Top list

Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

(P) Top 5 accesorii telefoane – Se pare ca in ziua de astazi, nici macar intr-un simplu magazin alimentar nu mai poti intra, fara sa nu gasesti cateva accesorii pentru telefoane, aruncate undeva intr-un colt, pe un raft. In timp ce unele dintre acestea sunt de o calitate dubioasa si nu vor face altceva decat sa-ti ingreuneze viata, exista totusi cateva accesorii pentru telefoane, utile, care pot deveni cu adevarat folositoare.

Asa ca, organizeaza-te in asa fel incat sa eviti hype-ul si sa poti pune mana doar pe ceea ce ai cu adevarat nevoie pentru o experienta perfecta pe telefonul tau mobil.

Fiecare dintre noi foloseste telefonul sau intr-un mod diferit, astfel ca exista suficient de multe motive pentru a arunca o privire peste ceea ce ofera piata de accesorii pentru telefoane. De la carcase si huse foarte rezistente, pana la incarcatoare portabile, acumulatoare externe, suporti, carduri de memorie, obiecte de realitate virtuala, folii de protectie si casti bluetooth sau special dedicate unei experiente muzicale intense, toate aceste accesorii va ofera posibilitatea de a imbunatati experienta telefonului dumneavoastra.

Top 5 accesorii telefoane

Top 5 accesorii telefoane

In zilele noastre, telefoanele mobile necesita prezenta anumitor accesorii, fie pentru protectia lor, fie pentru completarea unui peisaj tehnologic privat de anumite detalii cheie. De aceea, va oferim acest Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta, evidentiindu-va o parte dintre cele mai populare si mai utile astfel de accesorii pentru un smartphone din anul 2018. Sa incepem!

Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta in 2018

In mod firesc, accesoriile pentru telefoane mobile pot fi descrise ca fiind accesorii, care nu sunt parti integrate ale unui telefon mobil, asa cum a fost el conceput de catre producator. Fiecare poate avea un alt scop si fiecare aduce imbunatatiri vizibile handset-ului dumneavoastra. Noi va recomandam acest Top 5 accesorii telefoane, top pe care speram sa-l gasiti util pe viitor.

#5. Carduri de memorie

Majoritatea telefoanelor vin cu o memorie nativa, prestabilita de catre producator. Avem pe piata telefoane cu memorii de la 8GB ROM, pana la 256 GB si mai nou 512 GB memorie ROM.

Asa cum probabil intuiti, un telefon cu memorie de 8 GB ROM este un telefon foarte accesibil ca pret, in timp ce un model care are 128GB/256GB/512GB face parte dintre telefoanele foarte scumpe.

Cel mai des intalnite telefoane din 2018 sunt cele cu memorii de 32 GB. Daca vrei sa afli ce poti stoca pe un telefon cu memorie de 32 GB citeste articolul de pe site-ul nostru. In multe cazuri insa, un telefon cu o memorie care atinge un maxim de 32 GB ROM este un telefon cu memorie mica spre medie, situatie in care se cuvine sa-i adaugati un card de memorie ieftin.

De cele mai multe ori, producatorii includ sloturi dedicate pentru carduri de memorie in telefoanele lor, permitand utilizatorului extinderea memoriei native pana la o anumita capacitate maxima. E drept, alti producatori limiteaza telefonul la un spatiu de stocare prestabilit si nu permit prezenta unui slot pentru card de memorie microSD.

card de memorie

Card de memorie Toshiba de 32 GB

Daca te afli in aceasta din urma situatie, nu prea ai ce sa faci si te multumesti cu memoria nativa a terminalului tau. Daca device-ul are insa slot dedicat pentru carduri de memorie si ai nevoie sa maresti capacitatea de stocare a datelor, vei avea nevoie de un card microSD. Ai grija de carduri memorie cumperi si cauta sa fie unul de brand. Nici nu trebuie sa fie foarte scumpe! Un card de memorie ieftin de 32GB poate fi cumparat cu 89.99 de lei de pe catmobile. Aceste mici minunatii merita sa faca parte dintr-un Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta.

#4. Powerbanks

In Top 5 accesorii telefoane includem si mai putin cunoscutele powerbanks. Adica acumulatoare externe, care se demonstreaza a fi un aliat de incredere in lupta bateriei telefonului dumneavoastra pentru o autonomie cat mai mare. Intr-o lume dominata de smartphone-uri si diverse dispozitive mobile (purtabile), un powerbank este o adevarata necesitate.

Un powerbank serveste drept incarcator extern pentru telefonul dumneavoastra, dar si pentru alte dispozitive electronica. Aceste dispozitive mai sunt denumite si „baterii mobile”, „baterii externe” sau „baterii de rezerva”. Un powerbank bun cu energie suficienta, te poate ajuta sa incarci de doua, trei sau chiar patru ori telefonul tau pana se va consuma.

Powerbank

Powerbank

Iar preturile nu sunt mari: un acumulator extern cu capacitate de 2.600 de mAh poate fi achizitionat si la 35.99 lei, in timp ce un acumulator extern de 10.000 de mAh (de trei ori capacitatea standard a unei baterii normale de smartphone) costa 109 lei. Verifica oferta completa de powebanks din magazinul nostru online.

