Top list

TOP 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019 este un top alcatuit pe baza datelor culese de analistii de la techadvisor.co.uk. Dupa testarea temeinica a anumitor telefoane cu cea mai buna baterie, item-uri care se bucura de o anumita reputatie din acest punct de vedere, cei de la techadvisor.co.uk al alcatuit Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019, un clasament pe care vi-l prezentam si noi, mai jos. Concluzia bine-venita expertilor site-ului este ca in 2019, din ce in ce mai multe smartphone-uri importante de pe piata reusesc sa ofere o durata de viata a bateriilor lor din ce in ce mai buna.

Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019: capacitatea bateriilor explicata de specialisti

Capacitatea bateriei unui telefon mobil este masurata in miliamperi. Cu cat este mai mare aceasta capacitate, cu atat mai mare este autonomia unui device. Dar, telefoanele cu cea mai mare cantitate de miliamperi nu sunt intotdeauna si telefoanele cu cea mai buna durata de viata a bateriei.

Aceasta poate depinde de eficienta procesorului, de software-ul pe care il foloseste device-ul, precum si nivelul utilizatorului, care poate fi unul agresiv sau mai ponderat la utilizarea unui dispozitiv. Telefoanele foarte scumpe au de cele mai multe ori o viteza mai mare de executie precum si ecrane mult mai bune, dar de cele mai multe ori, asta inseamna ca aceste detalii scurteaza durata de viata a bateriei (autonomia unui telefon) explica techadvisor.co.uk.

Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019: ce sa cauti la un telefon care sa-ti asigure o autonomie buna

Telefoanele cu afisaje de calitate (asa cum sunt cele Quad HD) vor scadea durata de viata a bateriei mult mai repede decat telefoanele cu afisaje mai slab cotate, deci care au o rezolutie inferioara.

Trebuie sa acordati prioritate, daca doriti o durata de viata mai lunga a bateriei telefonului, altor detalii, iar asta ne face sa credem ca device-urile din zona mid-range ofera cel mai bun echilibru intre autonomie si performanta. Din fericire, acest amanunt aduce si un alt avantaj: telefonul dumneavoastra va va costa mai putin.

Mai mult, foarte multe telefoane moderne beneficiaza de incarcare rapida. Multe terminale din zona mid-range ofera o durata de viata mare a autonomiei bateriei, dar se intampla ca unele sa nu aiba incarcare rapida. Luati in calcul acest detaliu atunci cand va orientati spre achizitionarea unui telefon al carui principal obiectiv sa fie autonomia.

Citeste articolul de pe un Telefon mobil Samsung Galaxy S10 LITE, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black, care iti va oferi o capacitate a bateriei de 4500 mAh.

Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019: cum s-au facut testele

Pentru a stabili care sunt telefoanele cu cea mai buna baterie de pe piata, cei de la techadvisor.co.uk au folosit functia de testare a bateriei GeekBench 4 pentru a obtine timpul si minutele care ofera autonomia unui device.

In toate testele efectuate, luminozitatea ecranului este setata la acelasi nivel pentru a asigura un test echitabil (120 cd/m2). Telefoanele au fost incarcate complet apoi descarcate, iar ecranul setat sa nu estompeze. De exemplu, dac aun telefon rezista 8:15 minute intr-un test, asta inseamna ca a rezistat 8 ore si 15 minute cu ecranul activat si cu procesele de testare care au rulat. Este un timp foarte bun si un astfel de telefon ti-ar asigura o autonomie de o zi dupa o singura incarcare. Asadar, acesta este Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019.

Locul 10. Sony Xperia XA2 Ultra

Sony Xperia XA2 Ultra este un telefon care nu are o baterie foarte mare, dar care in testele efectuate a obtinut un timp bun: 9 ore si 57 de minute. Cei 3.580 de miliamperi ai bateriei par ca au fost suficienti. Chiar daca are un ecran mare, telefonul are un procesor eficient si un sistem de operare util. In plus, rezolutia ecranului (mai mica decat la telefoanele high-end) il ajuta. Este o alegere buna daca vrei un telefon cu baterie buna, asa ca prinde Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019

Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019 Xperia XA2 Ultra

Locul 9. ASUS ZenFone Max Pro M1

ZenFone Max Pro M1 are o baterie uriasa si asta se vede. Nu mai putin de 5.000 de miliamperi are acumulatorul acestui device, care a scos in testele efectate de techadvisor un timp de 9 ore si 59 de minute. As spune ca are totusi un defect: incarcarea lui se face cam greut. Dar in rest: costa putin, arata bine, se misca eficient si autonomia sa te duce spre doua zile. Not bad!

Locul 8. Google Pixel 3a XL

Cu 3.700 de miliamperi la bord, Pixel 3a XL a scor 10 ore si 8 minute ca timp, ceea ce suna foarte bine. Telefonul iti ofera o experienta Android pura si are o constructie foarte calitativa. Performantele sale sunt solide, iar autonomia suficient de mare. In plus, are aceeasi camera ca Pixel 3 care e mai scump. Merita sa fie inclus in Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019.

Locul 7. Vodafone Smart V10

Pare ciudat, dar nu este. Vodafone Smart V10 prinde Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019 pentru ca are o baterie foarte buna. Telefonul nu arata rau si mai ales, nu costa foarte mult. 3.400 de miliamperi are bateria acestui device, care l-a ajutat sa obtina un timp de 10 ore si 29 de minute in testele efectuate de techadvisor.co.uk. Un timp excelent pentru un telefon cu toate acestea avantaje in spate. El te va ajuta sa ajungi si in a doua zi dupa ce l-ai incarcat o singura data. Trust me!

Locul 6. Huawei Mate 20 X

Deja vorbim despre un „greu” al telefoanelor din acest an. Huawei Mate 20 X este un telefon foarte scump. Flagshipul celor de la Huawei are o baterie uriasa de 5.000 de miliamperi si un ecran mai mare putin decat Mate 20 Pro. Setup-ul camerei este uimitor, performanta spectaculoasa, aspectul foarte atractiv, iar durata de viata a bateriei atrage foarte mult. Nu mai putin de 10 ore si 48 de minute a rezistat in testele efectuate, ceea ce pentru un high-end suna exceptional.

Locul 5. Moto E5 Plus

Ne intoarcem in zona terminalelor accesibile, iar pe locul 5 in Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019 gasim Moto E5 Plus, un telefon care beneficiaza de aportul unei baterii de 5.000 de miliamperi. Are de asemenea un ecran mare, dar te costa mult mai putin decat Mate 20 X. (incomparabil mai putin). Vei sacrifica performanta daca il vei cumpara, dar vorbim despre un device accesibil ca pret, a carui baterie te va tine foarte mult. In testele efectuate el a bifat 11 ore si 22 de minute. Este primul terminal din acest top care ajunge la 11 ore si unul dintre cele mai ieftine din lista.

Locul 4. Huawei P30 Pro

Si, din nou un flagship. Unul dintre cele mai bune de pe piata de altfel. Nu cred ca trebuie sa vorbim prea mult despre cat de bun este P30 Pro de la Huawei. Pentru ca stim cu totii ca este. Dar, daca la nivel de performanta ne asteptam sa fie asa, la nivel de autonomie, P30 Pro surprinde foarte placut. Are aceeasi baterie ca Mate 20 Pro, dar usor imbunatatita. Terminalul te ajuta sa treci de o zi dupa o singura incarcare, iar daca nu il folosesti prea intens s-ar putea sa bifezi chiar doua. Costa mult, asta e clar si trebuie sa stii din star. Vorbim totusi de un varf de gama, un high-end spectaculos. Dar in testele efectuate,bateria sa de 4.200 miliamperi l-a ajutat sa obtina un timp senzational: 11 ore si 30 de minute. Remarcabil!

Locul 3. Huawei Mate 20 Pro

Din nou Huawei, din noua gama Mate. Si da, asa incepe podiumul Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019. Mate 20 Pro este un super telefon! Asta nu mai e niciun secret. Ca el costa si foarte mult, de asemenea nu cred ca mai este un secret. Dar, cu ajutorul bateriei sale de 4.200 miliamperi a obtinut un rezultat foarte bun in testele efectuate: 11 ore si 35 de minute. Este un timp fantastic pentru un telefon din zona high-end.

Locul 2. OnePlus 7

Nu stiu exact cum fac cei de la OnePlus, dar telefoanele lor au o baterie foarte buna. Poate ca a fost lasat in umbra de mai marele si mai puternicul OnePlus 7 Pro, dar noul OnePlus 7 te va impresiona ca potential al bateriei. Cei 3.700 de miliamperi il ajuta sa livreze o performanta excelenta in aceasta zona. Iar eficienta sa e data de procesor, software si detaliile de pe ecran. 11 ore si 40 de minute a rezistat in teste, iar asta ne face sa credem ca este o optiune excelenta ca raport calitate pret indiferent din ce unghi il privesti. Inclusiv cel al autonomiei.

Locul 1. Moto G7 Power

Am ajuns si la prima pozitie din Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019. Iar aici gasim Moto G7 Power, un telefon cu baterie de 5.000 de miliamperi. Terminalele Moto din seria Power au avut mereu o durata de viata buna a bateriilor lor. Dar Moto G7 Power chiar a impresionat. Nu mai putin de 14 ore si 2 minute a rezistat in testele techadvisor.co.uk, iar asta il plaseaza pe prima pozitie. Indiscutabil, cea mai buna optiune de pe piata in acest moment. In plus, are un pret decent de achizitie, chiar si in Romania.

Summary
product image
Aggregate Rating
2.5 based on 3 votes
Brand Name
Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019
Product Name
Top 10 telefoane cu cea mai buna baterie in 2019