Top list

Top 3 telefoane Samsung lansate în 2021

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 2 ani

Samsung a lansat 29 de modele repartizate pe toate segmentele de preț în 2021. Cu o gamă largă de modele, ce a făcut Samsung corect și unde a mers prost? și care au fost cele mai bune smartphone-uri lansate de Samsung în 2021. Să ne aprofundăm în călătoria Samsung pentru acest an cu acest articol referitor la top 3 telefoane Samsung lansate în 2021.

Înainte de a intra însă în detalii, nu uita să arunci o privire peste cele mai noi oferte de huse Samsung de pe CatMobile. S-ar putea să găsești într-un timp record accesoriul cel mai potrivit pentru telefonul tău Samsung.

Top 3 telefoane Samsung lansate în 2021: jocul cifrelor

Așa cum spuneam și mai sus, compania Samsung a lansat nu mai puțin de 29 de modele în 2021. Este un număr mare de telefoane lansat în acest an, comparativ cu portofoliul din 2020, atunci când grupul sud coreean a oferit 21 de modele pieței.

Dacă facem însă un bilanț general și includem toate variantele lansate pentru aceste modele de telefon, Samsung ajunge la impresionanta cifră de 53 de telefoane lansat în acest an. Ele trebuie însă împărțite în diferite segmente de preț, iar noi am ales să le selectăm astfel: modele Samsung sub 900 de lei, modele de telefon Samsung între 900 și 1800 de lei, modele Samsung între 1800 de lei și 2600 de lei și, în final, cele care costă peste 2600 de lei. Înainte de top 3 telefoane Samsung lansate în 2021 trebuie să ținem cont de cele 20 de telefoane lansate în primul segment de piață, dar și de cele 17 dispozitive lansate în cel de-al doilea segment de piață. Acestea reprezintă o cotă de 38%, respectiv 32% pentru toate device-urile lansate de Samsung în acest an. Aceste două segmente au rămas puncte cheie de focalizare pentru brand pe tot parcursul anului. Cinci dintre handset-uri au fost incluse în cel de-al treilea segment de piață și un total de 11 device-uri au intrat în cel de-al patrulea segment, reprezentând o cotă de 21% din share.

De-a lungul călătoriei Samsung din acest an, telefoanele pliabile au rămas un element cheie, iar marca a transformat cu adevărat factorul de formă pliabil de la a fi un prototip la un produs comercial. Galaxy Z Fold a avut trei variante, în timp ce Z Flip a avut a doua sa în acest an. Iar acesta din urmă pare să atragă mai multă atenție pe tot globul.

În plus, Samsung și-a reinterpretat cumva, cu adevărat, telefoanele inteligente din seria A în și le-a ferit să nu fie zdrobite de povara seriei M și a seriei S, odată cu lansarea Galaxy A52 și A72, care au acționat ca polivalente în segmentele lor respective. Mai mult, portofoliul de smartphone-uri de gamă medie al Samsung a fost consolidat odată cu lansarea unor telefoane excelente precum modelul Galaxy M52. Aceste telefoane au venit cu afișaje de calitate, baterii mari și bune, camere foto super ok pentru segmentul de piață și multe altele. În ceea ce privește ratarile, nu am putea spune că se remarcă ceva în mod special la Samsung, ci că mai degrabă este un detaliu întâlnit la fiecare brand în care telefoanele emblematice ating un punct de saturație. Spre exemplu am putut observa nimic unic implementat în seria lor S21. O dezamăgire considerabilă a fost excluderea seriei Note din portofoliul de smartphone-uri Samsung din 2021. S-a simțit ca o oportunitate ratată, deoarece seria Galaxy Note a fost acea serie de smartphone-uri care ieșea mereu în evidență din mulțime. Și, în sfârșit, Samsung a lansat 20 de dispozitive în segmentul bugetar sub 900-1000 de lei, dar niciunul dintre aceste smartphone-uri nu a putut concura puternic cu Xiaomi și Realme.

Top 3 telefoane Samsung lansate în 2021

Între cele 29 de modele de telefon lansate în acest an, Samsung a avut în mod evident câteva vârfuri. Le vom analiza și noi pe scurt în acest top 3 telefoane Samsung lansate în 2021.

3. Samsung Galaxy S21 Ultra

Este modelul pe care îl vrei dacă îți plac flagship-urile, dar nu vrei să fie pliabile. Galaxy S21 Ultra este o alegere evidentă în acest caz, pentru că îndeplinește tot ceea ce ține de un flagship adevărat. Vezi cele mai bune huse pentru Galaxy S21 Ultra

2. Samsung Galaxy Z Flip3

Galaxy Z Flip3 ar fi putut fi primul în top 3 telefoane Samsung lansate în 2021, dar pentru că principalul său accent a fost mai degrabă pe aspectul dispozitivului decât pe utilitate, am pus dispozitivul pe a doua poziție. Vezi cele mai bune huse pentru Galaxy Z Flip3

1. Samsung Galaxy Z Fold3

Z Fold3 pare că poate să dețină prima poziție în top 3 telefoane Samsung lansate în 2021 exact pentru că plusează la nivel de utilitate, acolo unde Z Flip3 nu o face la fel de impresionant.

În cazul Z Flip3 ești obligat să deschizi device-ul de fiecare dată când vrei să efectuezi un apel sau să utilizezi dispozitivul în mod normal, ceea ce ar putea deveni enervant uneori. Z Fold3 are un afișaj Dynamic AMOLED 2x de 6,2 inchi de 120 Hz și un afișaj mai mare care se poate folosi în mai multe scopuri. Drept urmare, smartphone-ul are unicitate, valoare de utilitate, camere grozave, autonomie decentă a bateriei și, de asemenea, o cameră sub afișaj. Motiv pentru care l-am plasat pe prima poziție în top 3 telefoane Samsung lansate în 2021. Vezi cele mai bune huse pentru Galaxy Z Fold3

Și asta a fost tot pentru buletinul nostru legat de Samsung. Cu toate acestea, ne așteptăm la câteva lucruri mari de la companie anul viitor, inclusiv noua generație de pliabile și seria S22 pentru care vedem deja o mulțime de informații scurse. Tu cum ai alcătui top 3 telefoane Samsung în 2021?