Top list

Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018 »» Care sunt cele mai bune zece telefoane din oferta Telekom ro, ce preturi au ele si care este cea mai buna varianta de achizitionare a lor.

Foarte multe telefoane Telekom in aceasta perioada in oferta companiei, astfel ca ne-am gandit sa va sarim in ajutor si sa va oferim un top, care sa va ajute sa va hotarati in privinta celei mai bune optiuni disponibile. Operatorul are un portofoliu bogat in acest an, astfel ca puteti face usor saltul de la telefoane Telekom ieftine si bune, la telefoane Telekom iPhone sau Samsung. Totul tine pana la urma de preferinte, de buget si de oportunitati. Noi ne-am gandit ca n-ar fi rau sa le punem pe toate cap la cap si sa va oferim acest, asa numit, Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. Inainte de a trece insa la concret, va oferim cateva informatii importante despre cele mai noi oferte Telekom la telefoane. Despre unele poate ati aflat deja, in timp ce altele s-ar putea sa reprezinte noutati importante, pe care ne bucuram sa vi le aducem la cunostinta.

Telefoane Telekom abonament

Daca ai ajuns aici pentru ca esti interesat de telefoane Telekom la abonament nou, e bine sa stii ce tipuri de abonament iti pune la dispozitie operatorul. Cea mai accesibila oferta este Mobil 5, adica un abonament care iti ofera nelimitat minute nationale, trafic de date inclus de 1.5Gb si 500 de SMS-uri nationale, la un pret de 7 euro pe luna.

Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018 (1)

Pentru trei euro in plus pe luna, poti face trecerea la Mobil 8, adica un abonament care include de asemenea minute nationale nelimitat, dar si 100 minute internationale, 1000 de SMS-uri nationalei si trafic de date inclus de 2.5Gb. La abonamentul Mobil 11 platesti 13 euro pe luna pentru 3Gb trafic de date inclus, 300 de minute internationale si un numar nelimitat de SMS-uri si minute nationale. In timp ce abonamentul cel mai scump al producatorului (Mobil 16), ajunge la 16 euro pe luna si iti asigura 600 de minute internationale, 5 GB trafic de date inclus si un numar de asemenea nelimitat de minute si SMS-uri nationale.

Oferta portare Telekom

Telefoane Telekom portare pare sa fie una dintre cautarile cele mai relevante de pe Google, atunci cand esti interesat de oferta portare Telekon. E firesc sa fie asa, pentru ca portarea numarului intr-o noua (alta) retea a devenit un trend dupa 2015 in Romania, iar companiile se intrec in a face oferte cat mai avantajoase pentru a castiga clienti noi.

Pe site-ul Telekom ro vei gasi detalii despre toate telefoanele incluse in oferta portare Telekom, precum si toate modelele de telefoane la 1 Leu, pe care operatorul le ofera. Printre ele, modele interesante precum Nokia 2, Samsung Galaxy J7 2017 sau Huawei P9 Lite Mini. Daca alegi sa treci in reteaua lor, cei de la Telekom Romania iti ofera net 4G Nelimitat la numai 5 euro pe luna. Interesant este ca poti face portarea de oriunde, chiar si de acasa.

E suficient sa accesezi site-ul companiei, sa completezi un formular si dupa ce vei fi contactat de un angajat poti merge direct in magazin pentru a semna documentatia necesara. Mi s-a parut o idee buna, pentru ca scapi de iritantele cozi din pop-uri.

Telefoane abonament Germanos

Daca n-ai citit inca stirea pe site-ul nostru, e cazul sa-ti reamintim: magazinele Germanos au devenit Telekom. Pe finalul anului trecut, cei de la Telekom demarasera deja lucrarile de inlocuire a elementelor de identitate de marca, iar perioada de tranzitie s-a dovedit a fi una scurta. Prin urmare, astazi, daca esti interesat de telefoane la abonament Germanos, ajungi practic pe o alta filiera tot in sanul familiei Telekom. Recunosc, n-am fost prea impresionat de oferta pe care am gasit-o pe site-ul Germanos, insa o puteti rasfoi si voi si, cine stie, poate anumite detalii care mie nu mi-au atras atentia, o vor face pentru dumneavoastra. Noi ne indreptam spre Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018.

