Top list

Top 5 aplicatii fotbal livescore pentru Android in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 5 aplicatii fotbal livescore pentru Android in 2018 ➡ Daca esti un impatimit al sportului sau al pariurilor, cu siguranta ai cautat la un moment dat o aplicatie scoruri live sau diverse rezultate din fotbal international. Aceste aplicatii de tip live score devin foarte utile si, drept urmare, sunt descarcate de milioane si milioane de oameni din intreaga lume. Din pacate, timpul devine tot mai pretios in zilele noastre si daca n-ai gasit pana acum aplicatia de scoruri live ideala, incercam sa te ajutam.

Top 5 aplicatii fotbal livescore in 2018 (Android)

Am alcatuit pentru tine un top 5 aplicatii fotbal livescore pentru Android in acest inceput de an, 2018. Astfel ca daca te mai blochezi vreodata cautand pe google rezultate fotbal live sau scoruri in timp real sau cine stie ce alte cautari, adu-ti aminte de articolul asta si alege una dintre urmatoarele cinci aplicatii pentru scoruri live. Toate aplicatiile prezentate mai jos au fost testate in prealabil.

5) Goal Live Scores

Goal Live Scores deschide Top 5 aplicatii fotbal livescore pe Android in acest an. Este vorba despre una dintre cele mai complete aplicatii pentru scoruri live de pe piata, si totodata, una dintre cele mai rapide. Pe langa rezultate in timp real din diferite sporturi, Goal Live Scores va ofera si statistici explicite ale meciurilor, head-to-head data (raportul intalnirilor directe dintre echipe), clasamente ale celor mai buni jucatori si ale celor mai bune echipe, update-uri legate de transferuri, stiri precum si alerte instant pentru golurile marcate in meciurile selectate de catre utilizator. Peste 200 de mii de utilizatori ai Magazin Google Play au oferit un review pentru aceasta aplicatie, care aduna 4.4 stele. Fisierul are 36Mb, iar ultima actualizare a aplicatiei a fost realizata pe 28 martie 2018. Goal Live Scores solicita Android 4.0 ca versiune minima a sistemului de operare folosit. In acest moment se bucura de peste 5 milioane de descarcari.

Descarca Goal Live Scores

4) LiveScore: Live Sport Updates

Top 5 aplicatii fotbal livescore - LiveScore

Continuam acest Top 5 aplicatii fotbal livescore cu modulul dezvoltat de cei de la PEGI 3. Este vorba despre LiveScore: Live Sport Updates, o aplicatie menita sa te tinta la curent cu cele mai recente rezultate din fotbal international precum si din alte sporturi. De la goluri marcate, la cartonase, avancronici de meciuri, transferuri, statistici si clasamente, gasesti cam tot ceea ce vrei. Pe langa fotbal, acopera si alte sporturi precum tenis, cricket, baschet sau hochei. Primesti notificari in timp real si poti beneficia inclusiv de Live Commentary, adica un fel de comentariu in timp real al meciurilor echipei tale favorite.Peste 1000 de rezultate sunt actualizate in timp real, de la o saptamana la alta. Aplicatia a luat nastere in 1998 si este una dintre cele mai vechi de pe piata. Are peste 280 de mii de review-uri si se bucura de un rating de 4.4 stele. Ultima actualizare s-a facut in luna mai, iar numarul de descarcari a depasi 10 milioane in acest an.

Descarca LiveScore

3) Futbol24

Top 5 aplicatii fotbal livescore - Futbol24

Mai putin cunoscuta decat aplicatiile prezentate mai sus, Futbol24 este insa una dintre cele mai utile de pe piata. Acuratetea cu care sunt actualizate rezultatele in timp real este impresionanta si as spune ca, fie numai si pentru asta, isi merita un loc pe podiumul din acest Top 5 aplicatii fotbal livescore. Futbo24 asigura informatii live de la meciuri, notificari in timp real, un calendar bine gandit pentru evenimente, posibilitatea de selectare a echipelor favorite si, dupa caz, a meciurilor favorite, clasamente actualizate imediat, prognoza meteo si o organizare excelenta. Ce mi-a placut insa cel mai mult la Futbol24 este faptul ca aplicatia ofera foarte multe rezultate din campionate de fotbal mai putin populare, pe care nu le vei gasi in cadrul altor aplicatii. Spre exemplu, pe Futbol24 gasesti inclusiv rezultate din liga a 7-a de fotbal din Anglia, detaliu care chiar merita subliniat si apreciat. 4.3 stele a adunat din review-uri si peste 1 milion de descarcari de cand a devenit disponibila. Ultima actualizare a sa dateaza din septembrie 2017. Aplicatia ruleaza foarte bine orice versiune de Android.

Descarca Futbol24

2) Flashscore

Flashscore este cea mai cunoscuta si renumita aplicatie pe Android din acest Top 5 aplicatii fotbal livescore. Rating-ul sau este de 4.6 stele, insa aplicatia aduna doar putin peste 5 milioane de descarcari. Exista si o versiune in limba romana, care aduna si ea, peste 1 milion de descarcari pana in prezent. Flashscore acopera peste 30 de sporturi si mai bine de 5000 de competitii sportive din intreaga lume. La dispozitia utilizatorilor sunt rezultate din aproape toate ligile de fotbal posibile, iar viteza cu care Flashscore anunta in timp real evenimentele din timpul unor meciuri este foarte, foarte buna. Poti primi notificari si alerte pentru meciurile favorite sau pentru meciurile echipei tale favorite. Clasamentele sunt bine detaliate si usor de inteles. Inainte de fiecare meci ai la dispozitie (in timp real, de asemenea) echipele de start si istoria confruntarilor directe. Iar foarte placut este ca pe langa fotbal, Flashscore acorda atentie mare si unor sporturi mai putin „disponibile” in alte parti, asa cum sunt box-ul, badminton-ul, baseball-ul, futsal, tenis de masa, MMA, fotbal pe plaja, golf sau chiar darts. Doar 9.5 Mb adauga telefonului tau, iar ultima actualizare a primit-o in martie 2018. Este fara indoiala una dintre cele mai rapide si mai exacte prezente din acest Top 5 aplicatii fotbal livescore.

Descarca Flashscore

1) Sofascore

Si, am ajuns la locul 1. Lider incontestabil in opinia mea este Sofascore, pe care o consider cea mai buna, exacta, completa si utila aplicatie pentru scoruri live de pe piata. 4.8 stele aduna din review-urile de la utilizatorii Android si peste 10 milioane de descarcari. Ultima actualizare a avut loc pe 17 mai 2018 si, de mentionat, ca actualizarile sunt destul de dese in cazul sau. Sofascore nu este dedicata fotbalului ci sportului in general. Aici ai rezultate in timp real si din hochei, motorsport, tenis, Nascar, baseball, handbal, volei, ciclism, futsal, snooker, tenis de masa, volei pe plaja si asa mai departe. Sofascore se deschide repede si iti permite sa verifici schimbarile de cote de la pariuri (in timp real) dar si statistici amanuntite, formatii de start ori transferuri in timp real. Poti selecta meciurile pe care vrei sa le urmaresti sau sa optezi pentru o echipa favorita, iar Sofascore te anunta cu 30 de minute inainte de startul fiecarui meci tot ceea ce trebuie sa stii despre echipa ta si ai ratat pe parcursul saptamanii. Mi se pare cea mai completa dintre aceste aplicatii, iar daca se intampla sa fii un parior inrait, cu Sofascore cred ca ai dat lovitura.

Descarca Sofascore

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes