Top list

Top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 2 ani

Top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021 ➡ Unul dintre cele mai puternice branduri din China atunci când vine vorba despre smartphone-uri, OnePlus a avut un 2021 cu suișuri și coborâșuri. În acest anm brandul a trecut printr-o reviziuire semnificativă a strategiei sale, una pentru care a primit mai multe răspunsuri din partea pieței, de cele mai multe ori, diferite. Cum s-a descurcat producătorul chinez în anul pe care ne pregătim să-l încheiem și cum arată top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021 vedem în cele ce urmează.

OnePlus 2021: Jocul cifrelor

Am aruncat deja o privire peste cele mai bune telefoane lansate de Samsung și Oppo în 2021, iar acum a venit rândul celor de la OnePlus. În cazul acestei companii nu vorbim de un număr la fel de mare de telefoane lansate pe piață în acest an, tocmai pentru că OnePlus are o strategie diferită.

În acest an, OnePlus a lansat pe piață șase smartphone-uri cu 13 variante diferite ale acestoria. Cinci dintre variante au avut prețuri între 800 și 1800 de lei. Alte patru variante au costat între 1800 de lei și 2600 de lei, iar ultimele patru versiuni au avut prețuri mai mari de 2.600 de lei.

OnePlus în 2021 a arătat cât de multă importanță o are India pentru produsele sale, deoarece și-a extins portofoliul destul de mult în această zonă, ceea ce este un succes major pentru companie. Nu numai că au introdus un smartphone din seria 9 exclusiv în India (OnePlus 9R), dar au lansat și trei dispozitive din seria Nord, astfel încât consumatorii să aibă posibilitatea de a cumpăra un dispozitiv OnePlus atât în segmentul de gamă medie, cât și în segmentul emblematic. O strategie diferită, abordată oarecum în mod surprinzător de către producătorul chinez, dar care se prea poate să fi prins bine companiei, mai ales că vorbim de a doua cea mai importantă piață de desfacere din lume în acest moment.

OnePlus și-a extins portofoliul și și-a extins consumatorii demografici țintă cu seria sa Nord. Acolo unde varianta clasică OnePlus Nord nu a ajuns, au făcut-o dispozitive ca Nord 2 și Nord CE, care au în mod clar o poziție bună și atrag în mare parte studenții care caută un dispozitiv elegant, dar cu performanță ridicată.

Pe de altă parte, OnePlus a anunțat cât se poate de clar în trecut că nu va intra în segmentul bugetar și va funcționa în primul rând în zona telefoanelor medii și a flagship-urilor, acolo unde poate oferi consumatorilor săi smartphone-uri cu un raport calitate-preț bun. Astfel, în acest an, OnePlus s-a ținut de cuvânt și a lansat dispozitive doar pe două segmente, ceea ce credem că este o mișcare bună a brandului.

În ceea ce privește partea mai puțin plăcută a lucrurilor pentru OnePlus în 2021, am putea spune că încercarea pe care au făcut-o în zona de software nu a fost tocmai reușită. Interfața sa era apreciată în trecut pentru originalitate și caracteristicile sale aproape stock. Nou interfață care a venit cu baza de cod ColorOS a avut probleme în special pentru OnePlus 9 și 9 Pro. Noul software arăta și ca o clonă ColorOS și nu mai era OxygenOS.

O altă mișcare despre care putem spune că nu a fost tocmai inspirată a fost aceea că OnePlus și-a extins gama atât de mult încât accentul a început să se mute în alte zone ceea ce face cam dificil pentru brand să țină pasul. Anterior, marca obișnuia să aplice strategia Apple lansând unul, două, trei telefoane premium pe an, o strategie care s-a pliat bine pe interesele producătorului. Au rezultat servicii și actualizări bune, despre care specialiștii cred că s-au pierdut acum, odată cu direcționarea atenției către mai multe segmente de piață.

Mai mult, din cauza fuziunii sale cu Oppo, consumatorii au fost confuzi spre sfârșitul anului, fără să știe exact dacă achiziționat un dispozitiv OnePlus sau un telefon Oppo, deoarece OnePlus nu a fost atât de eficient în a comunica cu privire la ceea ce se întâmplă și de ce se întâmplă în ceea ce privește Oppo. Dar, astea sunt alte discuții despre care nu are rost să vorbim atât de mult. Poate cel mai important este să vedem cum arată în opinia noastră top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021.

Top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021

#3 OnePlus 9R

În opinia noastră, modelul OnePlus 9R este al treilea cel mai bun telefon lansat de Oppo în acest an. Este o propunere accesibilă ca preț și pentru un telefon care a fost promovat ca un smartphone dedicat gaming-ului merită achiziția. Mai multe detalii despre acest device găsești la noi pe blog

#2 OnePlus 9 Pro

Cu OnePlus 9 Pro, brandul a dovedit de ce este capabil. Acesta a colaborat cu Hasselblad și a oferit o mulțime de caracteristici ale camerei care erau unice pentru seria 9. Mai mult, avea tot ce are nevoie o navă emblematică, inclusiv difuzoare stereo, performanță tactilă excelentă, afișaj curbat, performanță de cel mai înalt nivel și multe altele.

#1 OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 a fost cel mai bun smartphone lansat de OnePlus anul acesta, care a venit cu același senzor de cameră ca și flagship-ul OnePlus 9, dar în gama medie și a avut, de asemenea, un aspect grozav pentru preț. Drept urmare, a atras tinerii și, mai târziu, în cursul anului, a oferit o altă opțiune de design interesantă cu OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition, care a venit cu un panou din spate care strălucește în întuneric. Este smartphone-ul care ocupă prima poziție în top 3 telefoane OnePlus lansate în 2021 și se pare că și device-ul care se bucură de cel mai mare impact pe piață în acest moment din partea producătorului.

OnePlus ne-a oferit o mulțime de opțiuni bune anul acesta din care să alegem și cu seria OnePlus 10 la doar câteva săptămâni distanță, va fi interesant de văzut ceea ce ne oferă producătorul în viitor.