Telefoane Telekom ieftine

Dar, pentru ca n-am putut include totusi in acest Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018 anumite telefoane Telekom ieftine sau presupuse a fi ceva mai accesibile ca pret, va facem la aceasta rubrica, trei recomandari. Modelul Nokia 3 dual sim, poate fi achizitionat de la Telekom Romania la abonament pentru 1 Leu, in timp ce iPhone SE de 16 Gb va costa 548 de lei la abonament Mobil 16. Super atractiv, pare sa fie si modelul P Smart care costa 299 de lei la abonament Telekom. Un review Huawei P Smart gasiti si pe blogul nostru, pentru a va edifica in privinta terminalului.

Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018 – Ghidul tau pentru oferta de telefoane Telekom din acest an

Am incercat sa alcatuim un Top 10 care sa va ajute sa va hotarati in privinta celei mai bune oferte de la Telekom. Din acest motiv, anumite telefoane bune pe care operatorul le pune la dispozitia dumneavoastra, dar pe care le-am considerat a nu avea un pret avantajos, nu au prins acest Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. Iata care sunt cele mai bune zece telefoane din oferta Telekom ro si ce preturi au ele, la data redactarii acestui articol.

1. iPhone X de 64 Gb

Varful de gama de la Apple, poate fi achizitionat in varianta sa de 64 Gb, pentru o suma usor confortabila. Pretul standard al device-ului este de 5.199 de lei, insa operatorul va ofera flagship-ul la 4.399 de lei, cu abonamentul Mobil 16 pe 24 de luni. Acest abonament presupune o suma de 18 euro lunar platiti catre Telekom.

iPhone X Telekom Romania

iPhone X Telekom Romania

iPhone X este cel mai ravnit telefon al momentului si era firesc ca el sa deschida Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. Dincolo de design-ul sau care a dat nastere unui nou trend pe piata, iPhone-ul aniversar impresioneaza prin ecranul sau de 5.8-inch cu rezolutie 2436 x 1125 px (format 19.5:9) , dar si prin procesorul Hexa-Core, Apple A11 Bionic, considerat cel mai puternic din lume la aceasta ora. Echipat cu incarcare wireless si cu o baterie de 2.716 mAh, varful de gama se remarca si prin noul sistem de operare iOS 11, considerat de asemenea cel mai stabil din lume si cel mai bine optimizat. Oferta priveste telefonul cu memorie nativa de 64 Gb (suficienta as spune eu) si cu 3 Gb RAM la bord. Telefonul are camera duala pe spate (12+12mp) si selfie cam de 8mp care poate filma inclusiv 4K.

2. Samsung Galaxy S9 Plus

La acelasi abonament Mobil 16 pe 24 de luni, cu un pret de 3.599 lei, poti achizitiona din oferta Telekom telefoane noul Samsung Galaxy S9 Plus, varful de gama al rivalilor de la Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S9 Plus Telekom Romania

Samsung Galaxy S9 Plus Telekom Romania

Echipat cu un ecran de 6.2-inch (Super AMOLED) si cu un procesor octa-core, Snapdragon 845 (cel mai puternic pentru telefoanele Android). Galaxy S9 Plus este indiscutabil unul dintre cele mai puternice telefoane din lume. Device-ul ruleaza Android 8.0 Oreo din fabrica, are optiuni de conectivitate noi si o baterie de 3.500 mAh. Camera foto principala este duala, iar selfie-cam-ul are o rezolutie de 8 megapixeli. Terminalul are o memorie RAM de 4 Gb si o memorie interna de 64 Gb. Ravnit, fara doar si poate, pentru aspectul sau si pentru configuratia foarte puternica, Galaxy S9 este unul dintre cele mai puternice 3 telefoane din lume la aceasta ora, cand vine vorba de dotari foto. Ba chiar, conform DxOMark, chiar cel mai bun de pe piata la acest capitol.

