Top list

Top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi Mi 7 pare sa fie unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului de pe piata chineza. Pe undeva, e firesc, pentru ca Xiaomi, care tocmai ce a lansat spectaculosul Xiaomi Mi Mix 2s, reuseste cumva sa surprinda de fiecare data, placut. Cel putin atunci cand vine vorba de varfurile sale de gama. Cele mai recente informatii dinspre producator anunta ca noul Xiaomi Mi 7 va fi echipat cu procesor Snapdragon 845, insa acest handset va avea si alte caracteristici atractive care merita analizate. De aceea, ne-am gandit la un top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7, evident, caracteristici pe care le asteptam si care momentan, nu sunt confirmate oficial de catre producator. Sa incepem!

1. Ecranul OLED

Din mai multe randari am aflam ca Xiaomi Mi 7 va avea un ecran de top OLED fabricat de catre gigantu sud-coreean, Samsung Electronics. Exista informatii credibile care sustin ca acest ecran va avea si el breton, dar va asigura in acelasi timp suport de tip Always-On Display. Recent lansat Mi Mix 2S vine cu un LCD cu aspect 18:9, insa viitorul Xiaomi Mi 7 va avea un ecran in format 19:9 si probabil o rezolutie excelenta. Pacat de includerea „bretonului” (daca ea se va demonstra a fi reala) insa chiar si-asa, ecranul de tip OLED marca Samsung isi face loc in acest top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7.

Top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7 (2)

2. Senzor de amprenta sub ecran

Speculatiile din acest moment indica faptul ca Xiaomi va lansa pe langa Xiaomi Mi 7 si un model Mi 7 Plus. Se pare ca versiunea mai mare a device-ului va avea incorporat un senzor de amprenta sub ecran, pe langa Snapdragon 845, o baterie de 4000 de miliamperi si un ecran OLED cu diagonala generoasa. Momentan nu exista insa o dovada concreta in acest sens, astfel ca desi includem aceasta „asteptare” in top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7, va invitam sa o tratati cu rezervele de rigoare.

2. Recunoastere facial 3D

Ce ar fi un top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7 fara 3D Facial Scanning. Normal ca asteptam asta de la Xiaomi, si sansele sunt destul de bune. In contextual in care Xiaomi n-a scapat de “blestemul bretonului” ne asteptam ca pe modelul Mi 7 sa avem incorporate in acel “top notch” (la fel ca pe iPhone X) un senzor pentru recunoastere facial. Pe de alta parte, o aparitie a modelului cu scanner de amprenta sub ecran, exclude aceasta variant a recunoasterii faciale. O imagine scapata in presa in urma cu putin timp confirma faptul ca modelul Mi 7 nu va avea senzor de amprente pe spate.

Top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7

3. Camere duale

La fel ca si Mi Mix 2s, viitorul Mi 7 va sosi cu sistem dual de camere pe partea din spate. Acestea vor fi “aranjate” vertical, cel putin in teorie. Pentru ca momentan, totul e la nivel de zvon. Este posibil ca acest zvon sa devina realitate, iar Xiaomi Mi 7 sa imprumute din capacitatile de inteligenta artificiala de la Mi Mix 2s, pentru a putea efectua poze si mai bune in regim low-light, pentru effect bokeh sau scene detection.

4. Xiao AI Voice Assistant

Xiaomi ar urma sa incorporeze in noul sau proiect un asistem virtual denumit Xiao AI Voice Assistant. Si credem ca acesta, merita inclus in acest top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7, pe care le asteptam de la varful de gama al companiei din China. Momentan, asistentul este disponibil doar in zona China, insa aproape sigur va incorpora in curand si support pentru limba engleza si posibil si pentru alte limbi. Mai jos, un video al eficientei acestui Xiao AI.

5. Incarcare de tip Wireless

Consideram ca acesta ar fi ale cincilea punct din top 5 caracteristici Xiaomi Mi 7. Si auzim cu bucurie ca Mi 7 ar urma sa aiba incarcare wireless de 7.5W la fel ca si iPhone X. Acumulatorul device-ului va avea o capacitate de 3.400 de miliamperi, astfel ca interesul poate creste linistit in privinta acestui spectaculos flagship din China.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes