Top list

Top 3 telefoane Oppo lansate în 2021

Home  »  Top list

catmobile

acum 2 ani

Top 3 telefoane Oppo lansate în 2021 – Oppo a crescut enorm în ultimii ani chiar și pe segmentul premium, dar în 2021 s-a axat foarte mult pe telefoanele de buget și mid-range. Cei de la Oppo au reușit cumva să facă astfel concurență serioasă unor producători ca Samsung, Vivo, OnePlus și alții. Pe de altă parte, Recent, Oppo a anunțat primul său telefon pliabil despre care am scris și noi zilele trecute pe blog. Cum a arătat anul pentru Oppo, vedem în cele ce urmează.

Oppo – Jocul Cifrelor în 2021

Pe parcursul acestui an trecut, Oppo a lansat un total de 14 smartphone-uri cu 19 variante ale acestor dispozitive. Dintre aceste 19 variante, 5 dispozitive aveau prețuri sub 1000 de lei, 11 aveau prețuri între 1000 și 1800 de lei, în timp ce 3 dintre smartphone-uri aveau prețuri între 1800 și 3000 de lei.

Avantajul major sau o adevărată lovitură pentru Oppo anul acesta a fost fuziunea cu OnePlus. În timp ce OnePlus are deja o bază de fani foarte mare la nivel global și o imagine de marcă care a fost unică în comparație cu alți producători de smartphone-uri Android, fuziunea sa cu Oppo a dus la o marcă generală și mai mare, în care Oppo se află în mod clar pe scaunul șoferului și poate duce OnePlus oriunde.

În plus, Oppo și-a menținut poziția pe piața indiană în 2021, chiar dacă nu a lansat niciun smartphone emblematic de mare profil. În India, Oppo s-a consacrat drept un producător important, această piață fiind una dintre cele mai căutate în special datorită bazei uriașe de clienți. Poziția sa nu a scăzut ca brand în țară și a rămas stabilă pe tot parcursul anului 2021. Considerăm că Oppo se află într-o poziție în care simte că nu trebuie să facă ceva mare pentru a atrage atenția de la cumpărători sau pentru a crește. Brandul s-a concentrat, de asemenea, pe lansarea de produse din gama medie, unde cumpărătorii cumpără de obicei smartphone-uri pentru utilizare pe termen lung. Aceste produse au fost suficient de puternice pentru a concura cu Xiaomi și Samsung, producători care și-au creat o bună reputație de-a lungul timpului.

Vorbind despre rateuri, Oppo a păstrat un profil scăzut în acest an, iar singurele subiecte majore care s-au învârtit în jurul companiei au fost software-ul acesteia – ColorOS și fuziunea cu OnePlus. Care au fost însă cele mai tari telefoane lansate de Oppo în acest an? Ai mai jos un Top 3 telefoane Oppo lansate în 2021. Detalii, imediat.

Top 3 telefoane Oppo lansate în 2021

#3 Oppo A54

Unul dintre cele mai bine vândute telefoane de către Oppo în acest an. Un dispozitiv de buget lansat cu un preț de pornire care a depășit cu puțin 700 de lei, avea un design decent, cu camere și afișaj bune. Per total, dispozitivul și-a meritat prețul.

 

#2 Oppo F19 Pro

Un telefon ceva mai scump decât Oppo A54, dar care de asemenea s-a bucurat de un succes aproape imediat. Oppo F19 Pro a plecat de la 1200 de lei și este genul de telefon care verifică toate casuțele, fie că este vorba despre camere grozave sau un design subțire.

#1 Oppo Reno 6 Pro 5G

Lovitura incontestabilă a producătorului din aces an, Oppo Reno 6 Pro a fost singurul device high-end lansat de Opppo în 2021. A venit cu un procesor MediaTek Dimensity 1200 și a fost considerat un telefon de tip flagship. Printre atuurile sale: camere foto bune și un aspect extrem de elegant, cu finisaje premium. Ocupă prima poziție în acest top 3 telefoane Oppo lansate în 2021

Oppo este o companie care tace și face. Cel puțin asta este prima impresie pe care o ai despre un producător aparent necunoscut până acum 2-3 ani. Odată cu lansarea primului său pliabil, se pare că 2022 va fi un an mare pentru companie.