3. iPhone 8 Plus de 64 Gb

Al doilea terminal al celor de la Apple din Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018 este iPhone 8 Plus de 64 Gb. Lansat de asemenea in septembrie anul trecut, device-ul nu aduce multe imbunatatiri fata de editia Apple 7 Plus, dar ramane un punct de atractie indiscutabil. Operatorul il ofera la 3.299 de lei cu abonament Mobil 16, adica abonamentul de 18 euro pe luna.

iPhone 8 Plus Telekom Romania

iPhone 8 Plus Telekom Romania

iPhone 8 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 px si format clasic 16:9, ruleza iOS 11 din fabrica si este de asemenea echipat cu procesorul Hexa-Core Apple A11 Bionic. Memoria sa RAM atinge 3Gb, iar stocarea de date (pentru acest model) este de 64 Gb. Avem de asemenea camera duala pe iPhone 8 Plus (12+12 mp) si o camera frontala de 8 mp. Telefonul este echipat cu o baterie de 2.691 mAh.

4. Samsung Galaxy Note 8

Inca un telefon de la Samsung, zona high-end, in Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. Device-ul care s-a remarcat inca de la lansare prin aspectul sau spectaculos, poate fi cumparat de la Telekom Romania la abonament Mobil 16, pe 24 de luni (18 euro pe luna). Costa 3.099 de lei si pare sa fie una din ofertele tentante de pe piata pentru acest model de telefon.

Samsung Galaxy Note 8 Telekom Romania

Samsung Galaxy Note 8 Telekom Romania

Lansat in septembrie 2017, Samsung Galaxy Note 8 aduce un ecran de 6.3 – inch Super AMOLED, acoperit de Corning Gorilla Glass 5, cu aspect 18.5:9 si rezolutie 2960 x 1440 pixeli. Device-ul este certificat impotriva apei si prafului, ruleaza Android v7.1 Nougat si foloseste un procesor Exynos 8895, adica cel mai puternic chipset construit de Samsung pana acum. Terminalul are o camera duala pe spate (12+12 mp) si o camera de 8 mp pe fata, pentru selfie-uri si video-calling. Bateria sa are o capacitate de 3.300 mAh.

5. Huawei P20 Pro

Noul varf de gama de la Huawei poate fi achizitionat de la Telekom Romania pentru suma de 2.699 lei, cu abonamentul Mobil 16, pe 24 de luni (18 euro lunar).

Huawei P20 Pro Telekom Romania

Huawei P20 Pro Telekom Romania

Este unul dintre cele mai cautate telefoane ale momentului si foarte probabil, unul dintre cele mai puternice. Huawei P20 Pro se remarca fara discutie prin sistemul Triple Camera de pe spate, asigurat de rezolutii puternice de 40+20+8Mp. Avem pe #blogul nostru un review Huawei P20 Pro care va poate lamuri asupra capacitatilor acestui telefon si a plusurilor sau minusurilor sale.

6. LG G6

Stim deja ca asteptati noul LG G7 ThinQ lansat recent de producatorul sud-coreean, insa in oferta de telefoane Telekom am descoperit la un pret bun, varful de gama de anul trecut. Modelul LG G6 costa 1.399 lei la abonamentul Mobil 16 (18 euro pe luna) si se bucura astfel de un pret bun de achizitie.

LG G6 Telekom Romania

LG G6 Telekom Romania

LG G6 este unul dintre telefoanele importante de anul trecut si cel mai bine vandut dintre telefoanele companiei sud-coreene pe 2017. Se remarca printr-un ecran in format 18:9 cu diagonala de 5.7-inch si procesorul Snapdragon 821, care la un moment dat a fost dedict flagship-urilor Android.

Telefonul ruleaza Android 7.0 Nougat (cu upgrade la Oreo) si are o memorie de 4 Gb RAM. Dotarile foto sunt foarte bune: camera principala este duala (13+13 mp) iar camera frontala are 5 mp si posibilitate de filmare full HD.

