Top list

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv

Home  »  Top list

catmobile

acum 1 an

Când ai atât de multe de făcut e greu să rămâi foarte bine concentrat. Cu toții am trecut prin astfel de situații și probleme, în care concentrarea se pierde, iar agitația din jurul nostru devine insuportabilă.

Ținând cont că astfel de lucruri se pot întâmpla constant, este un motiv suficient pentru care există o piață atât de mare pentru aplicațiile care te pot face mai productiv.

Aplicațiile care te conduc spre productivitate mizează în primul rând pe nevoia de concentrare. Pentru că, trebuie să recunoaștem, sunt atât de multe distracții în zilele noastre, încât atenția noastră ar trebui să fie cu mult peste termenul ”distributiv”. Așa că ne-am gândit că te putem ajuta cu mai multe aplicații care te pot aduce la un nivel de concentrare mai mare.

Dacă ești posesor de iPhone, uită-te peste acest top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv. Să începem!

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv – Forest

Proiectată având în vedere Tehnica Pomodoro – o tehnică care descompune blocurile de lucru de 25 de minute cu pauze scurte – această aplicație este perfectă pentru cei care se simt în mod constant distrași de telefoanele lor.

Ideea din spatele aplicației este simplă: oricând doriți să rămâneți concentrat, plantați un copac. Țineți aplicația deschisă în timp ce lucrați și urmăriți cum un copac începe să crească. Dacă părăsiți aplicația în orice moment în timpul sesiunii de lucru programate, arborele va muri.

Pe măsură ce continuați să utilizați aplicația, pădurea dvs. virtuală se va umple de copaci, iar monedele pe care le câștigați pot fi folosite pentru a planta copaci adevărați în întreaga lume! Aplicația oferă analize și tendințe și vă permite să vă îndepărtați de blocul tradițional de lucru de 25 de minute dacă aveți nevoie de mai mult sau mai puțin timp, în funcție de zi sau de sarcină.

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv – Todoist

Todoist este o aplicație foarte populară în această zonă de productivitate. O aplicație care vă ajută să urmăriți toate întâlnirile, treburile și sarcinile dvs. Aplicația vă permite să configurați mementouri recurente, să delegați sarcini colegilor de echipă și să setați o varietate de niveluri de prioritate, asigurându-vă că atingeți toate termenele limită cele mai importante.

De asemenea, puteți adăuga sarcini prin e-mail, puteți adăuga comentarii și puteți urmări istoricul de lucru. Aplicația se integrează cu alte platforme precum Outlook, Google Chrome și Dropbox pentru a vă ajuta să păstrați totul într-o singură locație centralizată. Această listă puternică de activități vă va ajuta să rămâneți concentrat și să vă îndepliniți toate obiectivele zilnice, de la prezentări la cumpărături.

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv – Trello

O aplicație grozavă pentru cei care lucrează la proiecte în echipă. Aplicația, de fapt, este un fel de buletin digital care permită fiecărui membru al echipei să completeze și să urmărească responsabilitățile individuale în cadrul unui proiect mai mare.

Tu și colegii tăi puteți partaja note, imagini și liste, precum și puteți delega sarcini altora. Când o sarcină este finalizată, task-ul respectiv sau proiectul în sine poate fi eliminat complet sau mutat în secțiunea următoare. Totul depinde de fluxul de lucru după care echipa ta aleargă. Trello te ajută să fii organizat, atât singur, cât și în echipă. O alternativă foarte bună la această aplicație este și Asana, pe care de asemenea o poți descărca din Apple Store.

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv – Freedom

Dacă dependența ta de rețelele sociale a devenit dăunătoare pentru ziua ta de muncă, ia în considerare descărcarea aplicației Freedom. Această aplicație permite utilizatorilor să blocheze anumite aplicații, site-uri web și chiar internetul în ansamblu pentru perioade întregi de timp.

Dacă doriți să faceți un pas mai departe și să transformați productivitatea într-un obicei, utilizați aplicația pentru a vă putea bucura de mai mult succes în ceea ce faceți.

Așadar, dacă știți că trebuie să vă concentrați în diminețile lucrătoare, între orele 8:00 și 10:00, puteți preprograma sesiuni de concentrare recurente care vor bloca automat site-urile și aplicațiile alese pentru dvs. în orele selectate.

În acest fel, nu puteți fi distras în timp ce încercați să începeți sesiunea de lucru. Aplicația se poate sincroniza și pe mai multe dispozitive, împiedicându-vă să verificați, de exemplu, Instagram de pe desktop atunci când ar trebui să lucrați.

Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv – Noisli

Uneori, aveți nevoie doar de zgomotul de fundal potrivit pentru a vă ajuta să rămâneți concentrat.

Noisli oferă 28 de sunete de fundal diferite pe care le puteți reda fie individual, fie împreună ca un combo. De asemenea, puteți asculta liste de redare organizate pentru a vă menține inspirat.

Indiferent dacă sunteți la birou și aveți nevoie să înecați vorbăria de la birou, fie că încă lucrați de acasă și aveți nevoie de o alternativă mai bună la televizor ca zgomot de fundal, luați în considerare Noisli, una dintre aplicațiile chiar cool din acest Top 5 aplicații iOS care te fac mai productiv.

Etichete:

ios