Stiri, Top list

TOP 3: Cele mai bune telefoane chinezesti in 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai bune telefoane chinezesti sunt disponibile si in Romania, iar noi ne-am gandit ca un top 3 al celor mai bune astfel de dispozitive ne-ar si v-ar prinde foarte bine. Stim deja ca piata de telefoane mobile din China este una la mare moda si pare sa fie o piata menita sa asigure telefoane cu specificatii excelente la preturi mult mai decente.

Citeste si »»  Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018

Americanii le numesc „flagship killers” intr-un veritabil exercitiu de invidie, insa una peste alta, aceste dispozitive ating un numar impresionant de vanzari tocmai pentru ca sunt de o foarte buna calitate si au preturi mai mici decat brandurile de top din domeniu. Care sunt insa cele mai bune telefoane chinezesti pe care le putem achizitiona in acest debut de 2017, aflam in continuare.

TOP 3: Cele mai bune telefoane chinezesti in 2017

TOP 3: Cele mai bune telefoane chinezesti in 2017

Care sunt cele mai bune telefoane chinezesti in 2017? Pare o intrebare simpla, dar raspunsul nu e chiar atat de simplu. Ne putem gandi la mai multe variante de smartphone-uri produse pe piata din China si putem propune in functie de mai multe criterii. Vom incerca insa sa va facem cele trei recomandari tinand cont de caracteristicile telefoanelor, de preturile lor, de durabilitate, stabilitate si constructie. Si da, vom tine cont si de compania care le produce. Dar mai putin ca in alte situatii. Cele mai bun telefoane chinezesti in 2017 nu este un subiect facil, pentru ca in aceasta categorie cu siguranta pot intra macar 10 astfel de dispozitie. Noi ne-am oprit la trei dintre ele pe care le consideram cele mai accesibile si mai valoroase in acest debut de an. Asadar: cele mai bune telefoane chinezesti la inceput de 2017 sunt:

1. OnePlus 3T (recenzie aici)
2. Xiaomi Mi5s (recenzie aici)
3. Xiaomi Mi Note 2 (recenzie aici)

Specificatii cheie

Cele mai bune telefoane chinezesti pe care le-am gasit disponibile pentru dumneavoastra folosesc toate acelasi tip de procesor. Este vorba despre Snapdragon 821 de la Qualcomm, „vedeta” incontestabila a sezonului trecut. Atat OnePlus 3T, cat si Xiaomi Mi5s si Xiaomi Mi Note 2 sunt motorizare de Snapdragon 821, alaturi de capacitati de stocare diferite si memorii RAM diferite. La capitolul RAM, cel mai bine am putea spune ca stau OnePlus 3T si Xiaomi Mi Note 2, care in formula standard acceseaza 6GB RAM alaturi de un spatiu de stocare care incepe de la 64GB, dar poate ajunge si la 128 GB in versiunea cea mai scumpa. Xiaomi Mi5s are la baza 3 sau 4 GB de RAM, dar asta nu il face un telefon mai slab decat celelalte doua.

Sistemul de operare folosit de toate aceste trei terminale este Android 6.0 Marshmallow, foarte, dar foarte bine optimizat pe toate. OnePlus 3T foloseste interfata grafica OxygenOS care mi se pare una dintre cele mai interesante de pe piata in acest moment. Cele doua terminale Xiaomi au sprijin de la arhicunoscutul MIUI 8.0, cel care se afla in topul preferintelor multora dintre dumneavoastra.

Cum stam la capitolul baterie (acumulator)? Ei bine, Xiaomi Mi Note 2, telefonul din clasamentul nostru cu cel mai mare ecran, este si cel care are cea mai generoasa baterie. Este vorba despre un acumulator de 4070 mAh, superior ca si capacitate bateriilor celorlalte doua terminale. Totusi, cea mai buna baterie conform testelor o are OnePlus 3T, care este sustinut de un acumulator de 3400 mAh. Xiaomi Mi5s se bazeaza pe o baterie de 3100 mAh si ea de o foarte buna calitate.

De ce sa cumperi telefoane chinezesti?

Nu mi se pare atat de greu sa raspunzi la aceasta intrebare. Lucrurile se aseaza simplu atunci cand te gandesti la avantajele pe care le ofera telefoanele produse in China, asa ca eu iti voi sugera primele trei avantaje evidente pe care le am la indemana:

  • – pret excelent pentru calitatea pe care o au aceste dispozitive
  • – specificatii de top
  • – faptul ca majoritatea smartphone-urilor chinezesti bine cotate sunt de tip dual-SIM

Preturile pentru cele mai bune telefoane chinezesti in 2017

Xiaomi Mi Note 2 este un smartphone destul de scump. Pentru a-l achizitiona in Romania va trebui sa scoti din buzunar 3300 de lei, suma pe care si noi am gasit-o ca fiind cea mai buna oferta de pe piata pentru varianta cea mai completa. OnePlus 3T nu este nici el un smartphone ieftin, dar pentru el am gasit un pret destul de echilibrat: 2500 de lei la Evomag. Cel mai accesibil dintre aceste trei telefoane propuse de noi este Xiaomi Mi5s, smartphone pe care la acelasi magazin Evomag il poti achizitiona cu 2000 de lei. Versiunea cu 32 GB poate fi achizitionata pentru 1764 de lei de pe site-ul Cel.ro. Am tinut cont evident si de aceste detalii cand am intocmit clasamentul pentru cele mai bune telefoane chinezesti, pentru ca si daca vrem, si daca nu vrem, pentru noi romanii aceste amanunte raman destul de importante.

Cum accesorizam aceste telefoane?

Fara indoiala, atunci cand investim o suma importanta in astfel de dispozitive, chiar daca in timp suma va deveni o investitie, grija principala se leaga de felul in care vom reusi sau nu le le protejam. Catmobile Accesories va pune la dispozitie huse si folii de protectie pentru toate cele trei tipuri de telefoane pe care noi le-am inclus in categoria cele mai bune telefoane chinezesti in 2017. Iar preturile noastre sunt extrem de echilibrate indiferent de modelul pe care il veti alege. O husa OnePlus 3T o poti achizitiona cu sume care incep de la 35 de lei. Pentru acelasi telefon va punem la dispozitie folii de protectie OnePlus 3T, dar si sticla securizata OnePlus 3T cu grad ridicat de transparenta si care protejeaza impotriva impacturilor medii si zgarieturilor serioase. Oferta noastra include si huse Xiaomi Mi5S, dar si huse Xiaomi Redmi Note 2 la cele mai bune preturi din Romania.

Summary
TOP 3: Cele mai bune telefoane chinezesti in 2017
Article Name
TOP 3: Cele mai bune telefoane chinezesti in 2017
Description
Cele mai bun telefoane chinezesti in 2017 nu este un subiect facil, pentru ca in aceasta categorie cu siguranta pot intra macar 10 astfel de dispozitie. Noi ne-am oprit la trei dintre ele pe care le consideram cele mai accesibile si mai valoroase in acest debut de an.