre cumparatorii de smartphones cauta detaliile. Unul dintre detaliile aflate la mare cautare este cel legat de dimensiunea telefonului. Daca la inceput, telefoanele mobile inteligente aveau dimensiuni considerabile, in acest moment pe piata exista foarte multe variante de smartphones extrem de subtiri, care prin designul lor revolutionar capteaza aproape instanateu atentia clientilor din intreaga lume. Am alcatuit pentru dumneavoastra un top 5 al celor mai subtiri telefoane inteligente din lume la aceasta ora.

Top 5 cele mai subtiri smartphone din lume

Locul 5: Gionee Elife S5.5

Acest telefon destul de necunoscut pe piata din Romania are doar 5.5 mm. Lansat in 2014, Gionee Elife S5.5 a produs un adevarat soc, pentru ca dimensiunea sa il transforma in cel mai subtire smartphone de pe piata in acel moment. In acelasi timp, aparitia sa a fost o adevarata provocare, smartphone-ul fiind de departe unul dintre cele mai atragatoare la acea ora de pe piata smartphone. Gionee Elife S5.5 este dotat cu display de 5 inch HD Amoled si un procesor de 1.7 Ghz pe 2 GB Ram. Camera principala atinge 13 megapixeli.

Gionee Elife S5.5

Locul 4: Gionee Elife S5.1

Telefonul care l-a detronat pe fratele sau mai mare, Gionee Elife S5.5, pana cand a fost detronat si el randu-i. Gionee Elife S5.1 beneficiaza de un ecran AMOLED cu diagonala de 4.8 inch si este pus in functiune de un procesor Snapdragon 400 de 1.2 Ghz pe un procesor quad-core. Memoria sa interna atinge 16 GB, iar memoria RAM 1 GB. Interesant este ca smartphone-ul beneficiaza de o autonomie foarte buna, desi bateria sa de 2100 mAh a fost considerata de specialisti o problema.

Gionee Elife S5.1

Locul 3: Micromax Canvas Sliver 5

Un nume destul de putin cunoscut in Europa, dar foarte popular in Asia. Celebrul actor Hugh Jackman i-a facut reclama si toata lumea a crezut ca este vorba despre un smartphone de provenienta americana. In fapt, Micromax Canvas Sliver 5 este o productie indiana si este unul dintre cele mai subtiri smartphones de pe piata la aceasta ora. Telefonul are doar 5.1 milimetri grosime si un display de 5 inch. Mai mult decat atat, Micromax Canvas Sliver 5 cantareste doar 97 de grame! Da, ati citit bine: 97 de grame! Micromax Canvas Sliver 5 ruleaza pe Android 5.0 si beneficiaza de suportul unui procesor quad-core de 1.2 Ghz Cortex-A53. Memoria sa nu se poate mari, astfel ca va trebui sa va multumiti cu cei 16 GB oferiti de varianta standard. Sistemul de camere foto este dual, iar camera pentru selfie-uri atinge 5 megapixeli, mai putin decat camera principala, care beneficiaza de un senzor de imagine de 8 megapixeli.

Micromax Canvas Sliver 5

Locul 2: Oppo R5

Un alt nume mai putin cunoscut, dar ceva mai celebru decat numele amintite mai sus. Oppo R5 este al doilea cel mai subtire telefon mobil din lume la aceasta ora masurand doar 4.85 milimetri. Beneficiaza de ecran de 5.2 inch AMOLED cu rezolutie full HD si de o memorie de 2 GB RAM. Procesorul care-l face sa functioneze este un Snapdragon 615, un procesor deloc rau si foarte apreciat pe piata din Asia. Pentru ca este foarte subtire, smartphone-ul tinde insa sa se incalzeaza destul de usor, dar tocmai din acest motiv, producatorul a inclus tehnologia Cool Element, care il face sa-si revina instantaneu. Bateria sa atinge 2200 mAh, iar camerele sale beneficiaza de aportul unor senzori de imagine de 13 respectiv 5 megapixeli. Chiar daca smartphone-ul arata minunat, nu strica sa aruncati o privire peste huse de telefon pentru a incerca sa protejati aceasta bijuterie de device.

Oppo R5

Locul 1: Vivo X5Max

Liderul absolut al topului celor mai subtiri smartphones din lume in acest moment este Vivo X5Max. Dimensiunea sa trezeste invidia: 4.75 milimetri si un design extrem de placut ochiului. Cel mai subtire smartphone din lume la aceasta ora vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 615 si cu 2 GB Ram, in timp ce memoria sa interna atinge 16 GB. Displayul sau are o diagonala de 5.5 inch si este full HD. La capitolul baterie, Vivo X5Max conteaza pe un acumulator de 2300 mAh, care inca ne intrebam cum si pe unde a intrat in acest device atat de subtire. Smartphone-ul Vivo X5Max are de asemenea sistem dual de camere, cea principala fiind de 13 megapixeli, iar cea secundara pentru selfie-uri de numai 5 megapixeli.

Vivo X5Max