Top list

Top 10 telefoane resigilate Emag 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 10 telefoane resigilate Emag 2018 » » Cei de la Emag ofera telefoane resigilitate la preturi foarte bune in aceasta perioada de debut a anului. Pe scurt, puteti profita de reducerile ce pot varia de la cativa lei pana la 50% din preturile oficiale ale terminalelor vizate si va puteti asigura un handset atractiv la un pret foarte bun.

Ne-am gandit la un top 10 telefoane resigilate Emag din dorinta de a va ajuta sa economisiti niste bani, insa, pe buna dreptate, multi dintre dumneavoastra se vor intreba daca o astfel de alegere merita facuta, ce fel de riscuri presupune si ce inseamna de fapt „telefon resigiliat”.

Ce inseamna de fapt aceste telefoane resigilitate

Foarte multa lume considera ca aceste produse au preturile umflate destul de pompos in perioada in care se lanseaza oficial.

Ulterior, preturile scad, iar multe telefoane care primesc sintagma „resigilate” par mult mai aproape de pretul real al telefonului, pe care, evident, acesta nu-l primeste atunci cand producatorul il oficializeaza.

Revenind insa la esential, un telefon resigilat este acel telefon care nu mai este in starea in care producatorul l-a livrat. Adica, nu mai este sigilat.

Situatiile e drept sunt destul de diferite, iar respectivul telefon poate avea defecte (majoritatea reparabile) sau pur si simplu nu mai este livrat intr-o cutile sigiliata complet.

Top 10 telefoane resigilate Emag 2018

Acesta este cel mai fericit dintre cazuri, iar cei de la Emag obisnuiesc sa vanda des astfel de produse. Spre exemplu, pentru o simpla fotografie pe care Emag o urca pe site e firesc sa deschida un astfel de telefon, pe care ulterior il scoate la vanzare la un pret mai mic.

Aceeasi situatie se aplica si telefoanelor care apar in showroom sau care sunt disponibile pentru a fi testate de catre specialistii companiei. Sa nu va mire daca un telefon resigiliat pe care il cumparati la o reducere de 40% va avea o zgarietura pe spate, dar bucurati-va, pentru ca s-ar putea sa fie singurul defect evident al sau si motivul principal pentru care Emag il listeaza ca produs resigilat.

Merita sa cumperi telefoane resigilate de la ei? Raspunsul, in marea majoritate a cazurilor, este da. Pentru ca Emag ofera garantie oficiala la fel ca unui produs nou.

Eventual, in cea mai neplacuta dintre situatii, puteti returna produsul si n-ati pierdut practic nimic. De aceea ne-am si oprit asupra acestui top 10 telefoane resigilate Emag, pentru ca rasfoind oferta lor din aceasta perioada am observat cateva telefoane atractive. Sa le trecem in revista!

Top 10 telefoane resigilate Emag 2018 (ianuarie)

1. iPhone X

Vedeta sfarsitului de an 2017, flagship-ul celor de la Apple, apare la rubrica resigilat de la Emag si automat in acest top 10 telefoane resigilate Emag. Spectaculosul device are o reducere de 12% si poate fi cumparat pentru 4.749 lei. Economisesti teoretic 650 de lei. Apoi ne poti apela si-ti vom oferi o husa iPhone X de cea mai buna calitate pentru a-ti proteja investitia. Device-ul poate fi achizitionat de aici.

2. Samsung Galaxy S8 Plus

Telefonul beneficiaza de o reducere atractiva de 14%, ceea ce inseamna ca puteti cumpara acest telefon resigilat pentru 2.896 lei. Aruncati o privire peste acest produs, aici.

3. Samsung Galaxy S8

Intra si el in top 10 telefoane resigilate Emag din acest an si il puteti cumpara pentru doar 2.749 de lei, cu o reducere de 13%. Vezi detalii despre acest telefon resigilat, aici. De asemenea, daca esti interesat de achizitionarea de huse Samsung Galaxy S8+, Galaxy S8 Plus poti profita de reducerile pe care le gasesti pe site-ul nostru in aceasta perioada.

4. Samsung Galaxy S6 Edge

A fost unul dintre marile succese ale companiei dupa lansarea sa. Ramane in continuare un handset foarte atractiv, iar cei de la Emag il ofera la o reducere de 150 de lei, ceea ce inseamna ca va trebui sa platiti pentru el 2.049 lei. Amanunte despre oferta pentru acest produs, aici.

5. Huawei Mate 9

Unul dintre produsele de top de la Huawei are o reducere de 18% pe Emag. Cumperi acest telefon resigilat si platesti acum pentru el doar 2.029 lei. Gasesti detalii, aici.

Top 10 telefoane resigilate Emag 2018 (1)

6. Samsung Galaxy S7

La fel ca si la S6 Edge, Emag asigura o reducere de 140 de lei, pentru un S7 resigilat care va costa 1.659 de lei. Oferta emag pentru acest telefon resigilat, aici.

7. Allview X3 Soul Pro

Una dintre cele mai atractive reducere de pe site in acest moment, X3 Soul Pro de la Allview costa doar 1.449 de lei resigilat. Asta inseamna o reducere de 37%! Acest telefon resigiliat il gasesti aici.

8. Lenovo Phab 2 Pro

Versiunea 4G dew 64 GB este un dual sim excelent care primeste acum o reducere masiva. Resigilat, acest device va costa la Emag 1.079 lei, fata de 1.899 cat are el pret de lista. Lenovo Phab 2 Pro resigilat la reducere il gasesti, aici.

9. Sony Xperia XA1

Pe culoarea roz, acest splendid si valoros device mid-range de la Sony costa doar 939 lei in versiunea sa resigilata. O poti achizitiona de aici.

10. Samsung Galaxy A5 2017

Unul dintre cele mai bune mid-range-uri de pe piata, device-ul nu are o reducere atat de mare la sectiunea resigilat: costa 1.339 de lei, fata de pretul de lista 1.459 lei. Oferta pentru acest device, aici.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 3 votes