7. HTC U Ultra

Lansat la inceputul anului trecut, modelul HTC U Ultra poate fi considerat un handset deja „trecut”. Nu este chiar asa, pentru ca terminalul s-a bucurat de o popularitate neasteptat de mare. In oferta Telekom 2018, acest device costa 1.599 lei la abonamentul Mobil 16, de 18 euro pe luna.

HTC U Ultra Telekom Romania

HTC U Ultra Telekom Romania

Propune un ecran de 5.7 inch in diagonala, cu o procesor Snapdragon 821 si cu o memorie RAM de 4 Gb. Capacitatea acumulatorului sau este de 3.000 de miliamperi, iar sistemul de operare este Android 7.0 Nougat (upgradabil deja la Oreo). Stocarea de date este de 64 Gb. De remarcat ca terminalul are stabilizare optica pe camera de 12 megapixeli si capacitate de filmare 4K. in timp ce selfie-cam-ul are 16 mp, functia auto-hdr si posibilitate de filmare Full HD. HTC U Ultra ramane in continuare un telefon atractiv pentru zona mid-range. Si prinde un loc de seama in Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018

8. Nokia 8

Doar 1.199 de lei la abonamentul Mobil 16 de la Telekom va poate costa Nokia 8, unul dintre cele mai atractive telefoane lansate de HMD Global in 2017.

Nokia 8 Telekom Romania

Nokia 8 Telekom Romania

Device-ul are o constructie foarte buna, bazandu-se pe reputatia Nokia de a gestiona foarte bine materialele pe care le pune in telefoanele sale. In acest caz concret, Nokia 8 are o constructie bazata pe sticla (frontal) si aluminiu din seria 6000 (foarte rezistent, pe spate). Este certificat IP si ofera un ecran de 5.3 inch cu un super procesor Android, Snapdragon 835 si 6 Gb dedicati memoriei RAM. Bateria sa este de asemenea avantajoasa, asigurand o autonomie excelenta, in ciuda capacitatii sale (oarecum ) standar de 3.090 mAh. Pare o oferta atractiva ca raport calitate-pret care justifica aparitia Nokia 8 in Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018

9. Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a intrat recent in oferta Telekom si este unul dintre cele mai noi releas-uri ale companiei sud-coreene. Telefonul poate fi achizitionat pentr 999 de lei la abonamentul Mobil 16, cu doar 18 euro pe luna.

Samsung Galaxy A8 Telekom Romania

Samsung Galaxy A8 Telekom Romania

Galaxy A8 2018 beneficiaza de o constructie din sticla pe spate si pe fata, plus o rama din aluminiu. Certificat IP 68, device-ul este rezistent la contactul au apa si praful . Propune un ecran Super AMOLED de 5.6 -inch cu aspect 18.5:9 si rezolutie 2220 x 1080 pixeli. Procesorul este un model Exynos 7885, octa – core, iar memoria RAM atinge 4 Gb. Stocare de date variaza intre 32 si 64 Gb in timp ce bateria telefonului are o capacitate standard de 3.000 de mah. Un plus pentru Samsung Galaxy A8 (2018) este cel din sectorul foto, terminalul fiind echipat cu camere de 16 megapixeli (pe spate) si 16+8 megapixeli (pe fata). Verifica oferta de huse Samsung Galaxy A8 2018 de pe site-ul nostru, in cazul in care te gandesti serios la acest device.

10. Huawei P20 Lite

Unul dintre cele mai bune telefoane mid-range ca raport calitate pret este Huawei P20 Lite. Foarte probabil, va deveni un best-buy pentru operator si isi merita cu prisosinta prezenta in Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. La abonament Mobil 16, device-ul poate fi cumparat pentru 499 de lei.

Huawei P20 Lite Telekom Romania

Huawei P20 Lite Telekom Romania

Are foarte multe argumente in favoarea sa, pe care te lasam sa le descoperi in acest review Huawei P20 Lite. De asemenea, daca handset-ul iti face cu ochiul, rasfoieste oferta de huse Huawei P20 Lite de pe catmobile.ro.

Acesta este »» Top 10 telefoane in oferta Telekom 2018. Ce parere ai despre propunerile noastre si care dintre ele ti se pare cel mai avantajos?

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 7 votes