Top list

Top 5 aplicatii Android gratuite pe care trebuie neaparat sa le descarci

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 aplicatii Android gratuite » Cauti o aplicatie Android gratuita pentru telefonul tau? Noi iti oferim astazi cinci dintre cele mai bune.

Stiu ca multi dintre voi cauta aplicatii Android utile si gratis, astfel ca am decis sa pun in pagina cinci dintre aplicatiile pe care le-am folosit sau le folosesc inca, in mod constant. Unele dintre ele sunt foarte cunoscute, dar altele probabil ca au ajuns mai greu in atentia ta. De asemenea, niciuna dintre ele nu face parte din acea serie de aplicatii Android care consuma bateria, detaliu pentru care pot sa garantez cu propria mea experienta.

Top 5 aplicatii Android gratuite

Sunt convins ca vei gasi toate aceste aplicatii gratuite pentru telefoane android interesante si utile si, daca vrei sa-ti completezi lista cu altele la fel de atractive, citeste acest Top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Probabil ca nu vei regreta.

#1 Endomondo – Running & Walking

Este una dintre cele mai interesante aplicatii din acest top 5 aplicatii Android gratuite pe care vi le propunem astazi. Aplicatia se recomanda ca fiind „singurul asistent personal de care ai avut vreodata nevoie” si, indiferent ca practici sport regulat, mergi la sala, ori pur si simplu faci jogging din cand in cand in fata casei sau blocului, aceasta aplicatie iti va contabiliza progresul si iti va oferi informatii pretioase despre viteza, distanta, calorii arse si asa mai departe.

Endomondo - Running & Walking

Endomondo – Running & Walking

Poti pastra un jurnal in care iti vei gestiona progresul si sa iti poti seta propriile obiective sau provocari pentru a te tine motivat si mereu focusat pe ceea ce ti-ai propus. Evident, nu lipsesc optiunile Social Media, pentru a putea impartasi cu prietenii tai cum decurge activitatea ta fitness.

Chiar daca functioneaza excelent ca aplicatie Android gratuita si independenta, Endomondo – Running & Walking, poate fi cuplata cu diverse alte aplicatii sau purtabile, in asa fel incat tabloul tau fitness sa fie unul si mai complet.

🔔 Descarca Endomondo – Runnning & Walking din Magazin Play

#2 VLC pentru Android

N-am gasit inca un Media Player mai bun pentru telefonul meu. Poate ca nu e la fel de stralucitoare precum alte aplicatii de acest tip, dar VLC pentru Android mi se pare cea mai potrivita pentru momentele in care vrei sa urmaresti un film sau chiar sa privesti live niste partide de fotbal pe telefonul tau.

VLC pentru Android

VLC pentru Android

Multa vreme aceasta aplicatie era inca in forma beta, dar acum ofera o experienta completa (Full-Featured), stabila si atractiva. Permite suport pentru subtitrari, dar si suport pentru diverse retele sau o excelenta optiune multi-track audio.

Mai mult decat atat, ceea ce imi place cel mai mult la aceasta aplicatie Android gratuita este faptul ca VLC este extrem, extrem de usor de utilizat, iar controalele sale functioneaza perfect. Nu trebuie sa-ti faci griji ca filmul sau serialul tau preferat se va intrerupe sau aplicatia va suferi un „crash”. Descarca VLC pe telefonul tau Android, instaleaza aplicatia rapid si urmareste tot ceea ce doresti, fara emotii. Pentru mine este una dintre cele mai potrivite aplicatii ce trebuie incluse in top 5 aplicatii Android gratuite.

🔔 Descarca VLC pentru Android din Magazin Play

#3 Tide – Sleep Sounds, Focus Timer, Relax Meditate

Mergem mai departe cu acest Top 5 aplicatii Android gratuite si va recomand aplicatia Tide. Da, stiu ca suna precum o reclama la un celebru detergent, dar nu este! S-ar putea sa crezi ca cea mai buna metoda pentru a fi productiv la locul de munca sau acasa este sa muncesti in continuu ore si ore in sir. Multi oameni cred insa ca adevarata cheie a productivitatii sta in pauzele regulate pe care le poti lua de altfel, cu ajutorul acestei aplicatii.