#3. Popsockets Originale

Un Top 5 accesorii telefoane din 2018 trebuie sa includa si optiuni ceva mai noi si mai trendy. Este cazul acesor popsockets, adica un fel de suport modern pe care il poti folosi pe smartphone-ul tau atunci cand vizionezi clipuri, filme sau inregistrari, cand faci poze sau cand vrei pur si simplu sa ai un suport pentru telefonul tau.

Aceste popsockets permit totodata evitarea contactului dintre telefonul tau si o suprafata umeda, se demonstreaza utile chiar si in sesiunile de gaming, asigura o prindere mult mai usoara a telefonului (inclusiv la tastarea mesajelor SMS sau Messenger) si, hai sa recunoastem, sunt foarte dragute. Ele se ataseaza usor de smartphone-ul tau si vor deveni chiar un detaliu anti stres neasteptat de bun (trust me, eu am cazut prada acestui obicei).

Popsockets

Utilitatea unui popsocket e din ce in ce mai mare in acest an

Noile popsockets originale din magazinul nostru costa intre 50 si 100 de lei si vin cu diverse functii multiple si aspecte diferite si atractive. Preferatul meu? Popsocket Suicide Squad 🙂

#2 Folie de protectie

Top 5 accesorii telefoane continua cu recomandarea noastra de a nu uita niciodata sa-ti protejezi ecranul telefonului tau cu o folie de protectie ieftina si buna. Daca nu ai aproape un service in care sa poti monta aceasta folie, ti-am explicat noi pe #blog cum sa aplici o folie de protectie pentru telefonul tau.

Este esential sa stii ca o folie de protectie reprezinta de fapt prima linie de aparare impotriva zgarieturilor si eventualelor fisuri ale ecranului telefonului tau. Mai nou, aceste folii sunt atat de bine construite incat ele eu capacitatea reala de a imbunatati ecranul tactic al smartphone-ului. Aceste „scuturi” subtiri si adezive sunt foarte ieftine, iar atunci cand sunt aplicate corespunzator pe telefon, pot dura destul de mult. 2018 aduce si primele folii de protectie pentru ecrane cu sticla curbata, dar si asa numitele sticle securizate, din materiale super rezistente la impact si acoperite cu strat oleofobic.

Acestea asigura un plus de rezistenta in cazul socurilor sau zgarieturilor, sunt foarte usor de aplicat, includ rezistenta de tip 9H si garanteaza o rezistenta mai mare in timp.

folie protectie

Folie Protectie Samsung Galaxy S9 Plus FullGlue PT

In oferta noastra de folii de protectie vei gasi astfel de accesorii pentru telefonul tau, indiferent de modelul sau numele producatorului. Trebuie sa stii exact ce cauti si sa ai rabdare sa gasesti cea mai buna oferta pentru telefonul tau. Profita in aceasta perioada de reducerile la folii de protectie de pe catmobile.ro si nu uita ca la o comanda de 49 de lei, beneficiezi de transport gratuit in orice localitate.

#1 Huse telefoane

Cel mai important accesoriu din acest Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta este husa de telefon. Un telefon care arata foarte bine va fi mereu expus riscului, la fel cum un telefon suficient de rezistent poate fi supus erorilor neprevazute ale proprietarului si automat pasibil de zgarieturi, lovituri puternice sau defectiuni tehnice cauzate de cazaturi sau alte socuri.

Cand am cumparat primul meu telefon high-end, mi-a placut atat de mult design-ul sau incat mi-am zis ca e perfect inutil sa-l acopar. Era o teorie gresita pentru ca husele de protectie din zilele noastre nu ii modifica deloc aspectul (in cele mai multe cazuri) ci, din contra ii acorda o nota puternica de personalitate, si de multe ori ii pastreaza design-ul.

Mai mult decat atat, o husa de telefon buna nu impiedica accesarea device-ului (care devine tot mai facila de la an la an) dar ii garanteaza o protectie suplimentara si o durabilitate mai mare.

Husa Samsung

Husa Samsung

Pe piata exista tot felul de huse telefoane pentru toate gusturile astfel ca poti alege intre huse transparente, huse de tip carte, huse colorate in diverse culori, huse originale si asa mai departe. Totul tine de preferintele tale, iar rolul lor esential si motivatia pentru care le-am inclus pe prima pozitie in acest Top 5 accesorii telefoane se leaga de partea de protectie impotriva socurilor, loviturilor puternice, amprentelor, contactului cu apa si asa mai departe.

Husele de telefon de pe #catmobile se potrivesc perfect modelelor carora le sunt dedicate si nu permit desprinderea accidentala a acestora. Aspectul si calitatea lor sunt deosebite, iar preturile sunt cele mai bune de pe piata. La noi gasesti huse Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi, OnePlus, Allview, Sony, Nokia, LG, Lenovo si asa mai departe, pentru ca gama noastra de produse si accesorii de acest tip acopera majoritatea telefoanelor disponibile pe piata in Romania.

Pentru ca telefonul tau sa supravietuiasca si sa-si creasca durabilitatea si nivelul de protectie, o husa de telefon devine cel mai important accesoriu posibil si fara indoiala si cel mai important din acest Top 5 accesorii telefoane pentru o experienta perfecta.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Diverse
Product Name
Accesorii telefoane