Tide

Tide

Ideea lansata mai sus a devenit atat de populara incat in jurul ei s-a nascut Tehnica Pomodoro, adica aceeasi tehnica ce sta la baza aplicatiei Tide. Ce presupune asta?

Ei bine, ideea este simpla: muncesti pentru 25 de minute, apoi iti rezervi 5 minute de pauza. Si tot asa, cu mentiunea ca dupa 4 perioade in care ai procedat astfel, pauza ta trebuie sa fie de 15 minute.

Tehnica s-ar putea sa te ajute foarte mult, pentru ca daca este sa credem in studiile de specialitate din Statele Unite, aceasta tehnica este folosita cu succes inclusiv de studentii de la Harvard University. Desigur, vei spune ca poti folosi si un cronometru automat pentru a aplica aceasta tehnica, fara sa ai nevoie de o aplicatie Android gratuita. Totusi, Tide automatizeaza procesul si te tine mereu in alerta, fara sa te deranjeze. Plus ca in acelasi timp iti lasa tie tot controlul si vei putea singur sa-ti ajustezi timpul si durata pauzelor. Aplicatia este foarte placuta si ca design si, daca vrei, optional, daca te ajuta, in timp ce lucrezi poti beneficia de un fundal muzical aparte. Este vorba de diverse sunete din natura care sunt testate de specialisti si analizate ca fiind extrem de utile pentru concentrare. Interesant, nu-i asa?

🔔 Descarca Tide din Magazin Play

#4 Zedge

Este una dintre aplicatiile pe care s-ar putea sa o cunosti si pe care si eu, personal, o folosesc inca de la aparitia sa. Este gratuita, iar scopul sau este sa-ti asigure o sumedenie de optiuni cand vine vorba de ringtone-uri gratuite, wallpapere, iconite, jocuri si asa mai departe. Nu cred sa existe vreo aplicatie Android gratuita pentru muzica si ringtone-uri spre exemplu, care sa-i fie superioara.

zedge

Foarte bine organizata, mereu updatata de producator, cu o interfata simpla, care mie personal nu mi s-a blocat niciodata, Zedge te ajuta sa-ti personalizezi gratuit telefonul si iti sta la dispozitie cu milioane de tonuri de apel si alte milioane de imagini de fundal, majoritatea dintre ele in format de foarte buna calitate. Peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume beneficiaza de Zedge si mi se pare un motiv serios pentru care spun eu ca merita inclusa in Top 5 aplicatii Android gratuite pe care trebuie neaparat sa le ai in telefonul tau.

🔔 Descarca Zedge din Magazin Play

#5 Selfie Camera | Beauty Camera & Photo Editor

Incheiem Top 5 aplicatii Android gratuite pe care trebuie neaparat sa le descarci cu o aplicatie gratuita extrem de populara in sectorul „fotografie”. Selfie Camera este o aplicatie care te ajuta sa faci selfie-urile perfecte, oferindu-ti tot felul de optiuni de machiaj precum si numeroase instrumente de editare. Este una dintre putinele aplicatii android pentru fotografii de calitate disponibila gratuit in acest moment in Magazin Play.

Selfie Camera Beauty Camera

Selfie Camera Beauty Camera

Aplicatia te ajuta sa scapi de micile imperfectiuni pe care o camera normala de telefon nu le poate ascunde si uneori nici edita. Mai nou, aplicatia poate fi folosita si pentru filmari si te poate ajuta sa-ti schimbi vocea sau sa aplici diverse efecte in clipurile tale. Pare una dintre cele mai interesante aplicatii gratuite de pe Android in acest moment si se bucura deja de peste 10 milioane de descarcari.

🔔 Descarca Selfie Camera din Magazin Play

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 13 votes
Brand Name
Android
Product Name
Aplicatii Android
Price
gratuit